تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826264160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادغام شورای فضای مجازی با شورای فناوری اطلاعات |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادغام شورای فضای مجازی با شورای فناوری اطلاعات
نمایندگان مردم در خانه ملت با کلیات طرح ادغام شورای فضای مجازی با شورای فناوری اطلاعات و همچنین بررسی طرح به صورت دو شوری موافقت کردند.
کد خبر: ۴۹۹۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۶ - 12 May 2015


نمایندگان مردم در خانه ملت با کلیات طرح ادغام شورای فضای مجازی با شورای فناوری اطلاعات و همچنین بررسی طرح به صورت دو شوری موافقت کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نمایندگان در نشست علنی امروز در بررسی طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی با کلیات این طرح موافقت کردند.


سپس به دلیل برخی ابهامات در جزئیات طرح مذکور، دکتر لاریجانی رئیس مجلس پیشنهاد دو شوری بودن این طرح را مطرح کرد که نمایندگان با این پیشنهاد موافقت کردند؛ از این رو طرح مذکور برای بررسی و اصلاح به کمیسیون صنایع و معادن ارجاع می‌شود تا پس از رفع ابهامات بار دیگر به صحن علنی مجلس ارسال شود.  


در بررسی این طرح علی اصغر زارعی، کمال علی پور خنکداری و موسی غضنفرآبادی به عنوان موافق و رمضانعلی سبحانی‌فر، سید احسن علوی و علی محمد احمدی به عنوان مخالفان طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی صحبت کردند.


در نشست امروز، احمد توکلی در اخطاری با استناد به اصل 160 قانون اساسی گفت: براساس این اصل تمام امور اجرایی کشور باید از طریق قوه مجریه انجام شود؛ حال با تصویب کلیات طرح مذکور و حذف ماده 4 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برخی از تکالیف و ابزارهای وزارت ارتباطات بلا استفاده می‌شود؛ از این رو به نظر من این طرح باید به کمیسیون مربوطه ارجاع شود تا ضمن اصلاح آن پیشنهادهای جدیدی در طرح مذکور گنجانده شود.


براساس ماده واحده طرح دو شوری مذکور، ماده 4 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مصوب 19 /9/ 1382 موضوع تشکیل شورای عالی فناوری اطلاعات حذف می‌گردد.


تصویب ماده یک طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی


نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، ماده یک طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی را تصویب کردند.


براساس مصوبه نمایندگان اطلاعات به کار رفته در این قانون دارای معانی مشروح ذیل است :


1 - حزب: تشکیلاتی متشکل از اشخاص حقیقی که با برنامه مشخص در جهت کسب مشارکت در قدرت سیاسی، نظم و اصلاح آن در چارچوب قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران براساس مرامنامه و اساسنامه مصوب خود در سطح ملی یا استانی فعالیت می کنند. حزب می تواند تحت عناوین دیگری مانند گروه، جمعیت، انجمن، جامعه، مجمع و سازمان سیاسی فعالیت کند.


2 - جبهه: ائتلافی سیاسی از احزاب دارای پروانه فعالیت در زمینه فعالیت مشخص است که با اطلاع کمیسیون احزاب موضوع ماده 10 این قانون شکل می گیرد.


3 -  عضو حزب: داوطلب واجد شرایطی که مراحل عضویت حزب را گذرانده و با پذیرش اساسنامه حزب دارای تعهدات و حقوق حزبی مطابق اساسنامه حزب می باشد.


4 - عضو موثر حزب: اعضای ارکان حزب، اعضای موثر حزب می باشند.


5 - ارکان حزب: هیات موسس، مجمع عمومی، شورای مرکزی، دبیر کل و بازرسان و مسئول شعب استانی طبق اساسنامه مربوط به عنوان اعضای موثر، ارکان حزب محسوب می شوند.


6 - هیات موسس: اشخاص حقیقی می باشند که امور مربوط به تاسیس و وظایف مرتبط را پیگیری نموده و برای دریافت مجوز تاسیس و پروانه فعالیت اقدام می نمایند.


7 - مجمع عمومی: بالاترین رکن حزب است که طبق مرامنامه و اساسنامه از اجتماع اعضای حزب تشکیل می شود.


8 - شورای مرکزی: متشکل از افراد منتخب مجمع عمومی است که طبق مرامنامه و اساسنامه به نمایندگی از مجمع، مسئولیت هدایت و تحقق اهداف حزب را برعهده دارد.


9 - دبیر کل: عالی ترین مقام اجرایی حزب است که منتخب مجمع عمومی یا شورای مرکزی طبق اساسنامه می باشد.


10 - بازرسان: اشخاص آشنا به امور بازرسی می باشند که برای نظارت بر عملکرد شورای مرکزی، دبیر کل و سایر ارکان حزب از سوی مجمع عمومی انتخاب می شوند.


11 - مرامنامه: سند مصوب مجمع عمومی است که بیان کننده اهداف، آرمانها، مبانی فکری و عقیدتی و خط و مشی های نیل به اهداف حزب می باشد.


12 - اساسنامه: سند مصوب مجمع عمومی است که بیان کننده ساختار تشکیلاتی و ارکان و حدود وظایف و اختیارات، نحوه تعیین و تغییر اعضا، شرایط تغییر و اصلاح مرامنامه و اساسنامه، مبنای اعتبار اسناد اداری و مالی، تعیین منابع مالی، نحوه انحلال حزب و سایر موارد مصرح در این قانون می باشد.


13 - کمیسیون احزاب: کمیسیون موضوع ماده (10) این قانون است.


14 - مجوز اولیه: مجوز موقتی است که جهت تحصیل شرایط لازم برای صدور پروانه فعالیت نهایی حزب توسط کمیسیون احزاب صادر می شود.


15 - پروانه فعالیت نهایی: مجوزی است که به موجب آن حزب اجازه دارد تا براساس مرامنامه و اساسنامه و در چارچوب قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت کند.


16 - دبیرخانه کمیسیون: تشکیلات اجرایی کمیسیون احزاب می باشد که زیرنظر کمیسیون انجام وظیفه می کند.


تبصره 1 - صدور مجوز فعالیت و نظارت بر تشکل های صنفی که برای صدور مجوز و نظارت بر فعالیت های آنها مرجعی در قوانین و مقررات پیش بینی نشده است برعهده وزارت کشور است. وزارت کشور موظف است تا مدت سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون صدور مجوز، نحوه فعالیت و نظارت بر این تشکل ها را تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.


تبصره 2 - انجمن های اقلیت های دینی موضوع اصل سیزدهم  قانون اساسی، تشکیلات مرکب از اعضای داوطلب همان اقلیت دینی می باشند که هدف آنها حل مشکلات و بررسی مسایل دینی، فرهنگی، اجتماعی و رفاهی ویژه آن اقلیت است.


چه کسانی حق تاسیس حزب یا عضویت در آن را ندارند؟


مجلس شورای اسلامی کسانی را  که از حق تاسیس حزب یا عضویت در آن بهره مند نیستند مشخص کرد.


بر اساس مصوبه نمایندگان در ماده 5 طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی،  افراد به شرح ذیل حق تاسیس حزب یا عضویت در آن را ندارند:


 الف: کلیه اعضای دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی رژیم طاغوت، ساواک منحله، فراماسون ها، کسانی که در فاصله 28 مرداد 32 تا 22 بهمن 57 به وزارت رسیده یا به عضویت مجالس شورای ملی یا سنا درآمده اند، اعضای موثر رژیم سابق و حزب رستاخیز و اعضای گروهک های غیرقانونی محارب و ضدانقلاب به تشخیص مراجع ذیصلاح .


ب: محکومان به جرایم ضدامنیت داخلی و خارجی کشور، جاسوسان حسب تشخیص دستگاه های امنیتی و یا قضایی کشور.


پ: متجاهران به فسق و فجور، مشهوران به فساد و قاچاقچیان با استعلام از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی.


ث: کسانی که به موجب احکام قطعی دادگاه ها از حقوق اجتماعی محروم شده اند.


ج: اعضای موثر احزاب منحل شده توسط دادگاه که در زمان انحلال عضو موثر باشند.


ح: قضات و کارکنان شاغل وزارتخانه های اطلاعات، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین پرسنل شاغل در نیروهای نظامی و انتظامی و سایر افرادی که طبق قوانین از عضویت در احزاب و تشکل های سیاسی محروم شده یا می شوند.



تکلیف مجلس برای واحدهای قضایی


مجلسی ها، مسئولان واحدهای مختلف قوه قضاییه را موظف کردند به منظور پاسخگویی وزیر به سوال های نمایندگان در ارتباط با روابط قوه قضاییه با قوای دیگر مدارک لازم را در اختیار وزیر دادگستری قرار دهند.


همچنین قرار است ، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره طرح اصلاح موادی از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از مهمترین دستورهای جلسه امروز مجلس است.


همچنین قرار است سوال تعدادی از نمایندگان مجلس از وزیر کشور پرسیده شود.


گزارش کمیسیون اقتصادی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان چای کشور از دیگر دستور جلسات مجلس است.


بررسی 6 لایحه شش لایحه در جلسه امروز بررسی می شود.این لولیح عبارتند از:


لایحه موافقت نامه دوجانبه فرهنگی و آموزشی میان جمهوری اسلامی ایران و اوگاندا ،لایحه موافقت نامه اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی میان ایران و کنیا ، لایحه موافقت نامه میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در استفاده از دروازه های مرزی رازی و کاپیکوی ، لایحه موافقت نامه میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه درباره مرز مشترک اسن دره ، لایحه موافقت نامه همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و کویت درباره کمک به همکاری متقابل در امور گمرکی و لایحه موافقت نامه میان جمهوری اسلامی ایران و ویتنام درباره اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن