تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849279134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان چاه عميقي است که پر نمي شود/ برنامه تغييرات بنيادين در آموزش پزشکي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۸ب.ظ)
وزير بهداشت: درمان چاه عميقي است که پر نمي شود/ برنامه تغييرات بنيادين در آموزش پزشکي موج - وزير بهداشت در برنامه تلويزيوني نبض به مشکلات اجزاي طرح تحول نظان سلامت اشاره کرد و گفت: بايد دولت در تامين نيروي انساني اين طرح تجديد نظر کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن قاضي‌زاده هاشمي، وزير بهداشت و درمان در برنامه نبض به بررسي نتايج طرح تحول سلامت دريک سال اخير، دستاوردها و چالش‌هاي آن پرداخت.
وي با اشاره به اينکه طرح تحول نظام سلامت شش ماه مطالعه شد و يک سال هم يک مجموعه براي اجراي آن تلاش کردند، گفت: در گام اول دارو و درمان هدف بود چون يک بحران دارويي در 300 قلم دارو داشتيم که الان خوشبختانه به 27 قلم کاهش يافت و الان حمايت‌هاي بيمه‌اي از بيماران خاص مي‌شود.
هاشمي ادامه داد: هدف دوم کاهش پرداخت از جيب مردم بود که خوشبختانه الان پرداخت مردم از 37 درصد به 6 درصد کاهش يافت و هم‌اکنون سهم بيماران بستري مقيم شهرها به 6 درصد کل هزينه‌ها و بيماران روستايي به 3 درصد رسيده است
همچنين قرار شد از اين به بعد، بيمار بستري در بيمارستان دولتي براي تهيه دارو، تجهيزات پزشکي يا استفاده از خدمات پاراکلينيکي مثل آزمايش و عکس‌برداري پزشکي به خارج از بيمارستان فرستاده نشود و همه نيازهاي درماني بيماران بستري در همان بيمارستان دولتي برطرف شود.
وزير بهداشت گفت: برنامه بعدي که در گام اول اجرا شد، رايگان شدن هزينه‌هاي زايمان طبيعي ، احداث پايگاه‌هاي اورژانس هوايي، ارتقاي کيفيت هتلينگ بيمارستان‌ها (بهبود تجهيزات و بناي بيمارستان) هم انجام داديم.
هاشمي گام دوم در اين طرح را توزيع عادلانه پزشکان عنوان کرد و گفت: براي ماندن پزشکان در مناطق محرم پرداخت‌ها را اصلاح کرديم و سعي در بومي گزيني داريم.
وي با اشاره به اينکه در بخش بهداشت چون اعتبارات دير و از آبان پرداخت شد، گفت: بنابراين فعاليت‌ها با تأخير شروع شد، اما؛ امسال نتيجه بهتري به دست مي‌آوريم، سال قبل 2 هزار خانه بهداشت تجهيز شدند و حدود هزار خانه بهداشت هم به بهره‌برداري رسيد که در حاشيه شهرها اين مراکز فعال هستند.
هاشمي گفت: خوشبختانه اکنون در توليد واکسن فلج اطفال به نقطه خوبي رسيديم و اکنون امکان توليد واکسن پنج‌گانه را در کشور داريم.
او با بيان اينکه درمان يک چاه عميق است که هيچ‌گاه پر نمي‌شود، گفت: اما؛ ما آن را محور برنامه‌ها قرار داديم و افتخار مي‌کنم چون مردم به شدت تحت‌فشار بودند که به خاطر کج‌رفتاري گذشته است چون اگر در گذشته به بهداشت توجه شده بود الان مشکل درمان نداشتيم.
وزير بهداشت گفت: اکنون تفاوت و تبعيض در دريافت بخش درمان و بهداشت است و اميدوارم اين مشکل حل شود.
هاشمي ادامه داد: حدود 1700 پزشک عمومي اکنون در شهرها مستقر شدند و کمتر شهري زير 20 هزار نفر داريم که پزشک عمومي نداشته باشد.
وزير بهداشت با اشاره به اينکه پزشک خانواده در فارس و مازندران در حال اجرا شدن است، گفت: طرح پزشک خانواده در اصل طرح خوبي است اما به خاطر اجراي بسيار بد و تعجيل در اجرا، موفق نبوده است.
وي گفت: براي اجراي اين طرح ابتدا بايد فرهنگ‌سازي شود تا مردم اعتماد پيدا کنند و زيرساخت‌ها هم به وجود بيايد.
هاشمي با بيان اينکه بايد پزشکان مورد استفاده در اين طرح داراي تخصص لازم باشند، گفت: در اين طرح ما اسم پزشک عمومي را پزشک خانواده گذاشتيم بعد هم آن‌ها را جاي بهورز تنها به هزينه‌هاي کشور اضافه شده و مشکل ديگري با اجراي آن حل نشد، همچنين براي مردم، پزشکان و بيمه‌ها دردسر ايجاد شد، براي پزشک خانواده يا همان نظام ارجاع 10 تا 15 سال زمان نياز داريم و کل نظام بايد هماهنگ باشند.
وي اجراي گام سوم که تعرفه گذاري است را سخت دانست و گفت: در تعرفه گذاري تجديدنظر کرديم، اما؛ متقاعد کردن دولت مهم بود چون بي‌عدالتي بين‌ رشته‌اي در اين زمينه وجود دارد و يک مطالبه‌اي هم 25 سال بود که معطل بود که با همکاري سازمان نظام پزشکي و بيمه‌ها انجام شد.
وي ادامه داد: 540 ميليارد تومان براي بيمه سلامت اختصاص داديم که 98 درصد مردم الان بيمه هستند.
هاشمي با بيان اينکه بيمه‌ها سقف پرداخت را بايد با افزايش تعرفه‌ها بالا ببرند، ادامه داد: سال قبل جلساتي بود اما به نتيجه نرسيديم البته وزير اقتصاد و بيمه مرکزي تلاش کردند، اما؛ نتيجه نداد.
وي گفت: بالاخره بخش خصوصي و دولتي فروشنده و بيمه خريدار است پس هر زمان که خواستند نبايد پول بيمارستان‌ها را بدهند، براي همين قرار شد بيمه خصوصي ظرف دو ماه تصفيه کند يا در غير اين صورت جريمه بيش از سود بانک‌ها بدهند.
هاشمي گفت: برخي بيمه‌ها خوب هستند و عمل کردند اما اميدوارم اين قرار توسط سنديکا پذيرفته شود در غير اين صورت مردم مشکل پيدا مي‌کنند.
وزير بهداشت تحول در آموزش پزشکي را گام چهارم اين طرح دانست و گفت: در سال 94 تغييرات جدي در حوزه بهداشت و آموزش پزشکي داريم، امسال بعد از 36 سال در آموزش پزشکي تغييرات ايجاد مي‌شود و آموزش پزشک خانواده هم مشخص مي‌شود.
هاشمي در مورد انتقادهايي که به اين طرح مي‌شود گفت: بايد بين اينکه زيرساخت‌ها را آماده کنيم يا اين خدمات را به مردم بدهيم انتخاب مي‌کرديم، اما؛ چون مي‌خواستيم به مردم بگوييم که ما به‌جاي شما پول مي‌دهيم اين کارها را انجام داديم.
وزير بهداشت گفت: انجام اين فعاليت‌ها تنها منابع مالي و نظارت مي‌خواست نه زيرساخت و 3 هزار ميليارد تومان اختصاص داديم.
وزير بهداشت با بيان اينکه در اجراي طرح تحول سلامت نياز به نيروي انساني بود، ادامه داد: 95 هزار نيرو قراردادي هستند و رديف حقوق دولتي ندارند که بيمارستان هزينه حقوق آن‌ها را مي‌دهد والان کارشان زياد شده که بايد جبران شود.
هاشمي گفت: در حال حاضر نگاه دولت و مجلس اين است که مجوزي براي استخدام نيست، اما؛ از اعتبارات طرح تحول، مجوز حضور 16 هزار پرستار را در نظر گرفتيم، اما، دانشگاه‌ها به خاطر عملکرد ضعيف گذشته استقبال نکردند.
وي گفت: امسال يک شرکتي را ايجاد کرديم که طرف قرارداد با دانشگاه باشد و اين اعتماد بيشتري ايجاد مي‌کند.
وزير بهداشت تاکيد کرد: ما در مقايسه با کشورهاي منطقه نيروي پرستاري کم داريم و در بخش روان‌پزشکي و ويژه کمتر است. الان برخي بيمارستان‌ها در برابر هر 10 تخت آي سيو يک پرستار شب دارند.
هاشمي ادامه داد: سازمان مديريت بايد در استخدام بازنگري کند و اين بخش مهم طرح تحول است. اکنون براي بيمارستان‌هاي جديد اکنون مجوز 7 هزار استخدام داده شده است.
وي با اشاره به اينکه شهرستان‌هاي تهران هم کمبود بيمارستان دارند گفت: شهر قدس 450 هزار نفر يک تخت بيمارستان نيست، در پرند و قرچک و پيشوا هم همين‌طور و اگر هم هست خيلي کم است در رباط‌کريم 750 هزار نفر داريم و در تلاش مي‌کنيم که بيمارستان جديد افتتاح شود.
هاشمي ادامه داد: دولت حداکثر هر سال 2 هزار تخت اضافه مي‌کند و اين کم است من مي‌توانم ادعا کنم که نيروي تخصصي و تجهيزات هم براي بيمارستان‌هاي تهران نبوده و به شهرستان‌ها رفته است.
وي اشاره کرد : دليل آمدن مردم به بيمارستان شهرهاي بزرگ اين است که واقعاً در شهرهاي کوچک امکانات نيست حتي متخصص هم فرستاديم، اما؛ تجهيزات ندارند و اميدوارم در 6 ماهه اول سال اين مشکل حل شود، چون موضوع تمرکز زدايي را در نظرم داريم.
وزير بهداشت ادامه داد: در بخش دهان و دندان يک شوراي سياست‌گذاري براي اولين بار ايجاد کرديم و جلسات در حال برگزاري است و تصور مي‌کنم بيشتر تصميم‌ها در بخش پيشگيري است و قبل از آنکه بودجه تأمين شود ما کار را شروع کرديم، در دوره ابتدايي مدارس در ظرف 18 ماه آينده خدمات درمان انجام مي‌شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن