واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۳:۱۰ب.ظ)
براي ساخت فيلمهاي مشترک؛ رايزني هاي سينمايي ايوبي با فيلمسازان تاجيکستان، آذربايجان و سوريه موج - اين روزها در پي برگزاري بخش بين الملل جشنواره فيلم فجر، حجت الله ايوبي رئيس سازمان سينمايي نيز طي ديدارهاي مختلفي با فيلمسازاني از کشور تاجيکستان، جمهوري آذربايجان و سوريه به دنبال توافقات و توليدات مشترک سينمايي با اين کشورهاست.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس سازمان سينمايي در چهارمين روز برگزاري بخش بينالمللي سي و سومين جشنواره بينالمللي فيلم فجر با ناصر سعيد اف رئيس شرکت فيلمسازي تاجيک فيلم ديدار کرد.
ناصر سعيداف نماينده سينماي تاجيکستان در سي و سومين جشنواره بين المللي فيلم فجر در ديدار با حجت الله ايوبي رئيس سازمان سينمايي کشور اظهار کرد: اميدواريم شرايط تحصيل گروهي از فيلمسازان تاجيکستان در ايران فراهم شود تا بتوانيم به توليدات مشترکي هم برسيم.
وي افزود: اين توليدات ميتواند از فيلمهاي کوتاه و مستند آغاز شود و بعد فيلمهاي بلند سينمايي برسد، همچنين رئيس جمهوري تاجيکستان به برنامهريزي ۵ ساله در سينما تاکيد کرده است.
سعيد اف همچنين ادامه داد: حتي ميتوان صحبتهايي با افغانستان هم داشت تا اين روابط مشترک در حوزه فيلم سازي سه جانبه شود.
ايوبي نيز در اين جلسه کوتاه بيان کرد: اگر کشور تاجيکستان بودجهاي را براي ساخت يک پروژه تاريخي مشترک در نظر بگيرد، ميتوان به راحتي به اين هدف دست يافت.
براساس اين گزارش، معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين به ديدار با نمايندگان سينماي کشورهاي کانادا و نيوزلند پرداخته و قرار بر آن شد که نماينده کانادا براي جذب سرمايهگذار در سينماي ايران تلاشهايي را صورت دهد.
حجت الله ايوبي ظهر امروز ديداري با «جان ميلر» مدرس کارگاه هاي فيلمسازي و استعداديابي کانادا و «پيت رايو» کارگردان نيوزلندي داشت و در قالب اين نشست قرار بر آن شد که ميلر در زمينه جذب سرمايه از کشورهاي مختلف اقداماتي را براي سينماي ايران دنبال کند.
وي ادامه داد: ميتوان براي به نتيجه رسيدن توليدات مشترک نويسنده و کارگردانهايي از دو کشور انتخاب کرد تا بدين ترتيب با شکل گيري نوعي کميسيون مشترک کار آغاز شود. البته بايد در اين زمينه توجه داشت که در اين راه مرسوم آن است که دولت راه را باز کند. چراکه در صورت آماده شدن شرايط بخش خصوصي خود ميداند چگونه بايد کار را دنبال کند.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين اظهار کرد: با وجود آن که سينماي ايران طرفداران بسياري در دنيا دارد، ما همچنان در بازارهاي جهاني سهم به نسبت کمي داريم.
همچنين رئيس سازمان سينمايي در طول برگزاري بازار بينالمللي فيلم تهران در ديدار با مدير يک شرکت راديويي و تلويزيوني در سوريه گفت: آماده برگزاري دورههاي تخصصي فيلمسازي براي سينماگران و بورسيه کردن دانشجويان سوري هستيم.
«ديانا جبور» مدير يک شرکت راديويي و تلويزيوني در ديدار با حجت الله ايوبي، رئيس سازمان سينمايي عنوان کرد: من سينماي ايران را با تماشاي فيلمهاي ايراني دنبال ميکنم و به آن علاقه زيادي دارم.
وي همچنين از ايوبي امکان و شرايط بورسيه شدن دانشجويان علاقه مند به سينما توسط ايران را جويا شد و درخواست کرد تا طي نامهاي شرايط و ضوابط اين امر در آيندهاي نزديک شرح داده شود.
رئيس سازمان سينمايي نيز بيان کرد: مدرسه عالي سينما در ايران با هدف جذب و شناسايي جوانان با استعداد در حوزه فيلمسازي تاسيس شده است و ميتوان دورههايي چند هفتهاي را براي علاقهمندان در اين مدرسه تدارک ديد، همچنين امکان برگزاري دورههاي بلندمدت تخصصي نيز وجود دارد.
رئيس سازمان سينمايي همچنين در قالب ديداري با تهيه کننده آذربايجاني سينمايي «نبات» با تاکيد بر اهميت ساخت فيلم هاي اسلامي مشترک،اظهار کرد: اکنون فيلمي مانند «محمد(ص)»به اندازه صدها کتاب تاثيرگذاري خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]