محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852667100
- از خمیر مرغ تا جان آدمیزاد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: از خمیر مرغ تا جان آدمیزاد تهران- ایرنا- روزنامه ایران در صفحه گزارش خود نوشت:اسم «خمیر مرغ» خیلی وقت نیست که این طرف و آن طرف شنیده می شود. با اینکه تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ در ایران سابقه ای نسبتاً طولانی دارد اما سال گذشته و در پی افشاگری های وزیر بهداشت بود که این موضوع به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و همین پیگیری ها هم در نهایت منجر به این شد که مصرف خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، غیرمجاز اعلام شود.
در این گزارش که در شماره روز یکشنبه انتشار یافت، می خوانیم: حدود 90 سال پیش، همان زمانی که «افونامو»ی روس با یک ماشین کوچک و دستی، کار ساخت سوسیس و کالباس را در ایران شروع کرد، هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که روزی این محصولات آنقدر در ایران محبوب شوند که روزانه حجم بالایی از آنها به مصرف برسد. گرچه آن زمان تولید، بسیار کم و در حد مصرف اتباع خارجی بخصوص روس ها و ارامنه بود اما حالا مصرف کنندگان سوسیس و کالباس را می توان در هر طیف و قشری پیدا کرد. کافی است سری به فست فودها بزنید تا از جمعیت طرفداران پر و پا قرص اش شگفت زده شوید. خوشمزه، ارزان و بی دردسر. این 3 ویژگی کافی است تا از سوسیس و کالباس، غذایی محبوب بسازد. البته قیمت این محصولات حالا رقابتی تنگاتنگ با گوشت و مرغ تازه و فرآوری نشده دارد و حتی گاه، از آن سبقت می گیرد اما این، عاملی نیست برای آنکه علاقه مندان بی شمار قیدش را بزنند و به غذاهای دیگر ترجیحش ندهند. سوسیس و کالباس در انواع و اقسام مختلف و با قیمت های متنوع در بازار محصولات غذایی عرضه می شود اما کمتر خریداری پیدا می شود که نسبت به روش و مراحل تولید این محصولات از خود کنجکاوی نشان دهد.
اسم «خمیر مرغ» خیلی وقت نیست که این طرف و آن طرف شنیده می شود. با اینکه تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ در ایران سابقه ای نسبتاً طولانی دارد اما سال گذشته و در پی افشاگری های وزیر بهداشت بود که این موضوع به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و همین پیگیری ها هم در نهایت منجر به این شد که مصرف خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، غیرمجاز اعلام شود؛ خمیر مرغی که بر اساس اعلام وزارت بهداشت برای تهیه آن از گوشت های باقی مانده مراکز قطعه بندی مرغ یا تکه های دورریختنی رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهر که در اصطلاح بازار به آن آشغال گوشت می گویند استفاده می شد. همچنین اضافه کردن مرغ های تخمگذار هلندی به این ترکیبات، به تنهایی جنجال آفرین بود چراکه گفته می شد به دلیل جثه کوچک این مرغ ها، کشتارگاه ها قادر به خروج امعاء و احشای آنها نیستند و مرغ ها به صورت کامل در دستگاه قرار داده می شوند. رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو هم در حالی خبر از حذف خمیر مرغ در کارخانه های تولیدی سوسیس و کالباس می داد که تولیدکنندگان این محصولات بشدت در مقابل این تصمیم مقاومت نشان می دادند و استفاده از مرغ های سالم و کامل را شیوه ای جهانی و بی مشکل عنوان می کردند. با این حال دیناروند معتقد بود که نظارت بر مرغ ها و موادی که برای تولید خمیر مرغ استفاده می شوند بسیار مشکل است و نمی توان از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد، پس بهترین کار آن است که از ورود آن به چرخه تولید ممانعت شود.
با تمام این تفاسیر و با وجود اینکه استفاده از خمیر مرغ و همچنین مرغ های تخم گذار در کارخانه های تولید مواد غذایی تا پایان سال گذشته ممنوع بود اما مهدی خلج، رئیس سازمان دامپزشکی کشور به تازگی، تولید خمیر مرغ را مجاز اعلام کرد البته منوط به آنکه خمیرمرغ در داخل کارگاه های تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی و در اماکنی با عنوان تولیدکننده فرآورده های گوشتی حرارت دیده، تولید شود.
به گفته خلج، سازمان دامپزشکی مسئول نظارت بر تولید این محصول است و مسئولیت نحوه مصرف آن با مردم و دستگاه هایی مانند وزارت بهداشت است که با توجه به دغدغه های این وزارتخانه در زمینه خمیر مرغ، مقرر شده که نمایندگان سه دستگاه نظارتی دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو پس از بررسی و جمع بندی مسائل مرتبط با این موضوع در فضایی کاملاً علمی نتیجه جلسه مشترک را به اطلاع مردم برسانند.
خلج عنوان می کند:« سالانه 80هزار تن تولید مرغ پایان دوره مادر و تخم گذار هستند که طی سال های گذشته همان ها را در کشتارگاه ها ذبح می کردیم و به مصرف خانوارها می رسید. حال سؤال اینجاست که چه اتفاقی افتاده که این مرغ ها برای مصارف صنعتی و تهیه خمیر مرغ قابل مصرف نیستند؟!»
خمیر مرغ چیست؟
وقتی پای محصولات غذایی به میان می آید، توجه ها معمولاً بیشتر جلب می شود. هرچه باشد بحث سلامتی مطرح است و این، مسأله کم اهمیتی نیست. بعضی ها دوست دارند تمام و کمال از نحوه تولید و مواد به کار رفته در محصول غذایی مورد نظر، اطلاع داشته باشند؛ برای بعضی دیگر اما این مسأله شاید اهمیت چندانی نداشته باشد و همین که محصول غذایی خوشمزه و خوش قیمت باشد، کفایت کند.
آنها که حساسیت بیشتری دارند معمولاً هنگام خرید محصولات غذایی به قسمتی که ترکیبات آن محصول روی آن درج شده، توجه می کنند. خریداران سوسیس و کالباس البته هیچ وقت نمی توانند عبارت «خمیر مرغ» را درفهرست ترکیبات ماده غذایی مورد نظرشان ببینند چرا که چنین چیزی روی بسته بندی این محصولات عنوان نمی شود. اصلاً خمیر مرغ چیست؟ چرا بحث آن یک باره داغ شد؟ آیا برای سلامتی زیان دارد؟ پاسخ این سؤالات را از زبان ناظر فنی یکی از مراکز تولید و بسته بندی طیور در گفت و گو با «ایران» بخوانید: «دستگاه خمیرگیری که به آن «بادر» یا «لیما» هم گفته می شود مثل یک چرخ گوشت بزرگ است با این تفاوت که به جای تیغه چرخ گوشت، استوانه ای مدور با سوراخ های ریز دارد. مرغ از بالای دستگاه با فشار زیاد وارد می شود و دستگاه آن را فشرده می کند، به این صورت که بافت نرم از سوراخ های استوانه عبور می کند و بافت استخوانی که قابلیت عبور از سوراخ های ریز را ندارد از آن جدا می شود. بافت نرم به دست آمده، در واقع خمیر مرغ است که مورد مصرف کارخانه های سوسیس و کالباس است و بافت سفت و استخوانی هم تبدیل به پودر استخوان می شود که به مصرف دام و طیور می رسد.»
به گفته این دامپزشک، مرغ هایی که برای تهیه خمیر مرغ استفاده می شوند، دو نوع هستند، یا مرغ های تخم گذار هلندی هستند که دوره تخم گذاری آنها به پایان رسیده و کشتار می شوند یا اسکلت های مرغ های گوشتی؛ یعنی قسمت هایی از استخوان مرغ که گوشت آن برای مصارف مختلف جدا شده و قسمت هایی از گوشت که قابل جدا شدن نیست، روی آن باقی مانده است. البته استفاده از این اسکلت های مرغ هم ضوابط و شرایط خودش را دارد و تنها مراکز قطعه بندی و بسته بندی طیور مجاز هستند که این قطعات استخوانی را در شرایط استاندارد بهداشتی و دمایی و تحت نظارت سازمان دامپزشکی، به خمیر مرغ تبدیل کنند و به مصرف خود یا کارخانه های تهیه سوسیس و کالباس برسانند.
تا اینجای کار مشکلی ندارد و طبق گفته این ناظر فنی، اگر شرایط استاندارد رعایت شود، خمیر مرغ به دست آمده می تواند منبعی برای تأمین پروتئین باشد اما قضیه به همین جا ختم نمی شود. مسأله این است که برخی کارگاه های زیرزمینی، بدون مجوز به تهیه خمیر مرغ اقدام می کنند و این کار معمولاً در شرایط غیربهداشتی انجام می شود.
او ادامه می دهد:« حتی دیده شده که کارگاه های مجاز هم در شرایط نامطلوب خمیر مرغ تهیه می کنند، به این صورت که اسکلت مصرفی خود را از مرغ فروشی های سطح شهر تهیه می کنند که به هرحال دارای شرایط مطلوب و مناسبی نیست و این کار به کل از نظر سازمان دامپزشکی ممنوع است. یعنی اگر کارگاه های خمیرگیری به مرغ فروشی های سطح شهر سفارش دهند، کارشان منع قانونی دارد به دلیل اینکه مراکز مجاز، زیر نظر دامپزشکی به تهیه و بسته بندی اسکلت مرغ اقدام می کنند و این مواد مورد ارزیابی و نظارت قرار می گیرد و حتی اگر کارگاه های مجاز و دارای پروانه این کار را انجام دهند، پروانه کار آنها لغو خواهد شد.»
دستگاه هایی که در کشتارگاه ها خاک می خورند
مرغ های تخم گذار هلندی، همان مرغ هایی هستند که پس از اینکه دوره تخم گذاری شان به پایان رسید، به کشتارگاه فرستاده می شوند تا از گوشت آنها استفاده شود. مرغ های تخم گذار جثه کوچکی دارند و به همین دلیل، گوشتشان آنقدری نیست که به مصارف معمول برسد؛ پس چه کاری بهتر از تهیه خمیر مرغ از آنها. این مرغ ها می توانند بعد ازتبدیل به خمیر مرغ و فرآوری، به عنوان منبع ارزان قیمتی از پروتئین در اختیار مصرف کننده قرار گیرد اما باز هم ماجرا به همین جا ختم نمی شود.
این ناظر فنی در این رابطه می گوید:«طبق مقررات سازمان دامپزشکی امعاء و احشای مرغ ها باید کاملاً تخلیه شده و پس از آن مرغ وارد دستگاه خمیر گیری شود اما به دلیل اینکه جثه مرغ های تخم گذار کوچک است و این کار در کشتارگاه ها به صورت دستی انجام می شود، معمولاً تخلیه به صورت کامل انجام نمی شود مگر اینکه دست کارگر خیلی کوچک باشد! برای جلوگیری از این مشکل، بهترین حالت این است که از دستگاه های اتوماتیک استفاده شود که بعضی از کشتارگاه ها در ایران به این دستگاه مجهز هستند، اما از آن استفاده نمی کنند. علت هم این است که بعد از اینکه مرغ کشتار می شود، وزنش در کشتارگاه پایین می آید که اصطلاحاً به آن «افت کشتار» می گویند. وقتی از دستگاه اتوماتیک برای تخلیه داخل مرغ استفاده شود، این افت کشتار بالاتر می رود و به همین دلیل هم کشتارگاه ها ترجیح می دهند این کار را دستی انجام دهند چرا که هر کشتارگاهی که افت کشتارش پایین تر باشد، موفق تر است و سفارش بیشتری می گیرد. در واقع کشتارگاه هایی که دارای دستگاه اتوماتیک تخلیه مرغ هستند، به دلیل ماندن در بازار رقابت، از این دستگاه استفاده نمی کنند.»
البته به گفته این کارشناس در مورد مرغ های گوشتی، این مشکل پیش نمی آید چون جثه بزرگی دارند و داخل بدن آنها اعم از خوراکی و غیرخوراکی به طور کامل تخلیه می شود. البته همان طور که گفته شد این کار زیرنظر ناظران دامپزشکی صورت می گیرد ولی مسأله این است که متأسفانه ساز وکار مناسبی برای کار نظارتی این ناظران وجود ندارد چرا که ناظر از سوی سازمان دامپزشکی تعیین و به کارخانه ها فرستاده می شود اما حقوق خود را از صاحب کارخانه دریافت می کند و گاهی تحت فشار کارفرما قرار دارند که نه همیشه، اما برخی مواقع این مسأله، نظارت را با مشکل مواجه می کند چرا که اصولاً نباید رابطه مالی بین ناظر و کارفرما وجود داشته باشد.
قرمزها مشکوک اند!
بر اساس آنچه گفته شد، می توان نتیجه گیری کرد که محصولات پروتئینی سوسیس و کالباس اگر از خمیر مرغ استاندارد و طبق ضوابط بهداشتی تهیه شوند، می توانند منبع ارزان قیمتی از پروتئین مورد نیاز بدن باشند. اما آیا لزوما در تمام این قبیل محصولات، از خمیر مرغ استفاده می شود؟
پاسخ، خیر است، آن گونه که این ناظر فنی درباره اش توضیح می دهد: «خمیر مرغ صورتی رنگ است بنابراین در محصولاتی مثل ژامبون مرغ که رنگ سفید دارند، نمی توان از خمیر مرغ استفاده کرد و در تولید این گونه محصولات از گوشت سینه مرغ استفاده می شود اما در محصولاتی مثل انواع سوسیس که رنگ آنها متمایل به قرمز است، احتمال استفاده از خمیر مرغ وجود دارد.»
البته رنگ، تنها ملاک تشخیص استفاده خمیر مرغ در سوسیس و کالباس نیست چرا که این دامپزشک، قیمت را فاکتور مهمی در تشخیص این مورد عنوان می کند. یعنی هرچه محصول ارزان تر باشد، استفاده از خمیر مرغ در آن محتمل تر است و در محصولات گران تر از گوشت قرمز و مرغ استفاده می شود. این، یعنی پولدارها در امان ترند و کم بضاعت ها در معرض خطر!
او ادامه می دهد:« سؤالی که پیش می آید این است که اگر بخواهیم خمیر مرغ را حذف کنیم، چه چیزی باید جایگزین آن شود؟ مسلماً به مقادیر زیادی گوشت و مرغ نیاز است که کارخانه ها قادر به تأمین آن نیستند و برای اینکه به این نیاز پاسخ داده شود، باید واردات گوشت و مرغ بیشتر شود که خروج ارز را در پی دارد. علاوه بر آن در صورت استفاده نکردن از منبع ارزانی مثل خمیر مرغ، قیمت محصولات، گران تمام می شود و مشتری خود را از دست می دهد. به عنوان مثال در این صورت سوسیس آلمانی باید به جای کیلویی 5 هزار تومان، کیلویی 20 هزار تومان به فروش برسد که دود آن مستقیم به چشم مصرف کننده می رود. فرض کنید نیم کیلو سوسیس ارزان قیمت با چند عدد تخم مرغ، با قیمتی پایین می تواند یک وعده غذایی خانواده ای کم بضاعت را تأمین کند.»
همچنین باید توجه داشت که بسیاری از فست فودها از سوسیس و کالباس ارزان قیمت استفاده می کنند و مردم باید این مسأله را مد نظر داشته باشند، البته لزوماً این طور نیست و مواد مرغوب هم در فست فودها استفاده می شود.
فعالیت زیرزمینی در غیاب ناظر
پیدا کردن کارگاه غیرمجاز تهیه خمیر مرغ، کار آسانی نیست. کارگاه ها، زیرزمینی هستند، پنهان بین ساختمان های بلند و کوتاه که عموماً صنعتی هستند. ناظر فنی که نمی خواست اسمش برده شود، یک شماره می دهد. مال یکی از کارگرهای کارخانه است. می گوید:
« حرف های زیادی دارد.»
شماره را می گیرم. دکتر سفارش ام را به او کرده. سر و صدا زیاد است. جایش را عوض می کند. می گویم: «شب هم می توانم زنگ بزنم.» جواب می دهد: «شب برسم خانه خوابم برده. همین الان بهتر است.» سؤالم را می داند. می گوید: «همان حرف هایی که به آقای دکتر گفتم به شما هم می گویم فقط اسم از کسی نبرید که به دردسر می افتم.» و این طور ادامه می دهد: «کارخانه قبلی که کار می کردم، از اینجا کوچک تر بود. کارگر زیاد نداشت. تولیدش خیلی کمتر از اینجا بود. یک شب گفتند بمان برای شب کاری! تعجب کردم. کارخانه شب ها تعطیل بود. آن شب ماندم. دستگاه را روشن کردند. آشغال مرغ ها را توی دبه های بزرگ آوردند ریختیم داخل دستگاه. آدم حالش بد می شد. بوی گندی داشت. دل و جگر و چربی و استخوان قاطی بود. دو سه نفر بودیم. کار که تمام شد دستگاه را شستیم و خشک کردیم. انگار نه انگار. فردا که مهندس آمد اصلاً خبردار نشد که دیشب دستگاه روشن شده!» منظورش از مهندس همان ناظر فنی کارخانه بود.
ادامه می دهد: «نه اینکه فکر کنید فقط آنجا این کار را می کردند. خیلی جاهای دیگر همینطور است. ناظر هم اگر بفهمد و گزارش دهد، نان خودش آجر می شود ولی بعضی ها مثل آقای دکتر، پرجرأت هستند. کارگاه بدون مجوز هم تا دلتان بخواهد هست. خدا به داد زن و بچه مردم برسد! » جمله آخرش تنم را می لرزاند. یاد تیترهای درشت دلهره آور می افتم:«فست فودها دومین عامل سرطان بعد از سیگار»، «فست فود نخورید، سرطان روده می گیرید»، «گوشت فست فودها سرطان معده و روده ایجاد می کند»
*منبع: روزنامه ایران
**اطلاع رسانی**2002**9131
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]
صفحات پیشنهادی
پیتزا مرغ فوری بدون خمیر + عکس
یک پیتزای جدید پیتزا مرغ فوری بدون خمیر عکس این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و امام صادق علیه السلام هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد بر فضیلت ایمانش افزوده می شود به گزارش سروتولید خمیرمرغ مجاز شد/ کشتار مرغهای پیر برای تولید
تولید خمیرمرغ مجاز شد کشتار مرغهای پیر برای تولید در حالی که سال گذشته تولید خمیرمرغ و مصرف آن در فرآوردههای گوشتی ممنوع و باعث اختلاف نظراتی بین دستگاههای نظارتی شد رییس سازمان دامپزشکی از عدم ممنوعیت تولید خمیرمرغ تحت نظارت این سازمان خبر داد و مدیر عامل اتحادیه مرغداران موزارت بهداشت: «خمیرمرغ» همچنان ممنوع است
وزارت بهداشت خمیرمرغ همچنان ممنوع است مدیر کل نظارت و ارزیابی فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در واکنش به اظهارات اخیر مسوولان سازمان دامپزشکی مبنی بر آنکه از نظر سازمان دامپزشکی تولید آن دسته از خمیرمرغی که در داخل کارگاههای تحت نظارت بهداشتی سازمان دانژادفلاح در ناکامیهای سالهای اخیر پرسپولیس سهیم است مایلیکهن: برای کیروش از شیرمرغ تا جان آدمیزاد فراهم کر
نژادفلاح در ناکامیهای سالهای اخیر پرسپولیس سهیم استمایلیکهن برای کیروش از شیرمرغ تا جان آدمیزاد فراهم کردهایم کدام پُست کار در تیم امید هم تمام شدمدیر فنی تیم امید ایران گفت در قرارداد کیروش برای هدایت تیم ملی فوتبال ایران از شیرمرغ تا جان آدمیزاد را برایش فراهم کردهایاجازه نمی دهیم خمیر مرغ وارد صنایع غذایی شود
رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد اجازه نمی دهیم خمیر مرغ وارد صنایع غذایی شود شناسهٔ خبر 2562974 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۸ سلامت > تغذیه معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه دامپزشکی مسئولیتی در قبال استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی را ندارد تاکغیرمجاز بودن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۱ سازمان ملی استاندارد ایران با تکذیب اظهارات عنوان شده در یکی از رسانهها مجددا بر عدم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا سازمان ملی استاندارد ایران توضیح داده است که این سازمان در ابتدای مردادماه سمردم سوسیس و کالباس نخورند/ تولید زیرپله ای خمیر مرغ
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مردم سوسیس و کالباس نخورند تولید زیرپله ای خمیر مرغ شناسهٔ خبر 2563001 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۲ سلامت > تغذیه رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تولید زیرپله ای خمیر مرغ خبر داد و گفت وقتی قیمت یک کیلو سوسیس و کالباس از یک کیلو گوشتتعیین تکلیف تعرفه های پزشکی سال ۹۴/واکنش به مجاز شدن خمیر مرغ
وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران تعیین تکلیف تعرفه های پزشکی سال ۹۴ واکنش به مجاز شدن خمیر مرغ شناسهٔ خبر 2562461 یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۳ سلامت > بهداشت وزیر بهداشت درباره معضل سگها گفت سگها مشکل ما نیستند ما امروز گرفتار موشها و بیماری سالک هستیم به گزارش خبرنگار ممدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی خبر داد کشف 14 تن سنگدان غیرمجاز مرغ در کارخانه تولید همبرگر
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی خبر دادکشف 14 تن سنگدان غیرمجاز مرغ در کارخانه تولید همبرگرمدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی از کشف 14 تن سنگدان غیرمجاز مرغ در کارخانه همبرگرسازی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز امیرحسین بهداد بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیتتولید خمیرمرغ مجاز شد
تولید خمیرمرغ مجاز شد سالانه 80 هزار تن تولید مرغ پایان دوره مادر و تخمگذار است که طی سالهای گذشته همان را در کشتارگاهها ذبح میکردیم و مورد مصرف خانوار بود و سوال اینجاست چگونه میشود که الان برای مصارف صنعتی و خمیر مرغ هم قابل مصرف نیستند به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارا- رییس سازمان ملی استاندارد: استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است
رییس سازمان ملی استاندارد استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است ایلام - ایرنا - رییس سازمان ملی استاندارد گفت خمیر مرغ تا زمانی که این سازمان استفاده از آن را در تولید سوسیس و کالباس نپذیرد ممنوع و نباید مورد استفاده قرار بگیرد نیره پیروز بخت روز سه شنبه در گفتمصرف خمیر مرغ در فرآورده های غذایی همچنان ممنوع است
سازمان غذا و دارو اعلام کرد مصرف خمیر مرغ در فرآورده های غذایی همچنان ممنوع است شناسهٔ خبر 2563498 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۵ سلامت > تغذیه مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ ارائه مجوز صمدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی: مصرف خمیر مرغ ممنوع است
مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی مصرف خمیر مرغ ممنوع است جامعه > سلامت - مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ ارائه مجوز صادرات محصولات غذایی را در حوزه اختیارات سازمان ملی ادشواری حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس؛ کم بخورید ، اصلا نخورید!
دشواری حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس کم بخورید اصلا نخورید جامعه > سلامت - سوسیس و کالباس و خمیر مرغ هنوز تعیین تکلیف نشده اند و مردمی که به دلیل گرانی گوشت گاهی از این محصولات استفاده می کنند بلاتکلیفند به گزارش خبر گزاری خبرآنلاین هنوز از خبرهای مبنی بر حذف خم- معاون وزیر بهداشت: خمیر مرغ همچنان ممنوع است
معاون وزیر بهداشت خمیر مرغ همچنان ممنوع است تهران - ایرنا - مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی گفت ارایه مجوز صادرات محصولات غذایی در حوزه اختیارات سازمان ملی استاندارد اسمدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی: مرغ تاریخ گذشته در بازار تبریز توزیع نشده است
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی مرغ تاریخ گذشته در بازار تبریز توزیع نشده استمدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی با اشاره به درج کد رهگیری مرغ در استان برای نخستینبار در کشور گفت هیچ مرغ تاریخ گذشتهای در بازار تبریز توزیع نشده است به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز امیرحسین بهداد ظهرتولید زیرپلهای خمیرمرغ/ سوسیس و کالباس نخورید
تراز رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تولید زیرپله ای خمیر مرغ خبر داد و گفت وقتی قیمت یک کیلو سوسیس و کالباس از یک کیلو گوشت کمتر است حتما جایی اشکال دارد به گزارش تراز دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به برنامه پنجم گفت در این برنامه وز-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها