تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843409363




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تجلیل از محمد بهمن بیگی ارج نهادن به تفکر و اندیشه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تجلیل از محمد بهمن بیگی ارج نهادن به تفکر و اندیشه است شیراز - ایرنا- مدیر آموزش و پرورش شهرستان ممسنی با اشاره به خدمات کم نظیر زنده یاد استاد محمد بهمن بیگی در حوزه سواد اموزی بخصوص نسبت به جامعه عشایر ایران ،تجلیل از این شخصیت فرهیخته را به منزله ارج نهادن به تفکر و اندیشه دانست.


داریوش اسدی پنجشنبه در ایین اختتامیه اردوی علمی تفریحی دو هزار دانش اموز در منطقه اسکان عشایر ممسنی افزود:بهمن بیگی یکی از بزرگان آموزش پرورش ‏است و نه تنها او بلکه شاگردان او نیز خود یک اسطوره ‏هستند و افکار و منشی همچون شادروان بهمن بیگی دارند.‏
وی به حضور بی بی سکینه کیانی همسر زنده یاد استاد محمد بهمن بیگی پدر تعلیمات عشایر ایران و شماری از شاگردان این استاد فرهیخته در این آیین اشاره کرد و گفت:هر کسی که یک انسان را نجات دهد ، به مثابه نجات بشریت است ، حال ‏اگر کسی ، قشری و جامعه ای را از گمراهی نجات بخشد ‏در واقع بشریت را نجات داده است و زنده یاد بهمن بیگی در این مسیر حرکت کرد و برای آموختن سواد به عشایر تلاشی خستگی ناپذیر داشت .‏
او گفت :تجلیل از بهمن بیگی تجلیل از یک ‏شخص نیست بلکه ارج نهادن به یک تفکر و اندیشه است.‏
بی بی سکینه کیانی ، همسر زنده یاد محمد بهمن بیگی نیز در این آیین گفت :این اردو یادآور دوران تعلیم عشایر در زمان حیات شادروان بهمن بیگی است و انتظار این است که این راه تدوام یابد و راه درست خدمتگزاری در حوزه تعلیم و تربیت همچنان استمرار داشته باشد.
یکی از راهنماهای تعلیمات عشایری شادروان بهمن بیگی نیز در این مراسم گفت:مرحوم بهمن ‏بیگی بر این باور بود که سواد آموزی تنها راه پایان دادن به فقر و جهل است به همین سبب برای با سواد کردن فرزندان عشایر، سختکوش و پر تلاش بود.
زواره رحمانی بیان کرد:‏برای شناخت این بزرگ مرد عرصه علم و دانش باید به مطالعه ‏کتاب های اوپرداخت تا با تفکر و اندیشه والای او پی برد.
محمد کریم چوبینه هم از معلمان عشایری ضمن تشریح کار سترگ زنده یاد محمد بهمن بیگی در خدمت به جامعه عشایر ایران گفت : همراهی بی بی سکینه کیانی همسر خستگی ناپذیر محمد بهمن بیگی نیز هم در کمک به شکل گیری این اقدام فرهنگی فاخر و بی نظیر نیر ستودنی است .
وی ادامه داد: هر چند که طعم شیرین و اثر بخشی خدمت شایسته استاد محمد بهمن بیگی دلها را تسخیر و ماندگار شده است ولی به حق باید گفت که حضور پررنگ و خستگی ناپذیر بی بی سکینه در جامعه عشایری بخصوص در میان دست پروردگان مکتب بهمن بیگی به محوری شایسته برای استمرار بخشی راه آن انسان والای تاریخ معاصر ایران ، تبدیل شده است .
زنده یاد محمد بهمن بیگی ، بنیانگذار آموزش عشایر در ایران و از ایل قشقایی در شهرستان فیروزآباد استان فارس بود. او کارش را از سال 1331 خورشیدی به تنهایی آغاز کرد و در طول 28 سال مدیریت بر اداره آموزش عشایر ایران بیش از 10 هزار معلم را تربیت کرد.
وی موسسات مختلف مانند دبیرستان شبانه روزی عشایری شیراز، مرکز آموزش فنی و حرفه ای عشایر دختران و پسران، موسسه تربیت مامای عشایر و مرکز تربیت روستا پزشک و دامپزشک را بنیان گذاشت.
وی توانست نخستین جایزه فرهنگی سازمان علمی ، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) را در سال 1353 خورشیدی به دلیل پیکار با بیسوادی دریافت کند. از او پنج اثر با عناوین "بخارای من، ایل من"، "اگره قره قاج نبود"، "به اجاقت قسم"، "طلای شهامت" و "عرف و عادت در عشایر فارس" منتشر شده است.
شاگردان و علاقه مندان به محمد بهمن بیگی بیش از دهها کتاب ، مستند و فیلم از ایشان نوشته و یا تهیه کرده اند که در بازار نشر انتشار یافته و یا از طریق سیمای جمهوری اسلامی در چندین نوبت پخش شده است .
محمد بهمن بیگی یازدهم اردیبهشت سال 1389 در شیراز چشم از جهان فروبست.ک/2
7366/ 5054



03/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن