تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819605639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آرمان در یک نگاه- سه شنبه پانزدهم اردیبهشت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آرمان در یک نگاه- سه شنبه پانزدهم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه آرمان در شماره روز سه شنبه به بررسی عنوان های «دولت حق اعتراض را به رسمیت می شناسد» و «امیرکبیر مقابل تندروها ایستاد» پرداخت.


این روزنامه تیتر یک را به موضوع دولت حق اعتراض را به رسمیت می شناسد، اختصاص داد و نوشت: حسن روحانی رییس جمهوری به موضوع راهپیمایی کارگران در روز جهانی کارگر اشاره و اعلام کرد: همگان دیدند که برای اولین بار امسال کارگران تظاهرات خود را برگزار کردند و این سابقه نداشته است حتی وقتی با من در این باره مشورت کردند گفتم اشکالی ندارد؛ می خواهم بگویم که این دولت حق اعتراض را برای تمام اقشار و اصناف محفوظ می داند و به رسمیت می شناسد. باید فضا را باز کنیم و حق اعتراض دهیم. وی با بیان اینکه دولت یازدهم در حد توان خود برای معلمین کارهای زیادی انجام داده هر چند ممکن است در حد مطلوب نباشد به اعتبارات پرداخت شده به آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال 94 نسبت به سال 90 که بودجه آموزش و پرورش در آن زمان 12هزار میلیارد تومان بوده به 24هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. این درحالی است که میزان دانش آموز تغییری نکرده و همان 11میلیون نفر باقی مانده است.
روزنامه آرمان با انتخاب عنوان امیرکبیر مقابل تندروها ایستاد، نوشت: آیت الله هاشمی می دانست روز دوشنبه دانشگاه امیرکبیر روال طبیعی همیشه را نخواهد داشت. دیروز دانشگاه میزبان اعتدال بود؛ همان دانشگاهی که طعم تندروی را هم کمی چشیده بود. دیروز حضور آیت ا... هاشمی مرهمی بر زخم های هشت سال گذشته به جایگاه رفیع این دانشگاه بود. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز برای آنها از شرایطی گفت که پس از رای مردم در بیست و چهارم خرداد در کشور پدیدار شد، برای آنها از لزوم صبوری در برابر مشکلات گفت و البته می دانست میزانی از آن را در سال های قبل امتحان کرده اند. برایشان از پرونده هسته ای صحبت کرد که اعتدال آن را در مسیر پیروزی قرار داد و مهم تر از همه از وحدت گفت که باید علاوه بر کشور در منطقه و جهان هم حاکم شود.
پرونده شکایت از احمدی نژاد به کجا رسید؟ تیتر دیگر این روزنامه است. محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه روز گذشته درباره پرونده احمدی نژاد گفت: «در این پرونده افرادی شاکی خصوصی بودند که دادگاه آنها را دعوت کرد و دلایل آنها را شنید و در حال حاضر در مرحله رسیدگی قرار دارد. اما این پرونده مرحله نهایی را طی نکرده است. در مورد شکایت مجلس نیز همین طور است.» ماجرای پرونده رئیس جمهور سابق به دو سال قبل بازمی گردد که شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران تاریخ رسیدگی به آن را پنج آذر 1392حدود شش ماه بعد از ابلاغ آن و چهارماه پس از پایان مسوولیت هشت ساله احمدی نژاد تعیین کرده بود. این احضاریه به دنبال شکایت علی لاریجانی و همچنین رییس کمیسیون اصل 90 مجلس و نیز یعقوب خلیل نژاد به رییس جمهور پیشین ارسال شده بود. نایب رییس کمیسیون اصل90 در این باره گفته است: «پرونده شکایت از احمدی نژاد به مجلس هشتم برمی گردد و اکنون نوبت بررسی آن فرا رسیده است.» «زمانی که کاروان چند ده نفری رئیس دولت دهم به همراه خانواده و اقوام به نیویورک رفت، نادر قاضی پور نسبت به سفر وی شکایت کرد و این شکایت به کمیسیون اصل 90 ارسال شد.» این نماینده مجلس همچنین گفت: «هزینه سفر همراهان رئیس جمهور روزانه در نیویورک مبلغی نزدیک به 700 دلار بود. این درحالی است که همراهی اقوام و خانواده مسئولان ضرورتی نداشته است.»
روزنامه آرمان با انعکاس موضوع 10بدهکار بزرگ بانکی بازداشت شدند، نوشت: محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به پرونده 950 بدهکار بزرگ بانکی گفت: قبلا در اینباره گفتیم که برخی از این افراد آمدند با بانک ها توافق کردند و مهلت بیشتری خواستند. در مواردی که قصور و تقصیری وجود نداشت بانک ها همکاری کردند و بدهی ها تقسیط شد. در برخی موارد هم سازمان ثبت، اجرائیه صادر کرد و بخش زیادی از بدهی ها را توانست در سال گذشته وصول کند. محسنی اژه ای گفت: تعدادی از افراد که مشخص بود اقدام جدی برای پرداخت بدهی نمی کنند، بازداشت شدند و پرونده آنها درحال رسیدگی است. وی گفت: تعداد این افراد زیاد نیست و شاید حدود 10 نفر هستند، اما رقم بدهی آ نها رقم بالایی است. وی با بیان اینکه عزم جدی تری برای برخورد با متخلفان وجود دارد، گفت: پیش از این هم در اینجا گفته شده که افرادی از قضات سلب صلاحیت شدند و برخی از متخلفان نیز بازداشت شده اند که پرونده آنها درحال رسیدگی است.
این روزنامه با بررسی عنوان وایبر به جنگ بیماری ها می رود، نوشت: علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از 10 میلیون ایرانی عضو وایبر هستند. بنا به گزارش الکسا اینترنت، کاربران داخل ایران دارای بزرگ ترین درصد بازدیدکنندگان از شبکه وایبر دات کام هستند و ایرانی ها بیش از 17 درصد از کاربران این شبکه را تشکیل می دهند. در برخی مواقع از دولت خواسته شده است که شبکه هایی نظیر وایبر و واتس آپ را مسدود کند اما محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکنون از انجام چنین درخواستی خودداری کرده است. واقعیت این است که به اعتقاد مسوولان دولتی این ابزارهای ارتباطی نیستند که خوب یا بدند بلکه مزایا و معایب این شبکه ها در نوع کاربرد و محتوایی که تولید می شود، مشخص می شود. واقعیت این است که از شبکه های اجتماعی موبایلی می توان استفاده های مناسبی کرد. روزبه مهدوی یک پزشک عمومی که خودش از این نرم افزار در کار استفاده می کند درباره نحوه استفاده از این وسیله در پزشکی می گوید: در درمان بیماری ها تا به حال از این نرم افزار استفاده نکرده ام زیرا درمان و تجویز دارو بدون ویزیت بیمار کاری غیرعلمی است اما گروه های زیادی از پزشکان همکار من هستند که در وایبر تشکیل گروه داده اند و ما اطلاعات جدید و تجربیات کاریمان را با هم مبادله می کنیم.
گروه اطلاع رسانی**9128**9131



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن