تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805694868




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: جبهه جدیدی که کودکان و نوجوانان را هدف قرار داده است
حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران




آمریکا قطب فرهنگی را یکی از پنج قطب اصلی خود می داند و از همین روی هم هست که سرمایه گذاری های باورنکردنی روی آن کرده است. هالیوود به عنوان نمودی از این نگاه آمریکایی در عرصه فیلمسازی به اندازه کافی شناخته شده است و گویای این سرمایه گذاری عظیم آمریکایی هاست.











هفته نامه عصر ارتباط - نادر نینوایی: آمریکا قطب فرهنگی را یکی از پنج قطب اصلی خود می داند و از همین روی هم هست که سرمایه گذاری های باورنکردنی روی آن کرده است. هالیوود به عنوان نمودی از این نگاه آمریکایی در عرصه فیلمسازی به اندازه کافی شناخته شده است و گویای این سرمایه گذاری عظیم آمریکایی هاست. حالا اما چند سالی است که سرمایه گذاری های آمریکا در حوزه فرهنگ، تفریح و سرگرمی به صنعت فیلمسازی محدود نمی شود و صنعت انیمیشن و ساخت بازی های رایانه ای را هم دربر می گیرد.

طبیعی است که وقتی کوری مثل آمریکا با بودجه ای افسانه ای روی چنین پروژه هایی سرمایه گذاری می کند اهدافی را هم در پی آن دنبال می کند. تجربه ثابت کرده آمریکا در طول تاریخ از این ابزار رسانه ای خود، خواه فیلمسازی، خواه ساخت بازی رایانه ای یا تولید انیمیشن به عنوان ابزاری برای سلطه گری استفاده کرده است.


حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران



تعداد بالای فیلم های ضد کمونیستی هالیوودی در دوران جنگ سرد که به سفارش سازمان های اطلاعاتی آمریکا ساخته شده است و تعداد بالای فیلم ها و بازی های کامپیوتری که مسلمانان و ساکنان خاورمیانه را مردمی خطرناک و عقب مانده معرفی می کنند، در دوران جنگ آمریکا با عراق و افغانستان گویای همین امر است.

آمریکا اما در بستر جدید حمله خود به ایران تنها نیست و انگلیس و این روزها حتی عربستان نیز به جمع مهاجمان عرصه بازی های رایانه ای به ایران پیوسته اند. ایران نیز در پاسخ همواره سعی کرده از سویی جلوی تکثیر این بازی ها را در کشور بگیرد و از سویی با حمایت از توسعه و تولید بازی های رایانه ای متناسب با فرهنگ و سنت ایرانی و اسلامی، کودکان و نوجوانان را که مخاطبان اصلی این بازی ها هستند از تبلیغات ضد ایرانی دور نگه داشته و با فرهنگ غنی کشورشان آشنا کند. در این گزارش سعی داریم به بررسی چند و چون این بازی های ضد ایرانی و تلاش های ایران در این نبرد نابرابر بپردازیم.


حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران



چند نمونه از بازی های ضد ایرانی آمریکایی ها

چند سالی است که با بالا گرفتن تنش های سیاسی بین آمریکا و ایران، آمریکا نوک پیکان حمله فرهنگی و جنگ نرم خود را به سوی ایران گفته است. اگر از فیلم هایی نظیر سیصد و آرگو که تصویری مخدوش از ایران نشان می دهند، بگذریم؛ در سالیان اخیر بازی های رایانه ای ضد ایرانی متعددی هم توسط آمریکا ساخته شده است. یکی از این بازی های رایانه ای ضد ایرانی، بازی جنگی بتل فیلد 3 است. بیشتر مراحل این بازی در ایران اتفاق می افتد. همچنین بیشتر دشمنان نیز در این بازی، ایرانی هستند و به زبان فارسی صحبت می کنند. در یکی از مراحل بازی بتل فیلد 3 حتی پرچم ایران دیده می شودت و در مرحله ای دیگر نمایی از برج میلاد تهران مشهود است.

در این بازی ضد ایرانی، بازی کننده باید به مناطق مختلف ایران از جمله فرودگاه مهرآباد، قله دماوند، دره آراز در شمال ایران، خلیج فارس و جزیره خارک حمله کند. اینها نمادها و نقاط مهمی برای ایرانی ها به شمار می روند که گویای اهداف و شناخت سازندگان این بازی ضد ایرانی است.
در بازی ضد دیگر آمریکایی به نام اسپلینترسل (بلک لیست) باز هم ایرانی ها به عنوان دشمن معرفی می شوند و گیمر باید با نفوذ به مقر سپاه قدس در ایران اطلاعاتی را به دست بیاورد تا از اقدامات آنها جلوگیری کند.


حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران



نکته جالب در مورد این بازی آن است که در آن شعارهایی در مدح شهیدان هم روی در و دیوار ایران دیده می شود که از یک سو نشان از هدف گرفتن ارزش های ایرانیان توسط سازندگان بازی دارد و از سوی دیگر نشان دهنده رصد دقیق ایران و مانیتورینگ بالای سازندگان این بازی از ایران و فضای شهری آن است.

آرما 3 نام بازی رایانه ای ضد ایرانی دیگری است که گفته می شود با پشتوانه مالی انگلستان ساخته شده است. در این بازی که در سال 2035 و در مکانی بین ترکیه و یونان اتفاق می افتد، باز هم ایرانیانی که به این نقطه نفوذ کرده اند به عنوان نیروی دشمن شمرده می شوند.

این بازی پهپادهای سپاه را در حال پرواز در این منطقه نشان می دهد و نیروهایی که گفته می شود منتسب به سپاه قدس کشورمان است را به عنوان تروریست معرفی می کند. وجود پرچم ایران روی لباس های نیروهای مهاجم و شباهت لباس نظامیان این نیروها با لباس های نظامیان ایرانی گویای اهداف ضد ایرانی سازندگان این بازی است که خواهان نشان دادن چهره ای جنگ طلب از ایران هستند.

جالب آنکه به تازگی یک شرکت عربستانی هم به جبهه مشترک آمریکا و انگلیس وارد شده و اقدام به ساخت بازی آنلاین ضد ایرانی به نام «وحده النمر» (یگان ببر) کرده که این بازی در سایت های خبری عربستان در حال تبلیغ است. در این بازی عربی، نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان همکاران تروریست ها و حامیان گروه هایی همچون داعش معرفی می شوند!

گفته می شود شرکت (Kuma) که سازنده این بازی است توسط آل سعود حمایت می شود. این بازی شکل یک سریال تاریخی دارد و در آن کاربر در یک مرحله می تواند حادثه تاریخی آزادی گروگان ها و در مرحله دیگر حمله به ایران را بازی کرده و ایرانیان را بکشد.

اگرچه بازی های زیاد دیگری را نیز می توان نام برد و چه بسا در زمان نگارش این گزارش، بازی های ضد ایرانی دیگری با بودجه دولت های آمریکا، انگلیس و عربستان در حال طراحی و تولید است.


حمله آمریکا و عربستان با بازی های رایانه ای به ایران




بازی های رایانه ای ایرانی

اگرچه آمریکا چه به لحاظ حجم و چه به لحاظ کیفیت بازی های رایانه ای حرف اول را می زند اما نبایددر مورد بازی های رایانه ای ایرانی به دور از انصاف قضاوت کرد. در سال های اخیر سازندگان بازی های رایانه ای ایرانی نیز توانسته اند بازی های جالب توجهی بسازند.

بسیاری از این بازی ها خوشبختانه براساس اساطیر شاهنامه ای، تاریخ ایران و شرح دلاوری های ایرانیان از زمان باستان تا حماسه های جاویدان دفاع مقد ساست و برخی از آنها اتفاقا از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار هستند.

برای مثال بازی گرشاسب که بازگوکننده اساطیر شاهنامه است، توانسته به خاطر گرافیک و کیفیت بالایی که دارد روی شبکه استیم (شبکه جهانی مجازی مخصوص خریداری بازی رایانه ای) آن هم به قیمت 20 دلار عرضه شود.

به علاوه بازی کامپیوتری ایرانی دیگری به نام شبگرد هم با کیفیتی بسیار خوب توسط یک تیم ایرانی ساخته شده و توانسته طرفداران زیادی هم در کشور به دست آورد.

زمانی برای پاسخ قاطع

اما حالا شاید وقت آن شده باشد که مسئولان متولی بازی های رایانه ای ایران هم با تامین بودجه لازم و با سفارش بازی هایی به سازندگان ایرانی، پاسخی قاطع به هجمه آمریکایی ها، انگلیسی ها و عربستانی ها دهند.

بی شک توجه هر چه بیشتر و حمایت های مالی و سخت افزاری دولت وسازمان های متولی برای رشد و توسعه بازی های رایانه ای، در کنار هزینه کردن دولت وس فارش بازی هایی متناسب با اهداف کشور که پاسخی به بازی های ضد ایرانی هم باشد، می تواند ایران را در این زمینه از انفعال خارج کرده و به عنصری پویا تبدیل کند.

در این میان ما مردم نیز مسئول هستیم و از طرفی دیگر باید در نظر داشته باشیم که اگرچه آمریکا صنعت بازی سازی مقتدری دارد اما با توجه به اینکه این کشور بازی هایی می سازد که متناسب با فرهنگ، ارزش ها و هویت ایرانی نیست، منطقی به نظر نمی رسد که ایرانی ها از این بازی ها استفاده کنند.

به علاوه ما می توانیم با خرید بازی های ساخت کشور خود که خوشبختانه کیفیت قابل قبولی هم دارند، ضمن حمایت از سازندگان این بازی ها، فرزندانمان را نیز با فرهنگ، تاریخ، اساطیر و صد البته هویت ایرانی خود آشنا کنیم.







تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن