تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826072788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 800 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تحصیل می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی: 800 هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تحصیل می کنند ارومیه - ایرنا - مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در حال حاضر، 800 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند که مهارت آموزی برای آنها در صدر برنامه های دانشگاه قرار دارد.


حسین مجتبی زاده روز چهارشنبه در آیین تجلیل از مدرسان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی افزود: علاوه بر این تعداد دانشجو، 45 هزار مدرس نیز در دانشگاه های علمی کاربردی کشور فعالیت دارند که 30 درصد اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور را تشکیل می دهند.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال ایجاد مرکز آموزش عالی مدرسان در مناطق و استان های کشور است که هم اکنون این مرکز در تهران راه اندازی شده است.
وی به روز بودن مدرسان را از مزایای دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد و ادامه داد: محتوای درسی که در این دانشگاه ها ارائه می شود به روز و منطبق با نیازهای شغلی و روز جامعه است و رشته های دانشگاهی این دانشگاه بر حسب نیاز ایجاد و در صورت عدم درخواست جامعه برای تربیت نیرو حذف می شوند.
مجتبی زاده افزود: تلاش ما رساندن 800 هزار دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به 10 میلیون دانشجو است که در صورت تحقق شاهد حضور جوانانی تحصیلکرده، مهارت گرا و منطبق با نیازهای شغلی در کشور خواهیم بود که این امر توسعه کشور را در پی دارد.
مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: از سیاست های دولت تغییر فضای تئوری و نظری به سمت مهارت است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در این راستا می تواند تاثیرگذار باشد.
وی اظهار کرد: قوه مجریه به عنوان پرچمدار اجرایی کشور نیازمند حمایت علمی و مهارت محور دانشگاه علمی کاربردی کشور است و وظیفه دانشگاه تولید شغل است و این دانشگاه باید در کنار مهارت افزایی دانش افزا باشد.
وی با بیان اینکه مراکز آموزش عالی کشور از 70 مرکز در بدو انقلاب به سه هزار و 700 مرکز آموزش عالی رسیده است، اضافه کرد: این مراکز به نیاز علم آموزی افراد متقاضی پاسخ و صف های انتظار برای حضور در دانشگاه توسط افراد را کاهش داد.
مجتبی زاده افزود: با توجه به اینکه صف های انتظار دانشجویی کاهش یافته است این دانشگاه باید با بهره گیری از شیوه های نوین آموزشی و فناوری، جذابیت های لازم را برای تقاضای جوانان در راستای تحصیل در این دانشگاه فراهم کند.
مشاور عالی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در نظر داریم که هفت مرکز بین المللی علمی کاربردی را نیز در کشور ایجاد کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این آیین با اشاره به جایگاه دانشگاه علمی کاربردی در تربیت نیروهای تحصیل کرده و ماهر افزود: اساتیدی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به تربیت دانشجو می پردازند، در کنار افزایش علم مهارت را به دانشجویان یاد می دهند و این از مزیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
حسین تاجیک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی نیز در این آیین اظهار کرد: مدرسان این دانشگاه فرهنگ مدرک گرایی را به مهارت گرایی تبدیل می کنند.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه نسل سومی است و در همین راستا باید بن بست های فناوری را رفع کند.
در این آیین، 70 مدرس نمونه استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان غربی و پنج مدرس نمونه کشوری این دانشگاه تجلیل شدند.
در حال حاضر 17 هزار دانشجو در 25 مرکز علمی کاربردی آذربایجان غربی مشغول تحصیل هستند.
یک هزار و 500 مدرس نیز در حال حاضر با دانشگاه علمی کاربردی آذربایجان غربی همکاری می کنند.
دانشگاه علمی کاربردی از سال 1373 با رسالت تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز برای بخش های مختلف صنایع، معادن، کشاورزی و خدمات فعالیت خود را در راستای آموزش مهارتی در کشور آغاز کرده است.
هفته معلم از 12 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری در آذربایجان غربی همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تا پس فردا ادامه دارد.
/1352/8137/2093



16/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن