تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836913031
مُحرِمي که حيواني راکشته، وظيفه اش چيست؟/وقتی يحيي بن اکثم، مات مي شود!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مناظره امام جواد عليه السلام با یحیی بن اکثم
مُحرِمي که حيواني راکشته، وظيفه اش چيست؟/وقتی يحيي بن اکثم، مات مي شود!
س از شهادت امام رضا ـ عليه السلام ـ بيش تر شيعيان به امامت امام جواد ـ عليه السلام ـ گردن نهادند، امّا در ميان آنان کساني بودند که مسأله کمي سنّ را با خود امام جواد ـ عليه السلام ـ مطرح کردند.
به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران،امام جواد ـ عليه السلام ـ از دو جهت به مناظرات علمي کشانده مي شد.
نخست از طرف شيعيان که با توجه به سنّ کم آن حضرت مي خواستند علم الهي امام ـ عليه السلام ـ را دريابند؛ بنابراين طبيعي بود که مجالس متعدّدي بدين منظور ترتيب داده مي شد.[1]
پس از شهادت امام رضا ـ عليه السلام ـ بيش تر شيعيان به امامت امام جواد ـ عليه السلام ـ گردن نهادند، امّا در ميان آنان کساني بودند که مسأله کمي سنّ را با خود امام جواد ـ عليه السلام ـ مطرح کردند.[2] و آن حضرت در جواب، اشاره به جانشيني سليمان از داود ـ عليه السلام ـ کرد و فرمود: حضرت سليمان، هنگامي که هنوز کودکي بيش نبود و گوسفندان را به چرا مي برد، حضرت داود، او را جانشين خود کرد، در حالي که عبّاد و علماي بني اسرائيل، اين عمل او را انکار مي کردند.[3]
به طور خلاصه، شيعيان در موارد متعددي خواستند با طرح سوالاتي از امام جواد ـ عليه السلام ـ نسبت به امامت وي اطمينان حاصل کنند وقتي که امام ـ عليه السلام ـ با علم سرشار الهي پاسخ هاي قانع کننده و زيبايي به آنان داد، آنان احساس شادماني کردند.[4]
دوم از طرف حکومت، يعني مأمون و معتصم دو خليفه معاصر آن حضرت. از آن جا که شيعيان، مدّعي علم الهي براي امامان خود بودند، خلفاء مي کوشيدند با تشکيل مجالس مناظره، آنان را رو در روي برخي از دانشمندان بنام زمان، قرار دهند تا شايد در پاسخ برخي از پرسش ها درمانده شوند و شيعيان، از اين رهگذر، در اعتقاد خود (وجود علم الهي) نزد ائمه اهل بيت ـ عليهم السلام ـ دچار مشکل شوند و از پيروي آنها خودداري کنند.
افزون بر اين ها، علاقه شخصي مأمون در بر پايي اين مناظرات بي تأثير نبوده است. او شهرت به علم دوستي داشت و فيلسوف خلفاي عباسي شناخته مي شد.[5]
مهم ترين سندي که درباره اين مناظرات در دست است، روايتي است که شيخ مفيد از ريّان بن شبيب نقل کرده و خلاصه آن چنين است.
هنگامي که مأمون بر آن شد تا أم الفضل (دخترش) را به تزويج امام جواد ـ عليه السلام ـ در آورد، عبّاسيان بر آشفته و سخت به وحشت افتادند؛ زيرا بر اين گمان بودند که اين اقدام خليفه، همان پي آمدهايي به دنبال خواهد داشت که اقدامش درباره پدرش امام رضا ـ عليه السلام ـ پيش آورد.
بنابراين، پيش مأمون آمدند و او را بدين جهت که ممکن است خلافت از دست بني عباس بيرون شود، از اين اقدام بر حذر داشتند.
آنها هم چنين با اشاره به منازعات گذشته ميان عباسيان و علويان، گفتند: همان ماجراي علي بن موسي الرضا ـ عليه السلام ـ کافي است. مأمون در پاسخ گفت: درباره آن چه ميان شما و آل ابو طالب پيش آمده، خود شما مقصّر بوده ايد؛ زيرا اگر انصاف داشتيد، آنان بر شما اولويّت داشتند؛ امّا آن چه را که خلفاي پيش از من درباره آنان انجام داده اند، جز قطع رحم چيزي ديگري نبوده است! من درباره جانشيني علي بن موسي الرضا هنوز هم پشيمان نيستم! ابو جعفر (امام جواد ـ عليه السلام ـ ) را با اين که سنّ او اندک است، بدان جهت برگزيده ام که برتري او را بر همه اهل فضل و علم، محرز مي دانم و اميدوارم آن چه را که هم اکنون فهميده ام، در آينده بر همگان روشن شود تا بدانند نظر من درباره وي درست بوده است.
آنان در جواب گفتند: محمد بن علي (امام جواد ـ عليه السلام ـ ) کودکي بيش نيست، نه معرفتي به دين دارد و نه فقهي مي داند، خليفه اجازه بدهند تا تفقّهي در دين پيدا کند و پس از آن، هر چه مصلحت دانست درباره او انجام دهد.
مأمون گفت: واي بر شما! من اين جوان را بيش از شما مي شناسم. او از خانداني است که علمشان لدنّي و از الهام خدا سرچشمه مي گيرد. و پدرانش همواره در علم و ادب، از کسب علم و آموزش هاي معمول بي نياز بوده اند و به منظور روشن شدن مسأله، هر وقت خواستيد مي توانيد او را بي ازماييد.
آنان موافقت خود را اعلام کرده، تصميم گرفتند، يحيي بن اکثم را که از قضات بنام و فقيهي مشهور بود، براي مناظره با امام برگزينند و پس از جلب موافقت يحيي، از او خواستند تا سئوال دشوار و پيچيده اي را براي مناظره آماده کند و به او قول دادند در صورتي که امام جواد ـ عليه السلام ـ را در جريان مناظره به عجز وا دارد، اموال و اشياء نفيسي به وي خواهند داد. سپس، روزي را براي اين کار، تعيين کردند و درآن روز همه عباسيان و نيز امام جواد ـ عليه السلام ـ و يحيي بن اکثم و حتّي شخص مأمون در مجلس حضور داشتند.
ابتدا يحيي بن اکثم اجازه خواست تا پرسش هاي خود را در مقابل امام مطرح کند. پس از کسب اجازه از مأمون، از حضرت جواد ـ عليه السلام ـ نيز اجازه خواست و پس از آن که امام ـ عليه السلام ـ آمادگي خود را اعلام کرد، يحيي از ايشان پرسيد:
مُحرِمي که حيواني راکشته، وظيفه اش چيست؟
امام ـ عليه السلام ـ در جواب از وي پرسيد: آيا فرد محرم صيد را در حرم کشته يا در بيرون از آن؟ آيا محرم جاهل به حکم بوده يا عالم به حکم؟ آيا عمدا آن را کشته يا به خطاء ؟ آيا محرم آزاد بوده يا برده؟ آيا بالغ بوده يا نا بالغ؟ هنگام رفتن به مکه آن را کشته يا در موقع بازگشت؟
صيد از پرندگان بوده يا غير آن؟ صيد کوچک بوده يا بزرگ؟
محرم اصرار بر عمل خود دارد يا از کرده خود پشيمان است؟ در شب صيد را کشته يا در روز؟ محرم درحال عمره بوده يا حجّ؟
با اين فروضي که امام جواد ـ عليه السلام ـ براي مساله مطرح کرده يحيي حيرت زده و درمانده شد تا جايي که همه حضار از رنگ باختن چهره اش، شکست او را به وضوح دريافتند. آن گاه مأمون با ابراز رضايت از وضعي که پيش آمده بود، رو به آل عباس کرد و گفت: آيا شناخت درست را از امام جواد ـ عليه السلام ـ فهميديد؟ سپس دخترش ام فضل را به عقد آن حضرت در آورد و مهريه را همان مهريّه حضرت زهرا ـ سلام الله عليها ـ قرار داد.
پس از آن که حاضران، مجلس را ترک کردند، مأمون از امام خواست تا خود پاسخ فروضي را که در جواب يحيي ين اکثم مطرح کرده بود. بدهد[6]
امام جواد ـ عليه السلام ـ فرمود: بلي، اگر شخص محرم در حلّ (خارج از حرم) شکار کند و شکار از پرندگان بزرگ باشد، کفّاره اش يک گوسفتند است و اگر در حرم بکشد، کفاره اش دو برابر است؛ و اگر جوجه پرنده اي را در بيرون حرم بکشد، کفاره اش يک برّه است که تازه از شير گرفته شده باشد، و اگر آن را در حرم بکشد، هم برّه و هم قيمت آن جوجه را بايد بدهد؛ و اگر شکار از حيوانات وحشي باشد، چنان چه گورخر باشد، کفّاره اش يک گاو است و اگر شتر مرغ باشد، کفاره اش يک شتر است و اگر آهو باشد، کفّاره آن يک گوسفند است و اگر هر يک از اين ها را درحرم بکشد، کفّاره اش دو برابر مي شود.
و اگر شخص محرم، کاري بکند که قرباني بر او واجب شود، اگر در احرام حجّ باشد، بايد قرباني را در «مني» ذبح کند و اگر در احرام عمره باشد، بايد آن را در «مکه» قرباني کند. کفاره شکار، براي عالم و جاهل به حکم، يکسان است، منتهي در صورت عمد، (علاوه بر وجوب کفاره) گناه نيز کرده است ولي در صورت خطاء گناه از او برداشته شده است. کفاره شخص آزاد بر عهده خود اوست و کفاره برده به عهده صاحب اوست و بر صغير کفاره نيست ولي بر کبير واجب است و عذاب آخرت از کسي که از کرده اش، پشيمان است برداشته مي شود ، ولي آن که پشيمان نيست کيفر خواهد شد.[7]
يحيي بن اکثم، مات مي شود!
مأمون گفت: احسنت اي ابا جعفر! خدا به تو نيکي کند! خوب است شما نيز از يحيي بن اکثم سوالي بکنيد، همان طور که او از شما پرسيد. در اين هنگام ابو جعفر ـ عليه السلام ـ به يحيي فرمود: بپرسم؟ يحيي گفت: اختيار با شماست، فدايت شوم، اگر توانستم پاسخ مي گويم و گرنه از شما بهره مند مي شوم.
امام جواد ـ عليه السلام ـ فرمود: به من بگو در مورد مردي که در بامداد به زني نگاه مي کند و آن نگاه حرام است، و چون روز بالا مي آيد، آن زن بر او حلال مي شود، و چون ظهر مي شود، باز بر او حرام مي شود، و چون وقت عصر مي رسد بر او حلال مي گردد، و چون آفتاب غروب مي کند بر او حرام مي شود، و چون وقت عشاء مي شود، بر او حلال مي گردد، و چون به نيمه شب مي رسد بر او حرام مي شود، و به هنگام طلوع فجر بر وي حلال مي گردد؟ اين چگونه زني است و با چه چيز حلال و حرام مي شود؟
يحيي گفت: به خدا قسم من به پاسخ اين پرسش راه نمي برم و سبب حرام و حلال شدن آن زن را نمي دانم، اگر صلاح مي دانيد از جواب آن، ما را مطلع سازيد.
امام جواد ـ عليه السلام ـ فرمود: اين زن، کنيز مردي بوده است. در بامدادان، مرد بيگانه اي به او نگاه مي کند و آن نگاه حرام بود، چون روز بالا مي آيد، کنيز را از صاحبش مي خرد و بر او حلال مي شود، و چون ظهر مي شود او را آزاد مي کند و بر او حرام مي گردد، چون عصر فرا مي رسد او را به حباله نکاح خود در مي آورد و بر او حلال مي شود، به هنگام مغرب، او را ظهار[8] مي کند و بر او حرام مي شود، موقع عشاء کفّاره ظهار مي دهد و مجدّدا بر او حلال مي شود و چون نيمي از شب مي گذرد، او را طلاق مي دهد و بر او حرام مي شود و هنگام طلوع فجر، رجوع مي کند و زن بر او حلال مي گردد.[9] البته اینگونه پرسش و پاسخ امام یه مقتضای طرف مقابلش یعنی یحیی بن اکثم بودکه فقیهی مشهور بود والا اگر فرد دیگر در علمی دیگر بود پرسش و پاسخها هم بر آن اساس می بود.
منابع:
[1]. جعفريان، رسول ، حيات فکري و سياسي امامان شيعه(ع)، قم ، انتشارات انصاريان، چاپ پنجم 1381ش، ص 482.
[2]. همان، ص 473.
[3]. کليني رازي، الاصول من الکافي، تهران، دار الکتب الاسلاميه، چاپ پنجم، 1363ش، ج1، ص483.
[4]. حيات فکري و سياسي امامان شيعه(ع)، همان، ص475.
[5]. همان، ص482ـ483.
[6]. مجلسي، محمد باقر، بحارالانوار، تهران، المکتبه الاسلاميه، چاپ اول، 1395ق ، ج50، ص75ـ76؛ طبرسي، الاحتجاج، ص245؛ قزويني، سيد محمد کاظم، الامام الجواد من المهد الي اللحد، بيروت، موسسه البلاغ، چاپ اول، 1408ق، ص168 تا 172؛ شيخ مفيد، الارشاد، ترجمه سيد هاشم رسولي محلاتي، تهران، انتشارات علميه اسلاميه، چاپ دوم، 1346ش ج2، ص269 تا 273؛ مسعودي، اثبات الوصيه، نجف، منشورات المطبعه الحيدريه، چاپ چهارم، 1373ق، ص216؛ شيخ مفيد، الاختصاص، تصحيح و تعليق علي اکبر غفاري، قم، منشورات جماعه المدرّسين في حوزه العلميه، ص99.
[7]. مجلسي، همان، ص77؛ قزويني، همان، ص174؛ شيخ مفيد، الارشاد، ص274ـ275؛ طبرسي، همان، ص246؛ مسعودي، همان، ص217؛ شيخ مفيد، الاختصاص، ص100.
[8]. ظهار عبارت از اين است که مردي به زن خود بگويد: پشت تو براي من يا نسبت به من، مانند پشت مادرم يا خواهرم يا دخترم هست و در اين صورت بايد کفاره ظهار بدهد تا همسرش مجدّدا بر او حلال شود. پيشوايي، مهدي، سيره پيشوايان، قم، موسسه امام صادق(ع)، چاپ اول، 1372ش، ص548.
[9]. همان، ص546 تا 548؛ مجلسي، همان، ص78؛ قزويني، همان، ص175؛ شيخ مفيد، الارشاد، ص274 تا 276؛ طبرسي، همان، ص247.
مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
اخبار مرتبط
380 وقف جدید در فروردین ماه امسال به ثبت رسید
کاهش 16 درصدی تیراژ چاپ قرآن در سال 93 / نمایشگاه دائمی قرآن با هفت هزار جلد کتاب راه اندازی می شود
شرایط امروز ما دارد شبیه جنگ حُنین میشود/چرا مضطرانه دعا نمیکنیم؟!
همه نهاد ها وظیفه دارند مجری قانون اسلام باشند/ راه شهیدان را ادامه دهیم
شرکت 700 هزار نفر در مراسم اعتکاف 94/ امکانات مساجد برای انجام مراسم اعتکاف کافی نیست
"موسوی بلده" خود زیبایی و حلیه قرآنیان است
بیشتر از همه میبری دل از امیر علقمه... + دانلود
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]
صفحات پیشنهادی
ابهام در تصمیمات مالیاتی/ وقتی ارزش افزوده برخلاف انتظار افزایش مییابد
ابهام در تصمیمات مالیاتی وقتی ارزش افزوده برخلاف انتظار افزایش مییابد چرایی افزایش مالیات ارزش افزوده در سال 94 از 8 درصد به 9 درصد پس از گفته های مسئولین مبنی بر تغییر نکردن نرخ این نوع مالیات سوالی است که مطرح کردن آن خالی از اهمیت نمی باشد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبکفاشیان توضیح می دهد؛ وظیفه افشین پیروانی در تیم ملی چیست؟
کفاشیان توضیح می دهد وظیفه افشین پیروانی در تیم ملی چیست ورزش > فوتبال ملی - علی کفاشیان وظایف افشین پیروانی در تیم ملی را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ظهر امروز افشین پیروانی به عنوان مدیر اجرایی تیم ملی معرفی شد اما مسئولان فدراسیون توضیحی ندادند که ووقتی همه راهها به "چین" ختم میشود!
وقتی همه راهها به "چین" ختم میشود متحدان و دشمنان همه با هم در ایجاد توازن استراتژیک از آمریکا دور و به چین نزدیک میشوند به گزارش فرهنگ نیوز دیوید راتکوف کارشناس امور بین الملل در مقالهای در نشریه فارن پالسی نوشت سیاست چرخش به سمت آسیا را به یاد دکلیپ/ وقتی به عنکبـوت ماده مخدر داده شود!
کلیپ وقتی به عنکبـوت ماده مخدر داده شود در ویدیو پیش رو محققان کنجکاوی خود را در تأثیر مواد مخدر مختلف بر نحوه ی تار تنیدن عنکبوت ها اعمال کردند در آزمایش آنها از عنکبوت جنگلی استفاده شده است دانلود لینک ۲۶ ۰۱ ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۵گزارش فارس از اقدامات دلالان رابطه؛ چه کسانی «سرپل» لابیهای نفوذی آمریکا در تهران هستند؟/ وقتی
گزارش فارس از اقدامات دلالان رابطه چه کسانی سرپل لابیهای نفوذی آمریکا در تهران هستند وقتی براندازان به ایران میآیندرفت و آمدهای مشکوک گروه های خارجی به تهران با پوشش موسسات مختلف نقطه آغاز پروژهای حساب شده است پروژه ای برای نفوذ به مراکز تصمیم گیری قدرت گروه سیاسی خبرگزاظریف در نیویورک به دنبال چیست؟/ مروری بر وظیفه مردان دیپلماسی ایران در اجلاس بازنگری ان.پی.تی
ظریف در نیویورک به دنبال چیست مروری بر وظیفه مردان دیپلماسی ایران در اجلاس بازنگری ان پی تی بین الملل > دیپلماسی - اجلاس بازنگری NPT در حالی در نیویورک برگزار می شود که حضور تیم دیپلماسی کشورمان با محوریت دکتر ظریف فرصت ویژه ای را در اختیار ایران قرار داده است تا توقتی «بی بی سی» راوی دفاع مقدس می شود!
وقتی بی بی سی راوی دفاع مقدس می شود وقتی بی بی سی راوی دفاع مقدس می شود در سال های اخیر رسانه های مختلف همچون شبکه بی بی سی فارسی و من و تو تلاش کرده اند در قالب های مختلف از جمله مستند و یادداشت با مخلوط کردن راست و دروغ روایت های مطلوب شان را از انقلاب ارائه دهند بهوقتی گره صفهای طولانی کامیونها در مرز بازرگان هرسال کورتر می شود!
مهر گزارش می دهد وقتی گره صفهای طولانی کامیونها در مرز بازرگان هرسال کورتر می شود شناسهٔ خبر 2534057 سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵ ۵۴ استانها > آذربایجان غربی ارومیه- مشکل تشکیل صفهای طولانی کامیونها در پشت دروازه های گمرک مرزی بازرگان سالهاست به یکی از مشکلات اساسی تجارت خاوزیرارتباطات:ساخت شبکه اجتماعی وظیفه من نیست/دلیل قطع 20 هزار سیم کارت همراه اول چیست؟
وزیرارتباطات ساخت شبکه اجتماعی وظیفه من نیست دلیل قطع 20 هزار سیم کارت همراه اول چیست فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - مروری بر اخبار فناوری اطلاعات در شامگاه دوشنبه 7 اردیبهشت 1394 ساخت شبکه اجتماعی وظیفه من نیست وزیر ارتباطات گفت مردم نباید انتظار داوقتی که ابطحی بر سر مسئلهای گیج میشود!
وقتی که ابطحی بر سر مسئلهای گیج میشود سیدمحمدعلی ابطحی در صفحه فیس بوک خود در رابطه با سخنان اخیر رئیس جمهور در مورد کار پلیس اجرای اسلام نیست نوشت به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران سیدمحمدعلی ابطحی در صفحه فیس بوک خود در رابطه با سخنان اخیر رئیس جمهور در مووزیر بهداشت: وقتی هزینه جراحی لوزه ۱۸هزارتومان است، چه انتظاری از کیفیت خدمات درمانی دارید؟
وزیر بهداشت وقتی هزینه جراحی لوزه ۱۸هزارتومان است چه انتظاری از کیفیت خدمات درمانی دارید جامعه > سلامت - وزیر بهداشت با بیان اینکه موفقیت کامل طرح تحول نیازمند یک تا دو دهه زمان است گفت براساس سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری برای داشتن نظام سلاسناد مهمی که ویکیلیس از هالیوود منتشر کرد افشای رابطه مقامات صهیونیستی با سرمایهداران هالیوود توسط ویکیلیک
اسناد مهمی که ویکیلیس از هالیوود منتشر کردافشای رابطه مقامات صهیونیستی با سرمایهداران هالیوود توسط ویکیلیکس کمپانی سونی در برابر ایران هستهایسایت ویکیلیکس فاش کرد که مقامات رژیم صهیونیستی گاهی تا روزی چند بار با گردانندگان سینمای هالیوود در ارتباط بوده و حمایت از اسرائیل مبتفاوت رزق حسن و رزق کریم چیست
تفاوت رزق حسن و رزق کریم چیستبعضی از مفسران گفتهاند رزق حَسَن اشاره به نعمتهایی است که وقتی چشم انسان به آن میافتد چنان مجذوب میشود که نمیتواند دیده از آن برگیرد و به غیر آن نگاه کند و تنها خدا قدرت دارد که چنین رزقی را به کسی بدهد به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری«در حاشيه» تازه روي غلتك افتاده از ريل خارج ميشود!
در حاشيه تازه روي غلتك افتاده از ريل خارج ميشود آنطور كه پيداست ظاهراً اعتراض صنف پزشكان و بعد هم وكلا به سريال در حاشيه مهران مديري به رضايت مردم و مخاطبان از اين سريال طنز تلويزيوني چربيده است كه حالا صحبت از اتمام زودتر از موعد اين سريال و جايگزين شدن سريال ديگري در شبك«من اکبر اعتماد اتم میشکنم» در سینماتک خانه هنرمندان
من اکبر اعتماد اتم میشکنم در سینماتک خانه هنرمندانفیلم مستند من اکبر اعتماد اتم میشکنم به تهیهکنندگی و کارگردانی احمدرضا گنجهای و سیدوحید حسینی در خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید به گزارش خبرگزاری فارس نود و نهمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم مستالزامات فرهنگي« نمايشهاي زنده مد در ايران» منتشر شد
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ ۱۹ ۵۵ب ظ الزامات فرهنگي نمايشهاي زنده مد در ايران منتشر شد موج- گزارش فرهنگي الزامات فرهنگي نمايشهاي زنده مد در ايران مطالعه موردي نمايش زنده مد فصل زمستانه که توسط دکتر سيده راضيه ياسيني عضو هيات علمي پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات تهيه شده است منتشچرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست؟ / سرنوشت نامعلوم «خانه دختر» و «نهنگ عنبر»
چرا کسی نمیگوید مشکل این فیلم چیست سرنوشت نامعلوم خانه دختر و نهنگ عنبر فرهنگ > سینما - دو فیلم سینمایی خانه دختر به کارگردانی شهرام شاهحسینی و نهنگ عنبر ساخته سامان مقدم برای اکران عمومی با مشکل مواجه شدهاند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین توقع میر-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها