تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821106041




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- صیانت محمد بهمن بیگی از فرهنگ ایلات و عشایر ایران ستودنی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نایب رییس کانونهای صنفی فنی و حرفه ای کشور : صیانت محمد بهمن بیگی از فرهنگ ایلات و عشایر ایران ستودنی است شیراز - ایرنا- نایب رییس کانون انجمن های صنفی آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد کشور گفت : صیانت زنده یاد محمد بهمن بیگی معروف به پدر تعلیمات عشایر ایران از فرهنگ ایلات و عشایر سرزمین مانایی ایران ستودنی و زبانزد عام و خاص است .


الله کرم لیراوی سه شنبه در آیین گشایش نخستین جشنواره ملی علمی تخصصی شناخت و آموزش لباس های محلی ایران اسلامی و تزیینات روی آن در شیراز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش عشایری ، تلاش بی وفقه مردمان دیار فارس در حفظ فرهنگ و سنت های دیرین کشور را مهم ارزیابی کرد.
وی گفت : در گذشته این دیار، بزرگانی همچون استاد مرحوم محمد بهمن بیگی پایه گذار آموزش عشایری ایران گام های بلندی برای حفظ فرهنگ ایلات و عشایر برداشت و آن مرحوم، حافظ و دلسوز حفظ فرهنگ در آن برهه از تاریخ بود.
او ضمن برشمردن آثار متنوع محمد بهمن بیگی اظهار داشت : همه آثار ان بزرگمرد ایلاتی از بخصوص "بخارای من، ایل من" و "به اجاقت قسم" نیز در راستای حفظ فرهنگ عشایر ایران بوده است .
همچنین "محمد نادری دره شوری" استاد، محقق و شاعر از ایل قشقایی نیز در سخنان خود یاد و خاطره استاد خویش، بهمن بیگی را گرامی داشت.
گفتنی است سکینه کیانی همسر استاد محمد بهمن بیگی نیز در این آیین مجموعه آثار این نویسنده و معلم فقید را برای قدردانی به برگزارکنندگان این جشنواره اهدا کرد .
نخستین جشنواره ملی علمی- تخصصی شناخت و آموزش لباس های محلی ایران اسلامی و تزیینات روی آن سه شنبه در شیراز گشایش یافت.
برگزار کنندگان این جشنواره، 44 نفر به عنوان مدرس از استان های کردستان، مازندران، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، بوشهر، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و فارس در مدت سه روز برگزاری جشنواره یعنی تا پنجشنبه 17 اردیبهشت به انتقال تجارب و دانسته های خود از لباس های محلی ایران در قالب 15 دوره آموزشی می پردازند. ک/2
5054



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن