واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل دفتر آموزش های فنی وزارت آموزش و پرورش: رشته های هنرستانی فاقد بازار کار حذف می شود همدان- ایرنا- مدیرکل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر برخی از رشته های هنرستانی فاقد بازار کار هستند که این رشته ها به زودی حذف می شوند.
سید محسن حسینی مقدم روز چهارشنبه در حاشیه اولین همایش دبیرخانه راهبردی کشوری مکانیک خودرو در دبیرستان آمنه همدان در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به اینکه در سال تحصیلی آینده ساختار نظام جدید در دوره دوم متوسطه تغییر می کند برخی رشته های هنرستانی نیز باید متناسب با بازار کار و با توجه به نیاز سنجی های جدید ایجاد شود.
وی ادامه داد: پس از بررسی و مصوب شدن ساختار جدید، رشته های هنرستانی ابلاغ خواهد شد.
حسینی مقدم فرهنگ سازی را مهمترین برنامه وزارت آموزش و پرورش برای توسعه هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش در جامعه عنوان کرد و گفت: رشته های هنرستانی باید به خانواه ها شناسانده شود تا خانواده ها با اقبال و تمایل بیشتری به سمت شاخه های هنرستانی روی بیاورند.
وی ادامه داد: اصحاب رسانه باید برای شناساندن رشته های هنرستانی به خانواده ها همکاری بیشتری با آموزش و پرورش داشته باشند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان رشته های فنی از قشر ضعیف جامعه نیستند گفت: در جشنواره خوارزمی که دو سال گذشته برگزار شد هفت نفر از 15 برگزیده این جشنواره از هنرستانها بودند که دارای مهارت های بالایی هستند.
وی از برگزاری مرحله کشوری مسابقات علمی و عملی دانش آموزان فنی و حرفه ای در استان قزوین در هفته آینده خبر داد و گفت: در مرحله استانی این مسابقات 15 هزار دانش آموز شرکت داشتند که 200 نفر به مسابقات کشوری راه یافتند.
حسینی مقدم گفت: در حال حاضر 43 رشته تحصیلی در شاخه فنی و حرفه ای و 260 رشته در شاخه کاردانش وجود دارد که برای این رشته ها دبیر خانه راهبری تشکیل شده است.
وی ادامه داد: متولی گروه های آموزشی در استان ها وظیفه هماهنگی دارند و حلقه واسطه بین بخش اداری و اجرایی هستند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 24 دبیرخانه راهبری در سراسر کشور فعال است که هر یک از استان ها متولی یک دبیر خانه و یک رشته تحصیلی است.
حسینی مقدم افزود: این دبیرخانه ها مسایل آموزشی، کتب درسی، وضعیت تحصیلی دانش آموزان و ارتقای کیفیت را بررسی کرده و منعکس کننده نظرات وزارتخانه به مدارس و انتقال دهنده همکاران و دانش آموزان از مدارس به ستاد هستند.
وی گفت: استان همدان سه تا چهار سال است که مسوولیت دبیرخانه مکانیک خودرو را عهده دارد و در سطح کشور فعالیت های خوبی انجام داده و موفق عمل کرده است.
در حال حاضر 49 هزار دانش آموز رشته مکانیک خودرو در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند و یک هزار و 150 هنرستان در سطح کشور دارای رشته مکانیک خودرو هستند.
همایش دو روزه سرگروه های دبیرخانه راهبری مکانیک خودرو با حضور تمام استانهای کشور در همدان برگزار شد.
در حال حاضر 48.66 درصد از دانش آموزان پایه دوم و سوم متوسطه استان همدان در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند.
استان همدان 283 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
2087/1181/6993
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]