واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۱۱ق.ظ)
قائم مقام و معاون اجرايي نمايشگاه کتاب: راهاندازي تالار گفتوگو در نمايشگاه کتاب تهران موج - قائممقام و معاون اجرايي نمايشگاه کتاب، بخش بينالملل اين دوره نمايشگاه را پررونقتر از دورههاي گذشته خواند و گفت: تالار گفتگو ميان ناشران داخلي و خارجي در نمايشگاه امسال راهاندازي شده است.
به گزارش خبرگزاري مهر، امير مسعود شهرامنيا، قائممقام و معاون اجرايي نمايشگاه کتاب، گفت: بخش بينالملل در اين دوره از نمايشگاه رونق بيشتري خواهد داشت و متفاوتتر از سالهاي گذشته خواهد بود، ناشران بيشتري حضور دارند و نيز تعداد بيشتر مهمانان خارجي که تاکنون براي حضور در اين نمايشگاه اقدام کردهاند با سالهاي گذشته تفاوت چشمگيري دارد.
وي با بيان اينکه همهچيز براي برگزاري بزرگترين رويداد فرهنگي کشور در حال آماده شدن است، ادامه داد: در اين نمايشگاه شاهد حضور وزير فرهنگ ۳ کشور، روساي ۵ نمايشگاه بينالمللي و نويسندگان خارجي و شخصيتهاي برجسته بينالمللي خواهيم بود.
وي ادامه داد: خوشبختانه بازار کتاب از شرايط آرامي برخوردار شده و ناشران يک سالي است که در يک فضاي آرام در حال فعاليتاند، بار ديگر پس از سه سال، حمايتهاي دولتي از بخش بينالملل نمايشگاه محقق شد، اين در حالي است که در سالهاي قبل اين حمايت نزديک به صفر بود، امسال با کمک دانشگاهها و يارانههاي ارزي و ريالي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مقرر شد تا در بخش کتابهاي خارجي مورداستفاده قرار گيرد و به غناي آثار دانشگاهي و افزايش خريد کتابهاي خارجي کمک کند.
قائممقام و معاون اجرايي نمايشگاه کتاب درباره خدمات رفاهي نمايشگاه نيز تهران گفت: مصلا براي برگزاري نمايشگاه ايجاد نشده و زيرساختهاي لازم را براي اين کار ندارد، بنابراين از خدمات رفاهي مناسبي برخوردار نيست، ما کوشيدهايم تا تدارک بيشتري براي بازديدکنندگان ببينيم و بخش کوچکي از نمايشگاه در رواق شرقي مسقف کرديم و صحن در اختيار ما قرار گرفت، اميدواريم بيش از گذشته رفاه بازديدکنندگان را تأمين کنيم.
وي در مورد اين که حضور ناشران و شخصيتهاي بينالمللي در بيست و هشتمين نمايشگاه بينالمللي کتاب تا چه اندازه در ايجاد پل ارتباطي با نويسندگان ايراني مؤثر خواهد بود، گفت: امسال فضايي در سالن کشورها و بازار جهاني کتاب به نام تالار گفتوگو ايجاد کرديم و همه مهمانان خارجي که به ايران ميآيند تنها بهعنوان يک ضيافت در نمايشگاه حاضر نخواهند شد بلکه حضور مؤثر داشته باشند و در تالار گفتوگو به اجراي جلسات متعددي باشخصيتهاي ايراني و نقد و گفتوگو خواهند پرداخت، با توجه به اينکه شعار و رسالت اين دوره از نمايشگاه گفتوگو با جهان است بيشتر محور گفتوگوهاي بينالمللي اين تالار است.
شهرامنيا تصريح کرد: همچنين سخنرانان بزرگ و سرشناس از کشورهاي مختلف و کشور مهمان، عمان در اين نمايشگاه شرکت خواهند کرد، مهماناني از آژانس جهاني کپيرايت، کشورهاي ايتاليا، فرانسه، روسيه، تاجيکستان، حاشيه خليجفارس و عربستان در اين نمايشگاه شرکت خواهند کرد، اين نمايشگاه نقطه عطفي براي آغاز ارتباط ميان نويسندگان ايراني با ناشران خارجي است و اميدواريم علاوه بر کارکرديهايي که دارد، بتواند چنين پلي را ايجاد کند.
بيست و هشتمين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران از ۱۶ تا ۲۶ ارديبهشتماه در مصلا امام خميني (ره) با شعار«خواندن، گفتوگو با جهان» برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]