واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۲۱:۵ب.ظ)
معاون فرهنگي و پرورشي وزير آموزش و پرورش: تربيت بايد تربيت جامع و چند بعدي باشد / تربيت تک بعدي مهمترين چالش نظام غربي است موج - خرم آباد - معاون فرهنگي و پرورشي وزير آموزش و پرورش گفت: تربيت صحيح و اصولي تربيتي است که جامع و چند بعدي باشد و ساحت هاي مختلف را در نظر بگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون فرهنگي و پرورشي وزير آموزش و پرورش در نشست کارکنان ستادي حوزه پرورشي و معاونين پرورشي مناطق و شهرستان هاي استان گفت: تربيت صحيح و اصولي تربيتي است که جامع و چند بعدي باشد و ساحت هاي مختلف را در نظر بگيرد.
حميدرضا کفاش افزود: تربيت تک بعدي مهمترين چالش نظام غربي است.
وي با اشاره به اينکه منافقيني که شهيد مطهري را ترور کردند از حافظان قرآن و نمازخوانان صف اول مساجد بودند و اين نتيجه تربيت تک ساحتي است، بيان داشت: اگر در نظام تربيتي خود تک بعدي و تک ساحتي حرکت کنيم انسان هاي داغ تر از داعش و القاعده تحويل جامعه خواهيم داد.
کفاش نسبت به تربيت دانش آموزان تک ساحتي هشدار داد و افزود: ما در نظام تعليم و تربيت به علم، موسيقي، قرآن، نماز، اردو، ورزش، سلامت، ادب، اخلاق، ادبيات، سياست، حکمت، فلسفه، فقه و... نياز داريم چرا که مجموعه اين ها تربيت را چند بعدي کرده و انساني کامل به جامعه تحويل مي دهد.
وي وجود امام راحل را به عنوان شخصيتي چند بعدي عامل اصلي پيروزي انقلاب دانست و گفت: امام در تمامي ابعاد روي وجود خود کار کرده و همه دنيا را مشتاق خود کرده است، لذا امروز اگر نهضتي در جهان جواب نمي دهد مي گويند به اين دليل است که رهبري مانند امام راحل نداشته است.
کفاش با اشاره به اينکه دانش آموزاني که با ساحت هاي شش گانه تعليم و تربيت پرورش مي يابند آينده جامعه را مي سازند، يادآور شد: اگر کسي نماز جماعت مدرسه، کلاس هاي ورزش، اردوهاي تفريحي و... را در مدرسه تعطيل کند تک بعدي مي انديشد، لذا مديري موفق است که مدرسه او در ابعاد مختلف نمونه باشد.
معاون فرهنگي و پرورشي وزير آموزش و پرورش بر ضرورت برگزاري کارگاه هاي آموزشي در زمينه تصحيح نوع نگاه افراد به مسائل مختلف تاکيد کرد و افزود: اگر نوع نگاه انسان به هستي، آفرينش، جامعه، ولايت، پديده ها، واقعيت ها، حيات و... بايستي تصحيح شود آينده جامعه ما تضمين خواهد شد.
معاون فرهنگي و پرورشي وزير آموزش و پرورش گفت: سند تربيت رسمي عمومي جمهوري اسلامي ايران و سند جامع مشاوره تربيت تحصيلي در سال ۹۴ به مرحله اجرا در خواهد آمد.
وي در ادامه به لزوم رعايت اعتدال و ميانه روي در کارها تاکيد کرد و گفت: افراط و تفريط در همه جا آسيب زا ست. وي در ادامه به اقدامات پيش روي آموزش و پرورش در حوزه پرورشي اشاره کرد و گفت: اين يک آسيب جدي است که تصور کنيم تربيت و مسائل تربيتي در کارهاي ما خلاصه مي شود و ديگران را خارج ازاين حيطه به حساب آوريم. وي به برنامه هاي تربيتي معاونين حوزه آموزش و پژوهش در وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دغدغه، عنايت و توجهي که ساير حوزه ها نسبت به مسائل تربيتي دارند به مراتب بيشتر و بهتر از حوزه پرورشي است و بايد با اين نگاه ديگران را به تعامل و همکاري در برنامه هاي پرورشي ترغيب کنيم.
کفاش در ادامه تاکيد کرد: معاون پرورشي بايد به تشکلات هاي دانش آموزي نگاه جامعي داشته باشد و يک جانبه نگري را در کار خود دخالت ندهد. وي ادامه دهد: بسيج دانش آموزي، شوراي دانش آموزي، هلال احمر، پيشتازان، فرزانگان و... همه محصول و ثمره کار پرورشي هستند و حوزه پرورشي براي توفيق بيشتر نيازمند نگاه جامع و پدرانه به اين تشکلها به صورت توامان است.
مدير کل آموزش و پرورش لرستان هم در اين جلسه تصريح کرد: در آموزش و پرورش بايد پرورش فرهنگي و فرهنگ پرورشي را به صورت علمي و کارشناسي نهادينه کرد.
دکتر گودرز کريمي فر افزود: نگاه ما به حوزه تربيت و پرورش نگاهي فرايندي است و معتقديم که بايد همگان را در اين عرصه سهيم کرد.
وي شرط توفيق مربيان پرورشي را داشتن هدف ،تعصب و احساس رسالت ذکر کرد و گفت: کشف و هدايت استعدادها مهمترين راهبردي است که معاونين پرورشي بايد مدنظر قرار دهند.
کريمي فر توسعه و تجهيز اردوگاه ها و کانون هاي فرهنگي تربيتي، توجه به تعميق باورهاي اعتقادي دانش آموزان و اردوهاي راهيان نور را از جمله برنامه هاي آموزش و پرورش براي تاثير گذاري بهتر فعاليت هاي تربيتي ذکر کرد و گفت: اعزام 25 هزار دانش آموز به اردوي راهيان نور و حضور 600 روحاني در مدارس از افتخارات آموزش و پرورش لرستان در تعميق باورهاي ديني دانش آموزان است.
معاون پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش لرستان هم در ادامه به حمايت هاي بي دريغ مدير کل آموزش و پورش لرستان از فعاليت هاي تربيتي و پرورشي اشاره کرد و گفت: تاکيد ايشان توسعه کمي و کيفي فعاليت ها و تقويت و حمايت از برنامه هاي پرورشي است.
محسن يوسفوند در ادامه به برگزاري مرحله استاني مسابقات فرهنگي، هنري و قرآني اشاره کرد و گفت: برگزاري دوره هاي آموزشي ضمن خدمت مربيان پرورشي، تجهيز کانون هاي فرهنگي تربيتي، اجراي طرح همگام با خانواده، همراه با مشاور، طرح هجرت 3 و تجهيز کتابخانه ها از جمله اموري است که اجرا و تقويت شده است.
در ادامه تعدادي از معاونين پرورشي و رؤساي ادارات داخلي حوزه پرورشي به بيان ديدگاه هاي خود در خصوص امور پرورشي و مسائل و مشکلات پيش روي خود پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]