محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831297723
جمعی از کارشناسان: محیط زیست قله دماوند نیاز به توجه جدی دارد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جمعی از کارشناسان: محیط زیست قله دماوند نیاز به توجه جدی دارد ساری- ایرنا- جمعی از کارشناسان و دست اندرکاران نهادهای دولتی و غیردولتی استان مازندران وضعیت زیست محیطی قله دماوند را نگران کننده توصیف و می گویند محیط زیست قله دماوند نیاز به توجه جدی دارد.
این کارشناسان که از ادارات میراث فرهنگی، محیط زیست، هلال احمر ، فدراسیون و هیات های کوهنوردی و استانداری مازندران بعدازظهر دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات طبیعت گردی قله دماوند در ساری گردهم آمدند بر لزوم تعطیل شدن فعالیت های معدنی و جلوگیری از تردد بیش از حد خودروها ، کوهنوردان و کوهپیمایی ها تاکید کردند.
به گفته کارشناسان علاوه بر مخاطرات زیست محیطی ناشی از فعالیت های بی رویه معدنی و ریختن زباله، سیل و زمین لغزش های احتمالی نیز از دیگر مشکلات ارتفاعات قله دماوند است.
ایمان هادی مسوول طبیعت گردی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اهمیت ثبت جهانی میراث طبیعی قله دماوند از تعطیل شدن فعالیت های معدنی در قله دماوند خبر داد.
وی با اشاره به شکل گیری کارگروه زیست محیطی کوهستان در سازمان حفاظت محیط زیست بیان داشت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در این کارگروه مجوزهای فعالیت معدنی در قله دماوند یا باید خریداری و یا معدن جایگزین را برای صاحبان آنان در نظر بگیریم.
وی برداشت بی رویه پوکه های معدنی از دامنه های قله دماوند را از مهمترین معضلات زیست محیطی کوهستانی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: از آنجایی که طبیعت گردی مورد استقبال جدی مردم است باید به مسایل زیست محیطی آن نیز توجه شود.
هادی با تاکید بر این نکته که طرح جامع طبیعت گردی قله دماوند باید تهیه شود، ادامه داد: در حالی که صعود به قله ها و استفاده از طبیعت کوهستان در دنیا با پرداخت ورودی و بر اساس طرح و برنامه انجام می شود اما استفاده از طبیعت قله دماوند مجانی و همه گونه دخالت های زیست محیطی در آن صورت می گیرد.
مسوول طبیعت گردی سازمان حفاظت محیط زیست خاطر نشان کرد: اینکه صعودهای چندین نفری و یا برگزاری همایش های کوهپیمایی دستجمعی در دامنه البرز و قله دماوند صورت بگیرد ، تخریب زیست محیطی را به همراه دارد و در حال حاضر وضعیت راههای منتهی به قله دماوند به شدت در معرض تخریب قرار گرفته است.
علی ساریخانی مسوول پناهگاه های فدراسیون کوهنوردی با بیان اینکه وضعیت محیط زیست قله دماوند و ارتفاعات البرز به مرز بحران رسیده است، گفت: معضلات زیست محیطی به ویژه زباله در محورهای منتهی به قله دماوند اسفبار است.
وی با بیان اینکه زباله هایی که در دامنه های البرز ریخته می شود معضل جدی این رشته ها کوه است، ادامه داد: البته دیگر کوهستان های کشور از جمله سبلان و قله علم کوه نیز با مشکلات زیست محیطی نیز مواجه است.
وی با بیان اینکه ساخت هر گونه جان پناه و آشیانه در کوهستان ممنوع شده است، اظهار داشت: بر اساس تصمیم فدراسیون کوهنوردی، خانه کوهنورد در نزدیکترین روستایی که آب و برق و دیگر خدمات عمومی دارد، ساخته می شود.
علی نبیان معاون عمرانی استاندار مازندران بر لزوم گرفتن مشاور برای تهیه طرح طبیعت گردی و گردشگری ، کوهنوردی و بوم گردی در قله دماوند تاکید کرد و گفت: ریختن زباله در ارتفاعات البرز مهمترین معضل زیست محیطی طبیعت گردی است.
وی با بیان اینکه مقدار تولید روزانه زباله در مازندران دو هزارو 800 تن است، اظهارکرد: اما زمانی که مسافران وارد استان می شوند زباله در استان تا سه برابر بیشتر می شود.
وی با اشاره به اینکه روستاهای اطراف قله دماوند دارای دهیاری هستند و باید در حفاظت از ارتفاعات البرز بیشتر همکاری کنند، بیان داشت: باید تفکر جزیره ای در حفاظت از قله دماوند از بین برود.
وی گفت: کارشناسان و مدیران محیط زیست، منابع طبیعی ، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان ، راه و شهرسازی، اداره کل امور روستایی ، جمعیت هلال احمر ، فدراسیون کوهنوردی و انجمن های مردمی زیست محیطی باید در حفاظت از قله دماوند همصدا شوند.
نبیان از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست تا با حمایت از معدن کاران قله دماوند فعالیت آنان را متوقف کند.
به گفته معاون امور عمرانی استاندار مازندران به دلیل برداشت بی رویه و نادرست ، تردد بیش از حد خودروها و کوهپیمایی های غیر اصولی علاوه بر مشکلات زیست محیطی و مخاطرات زمین شناسی، فرایند ثبت جهانی قله دماوند نیز دچار چالش شده است.
وی قله دماوند را ظرفیت ملی دانست و گفت: تامین اعتبار برای حل مشکلات دماوند باید از ردیف های ملی باشد.
وی به سود جویی و منفعت طلبی برخی ها در استفاده از منابع طبیعی استان مازندران اشاره کرد و بیان داشت: قوانین در حفاظت از منابع طبیعی کامل و جامع وجود دارد و باید با هنجارشکنان برخورد شود.
عضو انجمن معدن کاران مازندران در این نشست گفت که پارسال هشت معدن پوکه در دامنه های قله دماوند تعطیل شد اما حمایت های دستگاه های دولتی انجام نشده است.
وی افزود: خرید مجوز معدنی و یا معرفی و جایگزینی معدن جدید به جای معدن حومه قله دماوند از وعده های مدیران دولتی بوده است که محقق نشده است.
به گزارش ایرنا، قله دماوند در سیزدهم اردیبهشت سال 87 به عنوان نخستین اثر طبیعی کشور در فهرست آثار ملی ثبت شد و از آن زمان تاکنون شرایط مورد درخواست یونسکو برای ثبت آن در فهرست آثار طبیعی جهانی فراهم نشده است.
یکی از مهم ترین موانع برای ثبت جهانی دماوند فعالیت معادنی است که برداشت مواد معدنی را از دامنه کوه آغاز کردند و اکنون تا ارتفاع حدود دو هزار و 200متری گسترش داده اند.
ادامه فعالیت این معادن که بسیاری از آنها غیرمجازند نه تنها با تخریب پوشش گیاهی و نابودی حیات وحش منطقه همراه بوده، بلکه شرایط طبیعی و زیستی بام ایران را در معرض خطر جدی قرار داده است.
کارشناسان و حامیان محیط زیست و دوستداران دماوند ، اقدام های شکننده و بروکراسی دستگاه های اجرایی را علت اصلی متوقف نشدن فعالیت معادن در ارتفاعات قله دماوند می دانند.
قله دماوند از زمانی که در فهرست آثار ملی ثبت شد ، تحت حفاظت سازمان میراث فرهنگی و قوانین و مقررات این سازمان قرار گرفته است و هر گونه تعرض و تخریب آن در واقع تخریب آثار ملی محسوب می شود و اقدامی مجرمانه است که باید برابر قانون با آن پرداخت شود.ک/4
6990/1899/1772
21/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]
صفحات پیشنهادی
کارشناسان محیط زیست آلمان از جنگلهای یاسوج بازدید کردند
کارشناسان محیط زیست آلمان از جنگلهای یاسوج بازدید کردند یاسوج-ایرنا- کارشناس مسوول جنگلداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد از بازدید کارشناسان محیط زیست و بیناد سوکوف آلمان از جنگلهای و مراتع مرکز استان خبر داد جواد رحیمان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایمدیرکل حفاظت محیط زیست قزوین تأکید کرد ضرورت توجه جدی به عرصههای طبیعی قزوین
مدیرکل حفاظت محیط زیست قزوین تأکید کردضرورت توجه جدی به عرصههای طبیعی قزوینمدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت استقرار بیش از سه هزار واحد صنعتی در این استان و وجود عرصههای طبیعی متنوع و گونههای با ارزش جانوری و گیاهی در مناطق مختلف استان قزوین ضرورت توجه جدی به این عرصه ر- محیط بانان زنجان در برخورد با شکارچیان غیرمجاز، بسیار جدی هستند
محیط بانان زنجان در برخورد با شکارچیان غیرمجاز بسیار جدی هستند زنجان - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت محیط بانان برای جلوگیری از شکار و صید حیات وحش این استان در برخورد با شکارچیان غیرمجاز و خاطی بسیار جدی هستند زعفر افشاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرتاکید امام جمعه گرگان بر توسعه آشوراده همراه با حفظ محیط زیست
تاکید امام جمعه گرگان بر توسعه آشوراده همراه با حفظ محیط زیست گرگان - ایرنا- نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به طرح گردشگری تنها جزیره ایرانی خزر گفت طرح توسعه آشوراده همراه با رعایت موازین زیست محیطی نشانه توسعه یافتگی است به گزارش شنبه دفتر امام جمعه گرگان آیت الله سید کااقتصادایران فرصت هاراازدست می دهد/ اقتصادمقاومتی نیازمندتوجهی جدی
مومنی اقتصادایران فرصت هاراازدست می دهد اقتصادمقاومتی نیازمندتوجهی جدی شناسهٔ خبر 2569085 - سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۲ استانها > کرمانشاه کرمانشاه- عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه اقتصاد ایران به لحاظ از بین بردن فرصتها بسیار آسیب پذیر است گفت بسکوت ، پاسخ تجمع کنندگان محیط زیست/ پلنگ ایرانی در خطر انقراض
محیط زیست نیاز به ابتکار دارد سکوت پاسخ تجمع کنندگان محیط زیست پلنگ ایرانی در خطر انقراض تجمع عده ای فعال و دوستدار حیات وحش در مقابل سازمان محیط زیست با شعار پلنگ ایرانی کجاست محیط زیست حفاظت بیپاسخ ماند به گزارش خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران چندمحیط زیست: مردم باید با ریزگردها کنار بیایند!
محیط زیست مردم باید با ریزگردها کنار بیایند تاریخ انتشار سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۳۶ معصومه ابتکار در هجدهمین همایش روز جهانی آسم با بیان اینکه آلودگیهای محیط زیست نقش بسیار مهمی در بروز بیماریها دارد گفت سازمان بهداشت جهانی ۳۵ تا ۴۰ درصد بیماریها رنماینده مردم بجنورد در مجلس مطرح کرد لزوم تامین نیروی انسانی مورد نیاز محیطزیست خراسان شمالی
نماینده مردم بجنورد در مجلس مطرح کردلزوم تامین نیروی انسانی مورد نیاز محیطزیست خراسان شمالینماینده مردم شهرستانهای بجنورد مانه و سملقان راز و جرگلان جاجرم و گرمه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تامین نیروی انسانی مورد نیاز برای اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی تاکید کرد قادغام سازمان های محیط زیست و جنگل ها کارشناسی نیست
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادغام سازمان های محیط زیست و جنگل ها کارشناسی نیست نوشهر- ایرنا - عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادغام سازمان های حفاظت محیط زیست و جنگل ها مراتع و آبخیزداری را قبل از توجه جدی حمایت حاکمیتی غیر کارشناسی دانست شمس-توسعه پایدار و محیط زیست
توسعه پایدار و محیط زیست توسعه پایدار به عنوان اصلیترین شاخصه در رشد و تعالی جوامع پیشرفته محور توجه همه فعالیتهای حال و آینده انسان امروزی است چرا که در نظر نگرفتن این امر در استفاده از منابع تولید محصولات تصمیمگیریهای اقتصادی اجتماعی و میتواند به بروز آسیبهای جب- پسابهای صنعتی مهمترین چالش زیست محیطی خمین است
پسابهای صنعتی مهمترین چالش زیست محیطی خمین است خمین – ایرنا – سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت پسابهای صنعتی و ورود این پساب ها به محیط مهمترین چالش زیست محیطی شهرستان خمین است مازیار خاکباز عصر روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات زیست محیطی خمین افزود پساب و پسما- سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست به 778 مورد در کشور رسید
سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست به 778 مورد در کشور رسید اردبیل - ایرنا - مدیر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت تعداد سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست در کشور به 778 مورد رسید به گزارش خبرنگار ایرنا محمد درویش روز پنجشنبه در اولین کنفرانس ملی علوم و مدیاجرای پالایشگاه بنزین یورو 4 در خراسان شمالی معطل تصمیم محیط زیست
اجرای پالایشگاه بنزین یورو 4 در خراسان شمالی معطل تصمیم محیط زیست بجنورد - ایرنا - با گذشت بیش از دو ماه از کلنگ زنی طرح نخستین پالایشگاه بنزین یورو 4 شمال شرق کشور در شیروان در استان خراسان شمالی آغاز این طرح همچنان در گروه ارزیابی زیست محیطی است به گزارش ایرنا کلنگ ساخت اینرئیس محیط زیست دماوند خواستار شد راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب در مسکن مهر مهرآباد
رئیس محیط زیست دماوند خواستار شدراهاندازی تصفیهخانه فاضلاب در مسکن مهر مهرآبادرئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند بر لزوم راهاندازی تصفیهخانه فاضلاب در سایت مسکن مهر مهرآباد در بخش رودهن تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از روابط عموم- 63 مقاله در کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست در اردبیل
63 مقاله در کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست در اردبیل اردبیل - ایرنا - دبیر اولین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست گفت 63 مقاله علمی در ارتباط با موضوع های محیط زیستی مشخص شده در این کنفرانس پذیرفته شده است به گزارش خبرنگار ایرنا ابراهیم فتائی روز چهارشنبه در گفت و گودولت به اجرای قوانین سخت گیرانه محیط زیستی پایبند است
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۷ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت دولت به اجرای قوانین سخت گیرانه و مقررات در حوزه محیط زیست پایبند است به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا -منطقه فارس معصومه ابتکار در مراسم آغاز استفاده از پهباد زراهاندازی دفتر "محیط زیست و ورزش" در وزارت ورزش و جوانان
سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۳ معاون فرهنگی آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان از راهاندازی دفتر محیط زیست و ورزش در وزارتخانه با هدف انجام فعالیت های فرهنگی و اجرایی زیست محیطی در حیطه ورزش و جوانان خبر داد به گزارش سرویس جوانان ایسنا دکتر عبدالحمید احمدی در خصوص برنامه-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها