تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از خدا خير بخواهد و به آنچه خدا خواسته راضى باشد، خداوند حتما براى او خير خواه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819501208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مدیران و مربیان باشگاه ها مقصر بد اخلاقی ورزشکاران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر ورزش و جوانان: مدیران و مربیان باشگاه ها مقصر بد اخلاقی ورزشکاران هستند قزوین- ایرنا- معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر از ورزشکاری شاهد رفتارهای ناهنجار و بداخلاقی هستیم باید مدیر باشگاه و مربی او را مقصر بدانیم.


به گزارش ایرنا، عبدالحمید احمدی سه شنبه شب در نخستین نشست شورای فرهنگی ورزش قزوین با حضور روسای هیات های ورزشی این استان، افزود: اگر تیم ها و باشگاه های ورزشی بازیکنان بداخلاق و بی تربیت دارند، مدیران و مربیان آنها مقصرند که با صرف هزینه های گزاف نسبت به مسایل فرهنگی و اخلاقی بی توجه بوده و تنها به مسایل فنی و گرفتن نتیجه در مسابقات فکر می کنند.
وی، یکی از مسوولیت های مهم و اصلی مدیران و مربیان ورزشی را توجه به موضوعات فرهنگی دانست و گفت: در غیر این صورت باید منتظر بروز بداخلاقی و ناهنجاری در بین ورزشکاران خود باشیم.
احمدی، حل فوری معضلات فرهنگی در ورزش و ناهنجاری های موجود در آن را غیرممکن دانست و گفت: این کار نیازمند زمان و انجام کار بیشتر است.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات فرهنگی در ورزش نمی توان یک نسخه واحد پیچید، افزود: با این وجود کلید حل مشکلات این بخش در دستان مدیران و مربیان است.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: اگر بخواهیم در یک جمله وضعیت فرهنگی ورزش کشور را تشریح کنیم باید اذعان کرد آنچه می کاریم، درو می کنیم.
وی با بیان اینکه در هر حوزه ای به همان میزان که کار و تلاش کنیم نتیجه و محصول دریافت می کنیم، افزود: اگر بی توجهی و سهل انگاری را در دستور کار خود قرار دهیم، حاصل آن را خواهیم دید.
احمدی با بیان اینکه امروز وضعیت ورزش کشور به جایی رسیده که باید ورزش پاک و سالم را از ورزشی که آلوده و ناسالم است تفکیک کنیم، افزود: خروج از این وضعیت و بازگشتن به ریل اصلی در ورزش بردستان خود ماست و تنها به انگیزه بالا و عزم راسخ نیاز دارد.
وی از ورزش به عنوان فعالیتی دارای ریشه های فرهنگی یاد کرد و گفت: اگر در ورزش تنها ابعاد فنی را مورد توجه و تمرکز قرار دهیم - که امروز شاهد ارتکاب این اشتباه هستیم - حاصل آن با وجود قهرمانی ها و مدال آوری ها، نارضایتی از وضعیت فرهنگ ورزش و ناهنجاری و بداخلاقی هایی است که در این حوزه اتفاق می افتد.
احمدی تصریح کرد: این رویکرد و تفکر که مربیان و مدیران حوزه ورزش تنها به فکر پرورش قهرمانان و تولید ماشین های کسب مدال باشند و فقط به ابعاد فنی پرداخته و از مسایل فرهنگی غافل باشند، یک خطای بزرگ است.
وی افزود: امروز در عالی ترین سطح از ورزش حرفه ای دنیا نیز توجه به هر دو بعد فنی و فرهنگی یک اصل پذیرفته شده است.
معاون فرهنگی، آموزش و ورزشی وزیر ورزش وجوانان اضافه کرد: اگر یک قهرمان مطرح ورزشی در دنیا دست به یک حرکت و کار ناشایست بزند، از سوی جامعه و مردم طرد و رانده می شود و همه محبوبیت خود را از دست می دهد.
وی، تهمت و دروغ، خشونت و درگیری را از عواقب توجه صرف به نتیجه گرایی، قهرمانی و گرفتن مدال و ارزش گذاری مادی به ورزش و کسب پیروزی به هر قیمت دانست و گفت: ورزش منهای اخلاق و توجه به فرهنگ از هیچ ارزشی برخوردار نیست.
این مسوول با بیان اینکه بخشی از مشکلات فرهنگی موجود در ورزش نیز به محیط خانواده و آموزش و پرروش بازمی گردد، گفت: ناهنجاری ها و بداخلاقی ها در حوزه های مختلف از جمله ورزش باید ما را نسبت به بررسی و بازنگری در عملکرد خود در حوزه های تربیتی و آموزشی حساس کند.
معاون فرهنگی،آموزشی و پژوهشی وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: بی تفاوتی نسبت به مسایل فرهنگی و اخلاقی نتیجه ای جز بد اخلاقی و رقم خوردن صحنه های زشت در ورزش به دنبال ندارد.
احمدی با بیان اینکه مدیران و مربیان تیمها و باشگاه ها باید خود معتقد به اخلاق و فرهنگ باشند تا شاگردانشان را نیز به شکل صحیح تربیت و پرورش دهند، افزود: تا زمانی که مدیران و مربیان باشگاه ها تنها به مسایل فنی ورزش فکر کی کنند و در قبال موضوعات فرهنگی مسوولیتی برای خود قایل نیستند، نمی توان انتظار داشت که ورزشکاران آنها نیز به مسایل اخلاقی پایبند باشند.
این مسوول از ورزشکاران و قهرمانان به عنوان الگوهای جامعه یاد کرد و گفت: خداوند آن روز را نیاورد که این الگوها افرادی نامناسب باشند زیرا این موضوع عواقب و خسارات فراوانی را به جامعه تحمیل می کند.
وی، وزارت ورزش و جوانان را با همه توان در پی تقویت فرهنگ در بخش ورزش دانست و با اشاره به تهیه و تدوین نظام نامه فرهنگی از سوی این وزارتخانه در سال قبل پیرامون این موضوع، گفت: در این نظام نامه که قرار بود سال 1384 تدوین شود، تکالیف و مسوولیت های فرهنگی همه فعالان ورزش و همچنین ساختارهای فرهنگی مورد نیاز این حوزه پیش بینی و تعیین شده است.
احمدی با بیان اینکه این نظام نامه باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برسد، افزود: با اجرای این نظام نامه، کار سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت در حوزه فرهنگ در ورزش با سهولت و سرعت بیشتری دنبال می شود.
وی در ادامه سهم ورزش در اعتبارات کشور را نسبت به نیازهای این بخش کم دانست و گفت: با وجود نقش مهم ورزش در تضمین سلامت و کاهش هزینه های درمانی، هنوز شاهد تخصیص بودجه مناسبی به این حوزه نیستیم که امیدواریم این مشکل برای آینده نه چندان دور حل شود.
در این نشست، روسا و مسوولان هیات های ورزشی استان قزوین دغدغه های فرهنگی خود در حوزه ورزش را بیان و تشریح کردند.
3013/ 6128 ** 2023



09/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن