تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829688963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان‌هایی موثر برای «رماتیسم مفصلی»


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


علائم و نشانه‌های یک بیماری التهابی درمان‌هایی موثر برای «رماتیسم مفصلی»
جام جم سرا- رماتیسم مفصلی، بیماری التهاب مفاصل است. این بیماری بر اثر اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن روی می‌دهد. دردناک شدن مفاصل، از مهم‌ترین نشانه‌های رماتیسم مفصلی است که بعد از بروز دردهای ناخوشایند و در صورت درمان نشدن به تغییرشکل و کاهش توانایی منجر می‌شود.
امروزه درمان‌های متفاوتی برای این بیماری مزمن وجود دارد. ابتدایی‌ترین درمانی که برای رماتیسم مفصلی در نظر گرفته می‌شود، بیوتراپی یا «زیست‌درمانی» است. در سال‌های اخیر، درمان رماتیسم مفصلی به میزان قابل توجهی پیشرفت کرده است، اما این بیماری خود ایمنی قابلیت تغییر تدریجی را داشته و از این رو تلاش‌های محققان برای یافتن روش‌های بیوتراپی یا زیست‌درمانی نوین باید به طور مداوم ادامه داشته باشد. حمله به مفاصل رماتیسم مفصلی، بیماری خود ایمنی است که دردهای التهابی سختی را در سطوح مفاصل ایجاد می‌کند. در بیشتر موارد بیماران از بروز دردها در نواحی دست‌، مچ و پا شکایت می‌کنند. این بیماری به واسطه رشد غیرقابل مشاهده تغییر می‌کند و همان‌طور که اشاره شد تغییر شکل مفاصل را با خود به همراه دارد؛ تغییر شکلی که می‌تواند به تخریب غیرقابل برگشت و در نهایت از کار افتادگی مفاصل منتهی شود. برای پیشگیری از رسیدن بیماری به این مرحله، تشخیص بموقع و درمان موثر ضروری است. بیوتراپی و رماتیسم مفصلی روش درمانی بیوتراپی از سال 2000 متداول شده است. این اصطلاح به معنای استفاده از داروهایی است که بر بافت‌های ژنتیک تأثیر داشته و مهم‌ترین خاصیت آن هدف قرار دادن پروتئین‌های التهاب‌زاست. پروتئین‌هایی مانند سیتوکین‌ها باعث از بین رفتن مفاصل می‌شود. مشهورترین دارویی که در شیوه اخیر مورد استفاده قرار می‌گیرد، آنتی ـ تی. ان. اف است. بیوتراپی در افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که درمان‌های بنیادین برایشان موثر واقع نشده است. داروهای یادشده در چارچوب درمان بیمارستانی و پس از آزمایش‌های کامل و به همراه متوترکسات تجویز می‌شود. بیماران باید تحت مراقبت و پیگیری‌های بالینی سه ماهه‌ای قرار گیرند که توسط متخصصان رماتیسم انجام می‌شود؛ تغییر در دردها و تورم مفاصل، معاینات بیولوژیک، رادیولوژی و عفونی از دیگر بررسی‌هایی است که باید در دوره زمانی یاد شده مورد توجه قرار بگیرد.

اثربخشی اثبات‌شده بیوتراپی هر چه تشخیص بیماری زودتر صورت گیرد، عفونت بیشتر تحت کنترل درمی‌آید. تغییرات مثبت در علائم بیماری (دردها و تورم ها) حائز اهمیت است، پیشگیری از تخریب بافت استخوانی نیز از دیگر علائم درمان بیماری است. 70 درصد از بیمارانی که در مقابل متوترکسات مقاوم شده‌اند پس از بهره‌گیری از شیوه بیوتراپی و به طور کامل از درد رها شده‌اند، 30 درصد دیگر نیز به بهبود نسبی دست یافته‌اند تا حدی که توانایی بازگشت به زندگی فعال را به دست آورده‌اند. بیوتراپی در آینده این نکته را نباید از یاد برد که تمام بیماران در مقابل داروهای آنتی ـ تی. ان. اف پاسخ یکسانی نمی‌دهند. به همین دلیل شیوه‌های بیوتراپی نوینی ارائه می‌شود که برای 20 تا 30 درصد از افراد مقاوم به آنتی ـ تی. ان. اف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نتیجه، پژوهشگران به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند تا سلول‌هایی را که عامل اصلی از بین رفتن مفاصل است، بیابند.‌امروزه آینده بیماران مبتلا به رماتیسم مفصلی نشستن روی صندلی چرخدار نیست. شایان ذکر است که پیشرفت‌های قابل توجهی نیز در زمینه جراحی رماتیسم مفصلی حاصل شده است. (جام جم سرا/ منبع: ای سانته/ سیب، ضمیمه سه شنبه روزنامه جام جم)


جمعه 11 اردیبهشت 1394 09:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن