واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی: 800 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تحصیل می کنند ارومیه - ایرنا - مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در حال حاضر، 800 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند که مهارت آموزی برای آنها در صدر برنامه های دانشگاه قرار دارد.
حسین مجتبی زاده روز چهارشنبه در آیین تجلیل از مدرسان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی افزود: علاوه بر این تعداد دانشجو، 45 هزار مدرس نیز در دانشگاه های علمی کاربردی کشور فعالیت دارند که 30 درصد اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور را تشکیل می دهند.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال ایجاد مرکز آموزش عالی مدرسان در مناطق و استان های کشور است که هم اکنون این مرکز در تهران راه اندازی شده است.
وی به روز بودن مدرسان را از مزایای دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد و ادامه داد: محتوای درسی که در این دانشگاه ها ارائه می شود به روز و منطبق با نیازهای شغلی و روز جامعه است و رشته های دانشگاهی این دانشگاه بر حسب نیاز ایجاد و در صورت عدم درخواست جامعه برای تربیت نیرو حذف می شوند.
مجتبی زاده افزود: تلاش ما رساندن 800 هزار دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به 10 میلیون دانشجو است که در صورت تحقق شاهد حضور جوانانی تحصیلکرده، مهارت گرا و منطبق با نیازهای شغلی در کشور خواهیم بود که این امر توسعه کشور را در پی دارد.
مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: از سیاست های دولت تغییر فضای تئوری و نظری به سمت مهارت است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در این راستا می تواند تاثیرگذار باشد.
وی اظهار کرد: قوه مجریه به عنوان پرچمدار اجرایی کشور نیازمند حمایت علمی و مهارت محور دانشگاه علمی کاربردی کشور است و وظیفه دانشگاه تولید شغل است و این دانشگاه باید در کنار مهارت افزایی دانش افزا باشد.
وی با بیان اینکه مراکز آموزش عالی کشور از 70 مرکز در بدو انقلاب به سه هزار و 700 مرکز آموزش عالی رسیده است، اضافه کرد: این مراکز به نیاز علم آموزی افراد متقاضی پاسخ و صف های انتظار برای حضور در دانشگاه توسط افراد را کاهش داد.
مجتبی زاده افزود: با توجه به اینکه صف های انتظار دانشجویی کاهش یافته است این دانشگاه باید با بهره گیری از شیوه های نوین آموزشی و فناوری، جذابیت های لازم را برای تقاضای جوانان در راستای تحصیل در این دانشگاه فراهم کند.
مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در نظر داریم که هفت مرکز بین المللی علمی کاربردی را نیز در کشور ایجاد کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این آیین با اشاره به جایگاه دانشگاه علمی کاربردی در تربیت نیروهای تحصیل کرده و ماهر افزود: اساتیدی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به تربیت دانشجو می پردازند، در کنار افزایش علم مهارت را به دانشجویان یاد می دهند و این از مزیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
حسین تاجیک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی نیز در این آیین اظهار کرد: مدرسان این دانشگاه فرهنگ مدرک گرایی را به مهارت گرایی تبدیل می کنند.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه نسل سومی است و در همین راستا باید بن بست های فناوری را رفع کند.
در این آیین، 70 مدرس نمونه استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی و پنج مدرس نمونه کشوری این دانشگاه تجلیل شدند.
در حال حاضر 17 هزار دانشجو در 25 مرکز علمی کاربردی آذربایجان غربی مشغول تحصیل هستند.
یک هزار و 500 مدرس نیز در حال حاضر با دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی همکاری می کنند.
دانشگاه علمی کاربردی از سال 1373 با رسالت تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز برای بخش های مختلف صنایع، معادن، کشاورزی و خدمات فعالیت خود را در راستای آموزش مهارتی در کشور آغاز کرده است.
هفته معلم از 12 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری در آذربایجان غربی همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تا پس فردا ادامه دارد.
/1352/8137/2093
16/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]