تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830674334




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنفرانس فرهنگ صلح در مسیحیت و اسلام در مادرید برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کنفرانس فرهنگ صلح در مسیحیت و اسلام در مادرید برگزار شد مادرید- ایرنا -کنفرانس فرهنگ صلح در مسیحیت و اسلام باحضور جمعی از روحانیون ، مقامات دولتی ، مقامات اسلامی و مسیحی اسپانیا در موسسه آل البیت مادرید برگزار شد.


به گزارش ایرنا،در ابتدای این کنفرانس که نخستین نشست اسلامی و مسیحی بود و از سوی دفتر اسقف اعظم مادرید و موسسه آل البیت سازماندهی شده بود،"ریکاردو گارسیا" معاون مدیرکل امور ادیان وزارت دادگستری اسپانیا گفت:اسپانیا کشوری است که درآن تنوع مذهبی وجوددارد و ازهمه مهمتر همه ادیان به طور آزادانه به اعتقادات خود می پردازند.
گارسیا تاکیدکرد:ما باید به ترویج گفتگوها درمیان ادیان مختلف بپردازیم و در این رابطه ، گفتگو فقط حرف زدن در مورد آنچه که ما را از هم مختلف می سازد نیست ، بلکه پیدا کردن ریشه هایی است که ما را به هم نزدیک و متحد می سازد .
"خوستو لاکومزا بالدا" از موسسه پاپی مطالعات عربی و اسلامی نیز در این مراسم گفت:این کنفرانس برای ما سه حکم را دارد :زمان یادگیری ، زمان شنود و زمان گفتگو .
وی افزود:به رغم همه اختلافات ممکن و واقعی ،فرهنگ به همه انسانها یک پایه مشترک را ارائه می دهد.همه ما دارای ژن و بذر انسانیت هستیم که به هزاران مورد ظهور می یابند .فرهنگ اصلی ، پایه خود را در انسانیتی پیدا می کند که ما را متحد و یکپارچه می سازد .
لاکومزا بالدا تصریح کرد :هنگامی که فرهنگ ، پایه های سستی دارد ، فرو می ریزد و ایدئولوژی ها این خلاء را پر می کنند و در نتیجه به ویرانگری و تخریب می پردازند . ما نمی توانیم اسلام را به چهار چیز که تفسیر بدی از آن می کنیم مختصر کنیم .یکی از بزرگترین مشکلات ، تروریسم کسانی است که از ایمان به الله استفاده می کنند تا که به ایجاد آسیب ، رعب و وحشت بپردازند و این چیزی است که همه ما به عنوان بار سنگینی بر دوش خود می کشیم و مسلمانان نخستین کسانی هستند که در حال پرداخت تاوان سنگین افراطگرایی دینی می باشند .
وی تاکید کرد :صلح فقط یک ارزش نیست بلکه شرط اصلی توسعه انسانی ، توسعه اجتماعی و زندگی بین مردم ، دولت ها و کشورها است اما وقتی که صلح وجود ندارد نباید رفتار انفعالی داشته باشیم و کاری نکنیم زیرا هرگونه جنگ و تنش ، عواقب مستقیم خود را بر روی بشریت دارد و در این رابطه نباید درد و رنج مردم در سوریه ، عراق ، یمن ، سومالی و نیجریه را از یاد برد .
حجت الاسلام و المسلمین "محمد علی ال موسعلی " از علمای نجف نیز در سخنرانی با اشاره به وقایع تاریخی در زمان پیامبر اکرم (ص) و اینکه در آن زمان ادیان مختلفی از جمله مسیحیان ، یهودیان ، مسلمانان و حتی بت پرستان وجود داشت ، همزیستی و تفاهم خوب بین همه ادیان به ویژه بین مسیحیت و اسلام را برجسته ساخت .
وی در این رابطه به آیات قرآنی که در آن خداوند به پیامبر اکرم دستور می دهد که همزیستی مسالمت آمیز با همه ادیان و جوامع آن دوره را ترویج دهد ، اشاره کرد .
وی ابراز امیدواری کرد که افراد عاقل جهان اسلام و مسیحی به ویژه دولتمردان ، تلاش های خود را برای تقویت و بهبود روابط و جلوگیری از اینکه افراطیون علیه بشریت حمله کنند را افزایش دهند.
محمدعلی ال موسعلی با اشاره به خشونت ها و تروریسم در خاورمیانه گفت:این دو معضل به دلیل کمبود گفتگوها و تفاهم با یکدیگر است .گفتگو و تفاهم ، کلید حل مشکلات هستند حتی در سطح جنگ ، هنگامی که دشمنان بر گفتگو و مذاکره بپردازند ، به راه حل دست می یابند .
وی تاکید کرد:ما به چنین نشست ها و کنفرانس ها نیاز داریم تا طرفین بر سر یک میز بنشینند و به گفتگو و تفاهم با هم بپردازند . ما به دلیل عدم گفتگوها مناطقی از عراق را از دست دادیم و در حال از دست دادن مناطق دیگری از این کشور هستیم .از سوی دیگر ، متاسفانه کنفرانس ها و نشست هایی در دیگر نقاط جهان ، برای ویرانگری و نابودی نسل ها برگزار می شوند که نتیجه آن را در یمن ، سوریه و عراق می بینیم .
وی ادامه داد :بخشی از این تقصیر را نیز رسانه های مطبوعاتی دارند که باعث می شوند که چنین عقایدی وجود داشته باشد .
به عقیده وی، نخستین گام برای ریشه کن کردن تروریسم ، باید بهبودی کانال های رابطه برای ترویج اصول همزیستی و صلح که حضرت محمد (ص) و حضرت مسیح (ع)، به ترویج آن پرداختند باشد .
"مانوئل باریوس" نماینده سازمان اسقف های اسپانیا که مدیریت گفتگوهای بین ادیان را برعهده دارد،در مورد وضعیت شکننده همزیستی مسالمت آمیز بین ادیان صحبت کرد و از اینکه چگونه بین افرادی که قبلا همزیستی مسالمت آمیز داشتند ، یکباره نفرت و تنش صورت می گیرد ، ابراز تعجب کرد.
وی اشاره کرد که راه های همزیستی ،علاوه بر احترام به آزادی دینی ، آموزش و پرورش قلب ها برای صلح و کنار گذاشتن نفرت ها،پاک نگهداشتن قلب ها،تعهد با عدالت، پشت سر گذاشتن گناهان و غلبه بر رفتار بد با اعمال خوب و آزادی مذهبی به عنوان حقوق اساسی هستند.
"ایسابل رومرو"رئیس شورای اسلامی و مدیر کل موسسه حلال اسپانیا نیز گفت :نخستین چیزی که باید در نظر داشت ، مفهوم یگانگی خدا است و اینکه خدا تنها منبع زندگی و بیان و تنها منبع تنوع است ، در نتیجه ما چه کسی هستیم که این تنوعی که خدا ایجاد کرده را به چالش بکشیم ؟
رومرو افزود :باید تلاش کرد به یک اجماع دست یافت و به عقاید دیگران احترام گذاشت زیرا در غیر این صورت قادر به پیشرفت نخواهیم بود .همچنین باید یک تنظیم دوباره ای در معیار اعمال مذهبی وجود داشته باشد و فرضیات آن بسیار روشن هستند .ما انسان هستیم ، شرافت داریم و باید از شرافت خود دفاع کنیم افزون بر اینکه حق داریم که انسان باشیم و شرایط انسان بودن خود را حفظ کنیم.
رئیس شورای اسلامی ادامه داد :در مورد خشونت ها باید گفت که در واقع مشکل رودرویی مذهبی وجود ندارد بلکه مشکلات سیاسی ، ایدئولوژیکی ، ارضی و اقتصادی هستند که آنها را جمع کرده و آن را رودرویی مذهبی قلمداد می کنند .در این رابطه ، باید جلسات و کنفرانس هایی برگزار کنیم و به گفتگو با همدیگر بپردازیم تا که به یک تفاهم دست یابیم .باید فراتر از حرف ها برویم و به عمل بپردازیم و خواهان آزادی دینی و مذهبی برای همدیگر باشیم .
"موسی اسام" مدیر موسسه آل البیت در اسپانیا نیز در این مراسم، به بحث عدالت پرداخت و در این راستا برای بحث خود رفتار و کردار حضرت علی (ع) را نمونه و الگو قرار داد.
مدیرموسسه آل البیت تاکیدکرد:این وظیفه بشریت است که برای جا دادن این ارزش در بین جوامع کمک کند به طوری که به یک فرهنگ و یک عادت مشترک برای همه کسانی که بافت اجتماعی را تشکیل می دهند تبدیل گردد.باید توجه داشت که تقاضای عدالت ، در میان شرایط سیاسی و اجتماعی که اکنون در آن قرار داریم، برای انتشار صلح ، محکومیت و خاموش کردن سخنانی که به ترویج نفرت و خصومت می پردازند است ، هنوز بیشتر می باشد.
"محمدکعبون"امام مسجد ختافه (مادرید) نیز در سخنانی اشاره کرد:هنگامی که از مسیحیت و اسلام صحبت می شود معمولا از اختلاف بین آنها حرف زده می شود ، اما اکنون به لطف این نشست ها و کنفرانس ها می توانیم از نزدیکی و اتحاد بین ادیان به جای تفرقه ها صحبت کنیم .
وی گفت :مهمترین چیز ، باز کردن قلبهایمان به همدیگر است و پیامبر اکرم (ص) نیز بر روی این نکته تاکید کردند.جنگ ها یک فاجعه هستند و اگر مردم و دولت ها به دستورات پیامبرانمان گوش کنندو رفتار آنها را سرمشق قرار دهند مطمئنم این فجایع پیش نمی آمد.
در پایان این کنفرانس بیانیه مشترکی به امضا رسید.
در این بیانیه آمده است :
این روز ها جنگ و تنش ها مناطق بزرگی از جهان را دربر گرفته ا ند .رسانه های مطبوعاتی پر از خبرهایی هستند که به جنایات و ویرانگری ها اشاره می کنند .مردم بسیاری درگیر بحران های انسانی شده ا ند که ناشی از این تنش ها می باشند .
مذاهب بزرگ جهان از سوی عده ای به نفع منافع تیره شان دست کاری می شوند . برخی از گروه های تروریستی در حال اقدامات جنایتکارانه در خاورمیانه و دیگر نقاط جهان هستند و این جنایات را به نام دین انجام می دهند .اما مسیحیت و اسلام روشن هستند و اعلام کرده ا ند که هیچ شکافی بین آنها وجود ندارد که چنین رفتارهایی را توجیه کند .
بسیار مهم است که رهبران مذهبی اسلام و مسیحیت به مردم خود ، واقعیت این آموزش ها را نشان دهند و به دنبال اجماع با دیگر عقاید و مذاهب باشند تا که به یک هدف مشترک دفاع از ارزش های انسانی دست یابیم .
اروپام *4*491**1547












18/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن