واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دو اشکال اساسی در ماده 227 قانون برنامه پنجم از نگاه مشاور وزیر کشور تهران- ایرنا- مشاور امور یانوان وزیر کشور گفت: ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه درباره تامین امنیت زنان و کودکان در محیط های اجتماعی دو اشکال اساسی دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، فهیمه فرهمندپور روز سه شنبه در یازدهمین نشست مشاوران زن وزارتخانه ها با معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، افزود: یکی از اشکالات در این سند این است که موضوع زنان و کودکان به صورت نادرست با یکدیگر تلفیق شده اند که این کار از نظر کارشناسی توجیهی ندارد.
وی ادامه داد: دومین اشکال تمایز نادرست موجود در آن است بطوری که به تامین امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی در آن توجه شده اما روابط اجتماعی از حوزه روابط خانوادگی جدا شده است در حالیکه بخش زیادی از ناامنی زنان و کودکان به حوزه خانواده مربوط می شود.
فرهمندپور خاطر نشان کرد: در صورتی که بخواهیم سند تامین امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی را در برنامه ششم توسعه اجرایی کنیم، باید برای ماده 227 فکری شود و سپس به پیش بینی الزامات تحقق آن بپردازیم.
به گفته وی، این سند در حوزه فرآیندی و محتوایی دارای امتیازاتی است زیرا موجب صرفه جویی 50 درصدی در بودجه شده و از نظر محتوایی هم مجموعه ای از قوانین و مقررات در حوزه امنیت زنان در آن جمع آوری شده است.
فرهمند پور درباره سند تامین امنیت زنان و کودکان در محیط های اجتماعی نیز گفت: پیش نویس این سند در ماه های آخر سال 93 آماده و به مراجع مربوط مانند شورای فرهنگی – اجتماعی زنان، مرکز حقوقی وزارت کشور و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ارسال شد.
وی ادامه داد: از چهار مرجعی که این پیش نویس برای آنها ارسال شده تاکنون نظر سه مرجع به دست ما رسیده و تنها شورای فرهنگی – اجتماعی زنان نظر خود را اعلام نکرده است هر چند منتظر اعلام نظر این نهاد نمی شویم زیرا سال پایانی برنامه پنجم توسعه است و باید سریع تر وارد عمل شد.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت: نظرات اصلاحی و تکمیلی را به سرعت اعمال می کنیم، در مواردی هم ممکن است تهیه کنندگان سند جواب هایی داشته باشند که به محض آماده شدن نسخه نهایی آن را در اختیار وزیر کشور گذاشته تا با امضای وی تقدیم دولت شود.
وی درباره بخش های مختلف سند تامین امنیت زنان و کودکان در اجتماع گفت: این سند شامل یک بخش اصلی است که دربرگیرنده کلیات سند راهبردی است، بخش دوم به تعاریف و مفاهیم، بخش سوم به مطلوبیت اساسی راهبردی و بخش چهارم به تجزیه و تحلیل، اختصاص دارد.
فرهمند پور در پایان یادآور شد: این سند از شش پیوست نیز تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به اسناد بالادستی و روش شناسی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه سند تامین امنیت زنان و کودکان در محیط های اجتماعی شامل هفت موضوع راهبردی است ، گفت: ظرفیت سازی و افزایش مشارکت عمومی، مدیریت فرهنگ عمومی و زیرساخت ها از جمله این موضوعات است.
شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ، سهیلا جلودار زاده مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت نیز در این نشست که در وزارت کشور برگزار شد، به طرح دیدگاههای خود در امور زنان و خانواده پرداختند.
اجتمام**1880 / 1200
22/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]