تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834747178
۶ راهکار کاربردی برای خوشبختی همسران
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
دانستنیهایی درباره گفتوگو، بحث، مشاجره و دعواهای زناشویی ۶ راهکار کاربردی برای خوشبختی همسران
جام جم سرا- این روزها اختلافات همسران، نزاع، خشم، خشونت و مشکلات جنسی دلایل شایع مراجعان به مراکز مشاوره و رواندرمانی است. در این مطلب میخواهیم براساس همین نگاه سیستمی، بگوییم وقتی این تعارضها شکل گرفت چه کار باید کرد.
روانشناسان معاصر میگویند خانواده یک «سیستم» است. سیستم همانطور که میدانید مجموعهای از چند عامل است که روی هم تأثیر متقابل میگذارند. احتمالاً از کتاب دینی دبیرستان یادتان مانده ساعت و دوچرخه نمونههایی از سیستم هستند. اگر زنجیر دوچرخه خراب شود حرکت دوچرخه دچار مشکل میشود. زندگی مشترک زوجهای جوان هم یک سیستم دو عضوی است؛ سیستمی که تحت تأثیر حالتهای هیجانی همسران – مثلاً شادی، اندوه، اضطراب و مخصوصاً خشم هر کدام از دو طرف- روابط بین آنها، عوامل محیطی مانند بچهها، خانوادههای پدری دو طرف، دوستان و شغل هر کدام از دو طرف قرار میگیرد. در بهترین حالت، سیستم خانواده سعی میکند نیازهای هر یک از همسران و همچنین نیازهایی را که محیط بر آنها تحمیل میکند برآورده کند، اما همیشه اینطور نیست. تعارضات زناشویی زمانی شکل میگیرد که برخی هیجانهای مخرب، روابط ناسالم بین همسران یا سایر پدیدههای بیرون از این سیستم، مخل سلامت و رضایت همسران شود.
موضوع تعارضات زناشویی و مشکلات همسران هنگامی جدیتر میشود که بدانیم کیفیت رابطهٔ همسران خاستگاه بسیاری از مشکلات جنسی است. مشکلات جنسی و ناسازگاریهای همسران در زمینهٔ روابط غیرجنسی ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند؛ به این معنا که بیشتر زوجهایی که مشکلات جنسی دارند، گرفتار ناسازگاریهای زناشویی نیز هستند و اکثر همسران دارای مشکلات زناشویی، از اختلالات جنسی هم رنج میبرند. در این میان، فقدان ارتباط، روابط خصمانه و ناتوانی در آشکارسازی و مبادلهٔ عواطف از مشخصههای زوجهایی است که از مشکلات جنسی رنج میبرند. اگر بین شما هم تعارضهایی وجود دارد، با استفاده از این راهکارها میتوانید آنها را حل و فصل کنید. فقط یادتان باشد اگر این راهکارها زیر نظر یک خانوادهدرمانگر انجام شود، بسیار مؤثرتر خواهد بود.
۱-گفتوگوی دوطرفهٔ هدفمند داشته باشید برای انجام گفتوگو، موضوعات مشخصی را انتخاب کنید و با هدف حل مشکل به شیوههای مثبت به گفتگو بنشینید. در این روش، باید گلهها و شکایتها را به خواستهها تغییر دهید، خواستهها را ساده و به تکالیف تبدیل کنید و سپس بر سر چگونگی اجرای تکالیف به توافق برسید. برای مثال، ممکن است چنین موضوعی پیش آید: زن از اینکه شوهرش هر شب دیر به خانه میآید نگران میشود و با شکوه و شکایت به این رفتار شوهر واکنش نشان میدهد. موضوع مشخص است. برای حل چنین مشکلی به شیوهٔ گفتوگوی دوطرفه، لازم است در گام اول زمان بازگشت به خانه مشخص شود، شوهر سعی کند به موقع به خانه بازگردد و در صورت تأخیر، همسرش را از قبل مطلع سازد؛ در مقابل زن هم سعی کند پس از آمدن شوهر از او به گرمی استقبال کند و دربارهٔ زمان بحث نکند.
۲-به جای سکوت، رابطه برقرار کنید به شکلی ساده، باز، مثبت و سازنده با هم ارتباط برقرار کنید و به آنچه دیگری میگوید دقیقاً گوش دهید. زمانهایی را برای گفتگو با یکدیگر تعیین و در خلال آنها تلاش کنید از شیوههای ارتباطی غلط مثل کنارهگیری و سکوت استفاده نکنید. بهتر است به بعضی موارد -که مخصوصاً در اوایل زندگی بیشتر شایع است- حواستان باشد: سعی کنید با احساسات خود ارتباط برقرار کنید و عواطف خود را برای همسرتان آشکار کنید، سعی نکنید ذهن همسرتان را بخوانید و واجبتر اینکه این ذهنخوانی را به زبان نیاورید، شفاف صحبت کنید، در درون خودتان به دنبال علت و چرایی احساسات، افکار و باورهایتان باشید، و به جای حدس زدن و پیشداوری دربارهٔ احساسات و افکار همسرتان، سؤالاتتان را در همین خصوص به صورت مستقیم و صریح از او بپرسید.
۳-عیب ندارد بحث کنید بعضی از زوجها بیش از اندازه با هم مؤدب و رسمی بهنظر میرسند و گویی نگران اینند که مبادا با برقراری ارتباطی نزدیک و صمیمانه و غیر رسمی، حریمی شکسته شود یا ناراحتی و کدورتی پیش آید. گاهی اوقات نیز ترسهای زیاده از حد از مطرح کردن موضوعات معینی که باید به موقع به آنها پرداخته شود، کار دست زوجهای جوان میدهد.
این ترسها مانع از آن میشود که زوجها اطلاعات لازم را دربارهٔ یکدیگر یا سایر موضوعات زندگی مشترک خود کسب کنند یا به یکدیگر انتقال دهند. در چنین شرایطی بسیاری از موضوعات میتوانند براحتی منجر به دلخوری، قهر، واکنشهای انتقادی، سکوت و کنارهگیری شوند. برای داشتن یک زندگی گرم و صمیمی، حذف چنین رعایت کردنهای بیدلیلی ضروری است.
برای گریز از این اتفاقات یا حل آنها، موضوعی ساده و بیخطر از متن زندگی و روابطتان انتخاب و بر سر آن موضوع با یکدیگر بحث کنید. نظم و نظافت مربوط به اتاق پذیرایی، آشپزخانه، توالت، صدای تلویزیون، صحبت با تلفن و غیره میتواند موضوع بحث باشد. لازم است بهطور جدی دربارهٔ این موضوعات بحث کنید. این روش، بازداریهای بیمورد را کاهش میدهد و برخورد فعال و سازندهٔ همسران در زمینههای دیگر روابطشان را افزایش میدهد.
اما گاهی اوقات نیز به نظر میرسد خود برقراری چنین ارتباطی، مشکلی جدی است و همسران نمیتوانند با یکدیگر بحث کنند؛ در این حالت پیشنهاد میشود روش بازی نقش را امتحان کنند.
۴-از تکنیک بازی نقش استفاده کنید در این روش که عنوان کاملتر آن بازی نقش وارونه است، از همسران خواسته میشود هر یک نقش دیگری را در بحث بر سر موضوع مورد نظر اجرا کند. برای انجام این کار، خودتان را در جایگاه و موقعیت طرف مقابل بگذارید و از دریچهٔ ذهن و احساس او به موضوعی خاص نگاه کنید تا با حالوهوای هیجانی و فکری او بیشتر آشنا شوید. پس از حدود پنج دقیقه، هر یک به نقش اصلی خود بازگردید و بگویید از منظر طرف مقابلتان چه چیزهایی را دیده و آموختهاید.
۵-گام به گام پیش بروید تکلیف میتواند هر چیزی باشد که همسران بر سر آن اختلاف نظر دارند و هیچکدام هم کوتاه نمیآیند و حق را به خود میدهند؛ از رفتن به مکانی برای تفریح و گردش گرفته تا خرید کردن، تغییر مبلمان و اثاثیهٔ منزل، رفتن به مهمانی، کموکیف ارتباط با دوستان، دفعات مطلوب فعالیتهای جنسی، پریدن وسط حرف طرف مقابل، با لهجه حرف زدن یا نزدن و غیره. بعضی وقتها موضوعاتی بسیار ساده و پیش پا افتاده نیز میتواند دردسرساز شود؛ مانند اینکه زبالهها را چه کسی بیرون ببرد یا توی مغازه چه کسی پول بدهد.
در چنین شرایطی بهترین کار، انجام نوبتی آن تکلیف است؛ مثلاً توافق صورت میگیرد برای این آخر هفته زن انتخاب کند کجا بروند و آخر هفتهٔ بعد را مرد. این هفته را مرد دربارهٔ تعدد فعالیتهای جنسی زناشویی تصمیم میگیرد و هفتهٔ آینده را زن؛ یا روزهای زوج، روز زن باشد و روزهای فرد، روز مرد؛ که در این حالات، تصمیم برای انجام هر کاری برعهدهٔ فردی است که روز اوست (نگران نباشید. جمعهها را برای دعواهایتان کنار گذاشتهام!) این روش معمولاً تنشِ برخواسته از موضوعات این چنینی را حذف میکند و به شما فرصت میدهد در سایر زمینههای زندگی مشترک احساسات بهتری داشته باشید.
۶-دعواهای نیمسـاعتهٔ منظم داشته باشید بعضی وقتها کار از کار گذشته است. یعنی دو نفر آن قدر در در دام یک تعامل خشک و انعطافناپذیر گرفتار شدهاند که تغییر رابطهٔ آنها بهوسیله گفتگو، ارتباطآموزی، بحثها، بازی نقش و انجام تکالیف براساس جدولهای زمانی امکانپذیر نیست. این جور وقتها میشود سراغ یک روش بهنام «پارادوکس» رفت. هدف اصلی پارادوکس مبارزه با ترس همسران از تغییر است. در پارادوکس دقیقاً همان چیزی که کام همسران را تلخ کرده است برایشان تجویز میشود!
برای اینکه پارادوکسی عمل کنید، زمانهای کوتاهی (مثلاً ۳۰ دقیقه) را در طول هفته با توافق خودتان مشخص کنید و در طی آن با یکدیگر به گفتگو بنشینید. فقط یادتان باشد قرار است گفتگویی انتقادی انجام دهید؛ اما نه از نوع سازنده، بلکه انتقادی بشدت کوبنده! که در آن اجازه ابراز احساسات و عواطف و حس پاسخگو بودن نسبت به صحبتهای طرف مقابل را ندارید و هدف این گفتگو نیز حل مسئله نیست. با این روش، دو طرف جرئت پیدا میکنند عواملی را که منجر به دلخوری و ناراحتی شده و ممکن است با گذشت زمان به ظاهر فراموش شده اما در حقیقت در دل آنها باقی مانده باشد بازگو کنند و طرف مقابل را از عمق احساسات خود در خصوص موضوعات معینی باخبر سازند. فقط یادتان باشد نیم ساعت در هفته و نه همهٔ هفته! (دکتر رضا قربان جهرمی - روانشناس و زوجدرمانگر/ سپیده دانایی) *انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر میشود.
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394 14:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
پنج تکنیک کاربردی برای ارتقای رابطه همسران جوان
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۲ یک روانشناس گفت اگر بین زوجین تعارضهایی وجود دارد با استفاده از راهکارهایی مانند گفتوگوی دوطرفه هدفمند و بحث کردن میتوانند آنها را حل وفصل کنند به گزارش سرویس جوانان خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر رضا قربان جهرمی درباره راهکارهایدستگاه های فرهنگی همدان برای کاهش طلاق راهکار کاربردی ارائه دهند
نیک بخت تاکید کرد دستگاه های فرهنگی همدان برای کاهش طلاق راهکار کاربردی ارائه دهند شناسهٔ خبر 2564964 چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۱۰ استانها > همدان همدان- استاندار همدان گفت علما و دستگاه های فرهنگی در استان همدان باید برای کاهش آمار طلاق در استان راهکار کاربردی ارائه دهتغییر در نحوه پذیرش دانشگاه علمیکاربردی
تراز سرپرست دانشگاه جامع علمیکاربردی گفت چگونگی پذیرش داوطلبان دانشگاه جامع علمیکاربردی تا دو هفته آینده اعلام میشود به گزارش تراز محمد اخباری سرپرست دانشگاه جامع علمیکاربردی در گفتوگو با فارس گفت نحوه پذیرش داوطلبان دانشگاه جامع علمیکاربردی در سال ۹۴ براهکارهای تسریع در رسیدگی و برخورد قاطع با مجرمان بررسی شد
راهکارهای تسریع در رسیدگی و برخورد قاطع با مجرمان بررسی شد در نشستی با حضور رئیس کل دادگستری استان البرز و مسئولان دادگستری و فرمانده ناحیه انتظامی و جمعی از فرماندهان انتظامی مناطق و بخش های تخصصی پلیس استان البرز راهکارهای برخورد با مجرمان و کاهش جرم در استان بررس شد در این دیراهکاریی برای جلوگیری از دعوا بین زوجین
ازدواج و همسرداری راهکاریی برای جلوگیری از دعوا بین زوجین در تمام خانواده ها گفتگو موثرترین وسیله اطلاعات واقعی است امام صادق علیه السلام هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد بر فضیلت ایمانش افزوده میشود به گزارش سرویس خانواده جام نیوز یکی از عوامل شکل گیری مشکلات خراهکارهای کاهش ترس کودک از تاریکی
کاهش ترس کودک راهکارهای کاهش ترس کودک از تاریکی یکی از ترس هایی که بین بیشتر کودکان عمومیت دارد ترس از تاریکی است معمولا این ترس بین سنین 3 -2 سالگی آغاز می شود و ضمن تداوم در سالهای بعد قدری کاهش می یابد پيامبر صلى الله عليه و آله دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر مى روشها و راهکارهای قهر و آشتی در زنان و مردان
روشها و راهکارهای قهر و آشتی در زنان و مردان صدای بسته شدن در مثل پتک توی سرش کوبیده میشود این چندمین بار است که تا دعوایشان میشود قهر میکند و از خانه بیرون میرود حالا باید چکار کند حالا واقعا در مقابل افرادی که بعد از هر ناراحتی و عصبانیتی قهر میکنند و از خانه بیرون مراهکاری مناسب برای تقویت ضعف چشم
راهکاری مناسب برای تقویت ضعف چشم استراحت کافی و تغذیه مناسب از راههای مهم تقویت چشم محسوب میشود دکتر کیپور اپتومتریست گفت عموما ضعف چشم یا عیوب انکساری چشم در سنین مختلف و تحت تاثیر عوامل وراثتی یا محیطی و یا تلفیقی از این عوامل رخ میدهد و مهم ترین نکته در درمان ضعف چشم راهکاری برای پیدا کردن همسر آینده
انتخاب همسر راهکاری برای پیدا کردن همسر آینده این روش عجیبی است برای شناخت اینکه با همسرتان کاملا تفاهم دارید یا خیر پيامبر صلى الله عليه و آله دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر مى دهد تعدى و ناسپاسى پدر و مادر به گزارش سرویس خانواده جام نیوز این روش عجیبی- آموزشهای کاربردی به دستگاه های اجرایی سهم مهمی در مواجهه با بحرانهای اجتماعی دارد
استاندار قم آموزشهای کاربردی به دستگاه های اجرایی سهم مهمی در مواجهه با بحرانهای اجتماعی دارد قم- ایرنا- استاندارقم گفت آموزش های کاربردی به دستگاه های اجرایی سهم مهمی در مواجهه با بحران های اجتماعی و ایجاد فضایی امن در جامعه دارد به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری- برگزاری همایش ملی شناخت راهکارهای توسعه گیلان در رشت
برگزاری همایش ملی شناخت راهکارهای توسعه گیلان در رشت رشت - ایرنا - همایش ملی شناخت راهکارهای توسعه گیلان فردا چهارشنبه در دانشگاه گیلان برگزار می شود دبیر علمی همایش ملی شناخت راهکارهای توسعه گیلان گفت این همایش با هدف شناخت قابلیت ها و چالش های توسعه استان در تالار حکمت دانشگراهکارهایی برای پوشاندن سیاهی و پف زیرچشم
از بین بردن سیاهی زیر چشم راهکارهایی برای پوشاندن سیاهی و پف زیرچشم اگر می دانید قادر نیستید به اندازه معمول و همیشه بخوابید بهتر است بالش خود را بلند تر کنید سر خود را کمی بالا نگه دارید تا میزان مایعاتی که زیر چشمانتان جمع می شود را کاهش دهید امام صادق عليه السلام مؤمنرازهای رسیدن به خوشبختی
رسیدن به خوشبختی رازهای رسیدن به خوشبختی خوشبختی هم مثل هر امر دیگری نیاز به اصولی دارد آنچه مسلم است این که ما میتوانیم خوشبختتر از این که هستیم باشیم به شرطی که اصولی را در زندگی بدانیم امام صادق عليه السلام مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهرهمعاون فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی فرهنگوهنر منصوب شد
با حکم شاهآبادی معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی فرهنگوهنر منصوب شد خبرگزاری پانا با حکم سرپرست موسسه آموزش عالی علمی- کابردی فرهنگ و هنر حسین پارسایی به عنوان معاون فرهنگی موسسه منصوب شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۸ ارديبهشت ساعت 10 43 به گزارش خبرگزاری پانا حسین پارسایی پیش اراهکارهایی برای ماندگارکردن عشق
تداوم عشق راهکارهایی برای ماندگارکردن عشق عشق عبارت است از رغبت جدی به زندگی و پرورش آنچه بدان مهر می ورزیم امام صادق عليه السلام مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شايسته بهره مند مى سازد تا همه آنان را وارد بهشت كند به گزارش سرویس خانواده جام نیوز عشق عبااینفوگرافیک/ راهکارهای حل مشکل اقتصادی
تراز راهکارهای حل مشکل اقتصادی برای دریافت اینفوگرافی بر روی تصویر کلیک نمایید شنبه 29 فروردين 1394 ساعت 12 42دومین نشست سراسری رؤسای مراکز علمی کاربردی مدریت شهری و روستایی برگزارشد
دومین نشست سراسری رؤسای مراکز علمی کاربردی مدریت شهری و روستایی برگزارشدرئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی از برگزاری دومین نشست سراسری رؤسای مراکز علمی کاربردی مدریت شهری و روستایی خبرداد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی موسسه علمی و کاربردی مد-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها