محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842178069
محاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اخذ اطلاعات سازمانها از بانکها؛
محاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود
دبیرکل بانک مرکزی با اعلام اینکه۴ بانک بزرگ خصوصی به مؤسسات فاقد مجوز خدمات میدهند، از معرفی ۲ بانک به دستور سیف به علت دریافت سود بالاتر به هیئت انتظامی خبر داد که محاکمه خواهند شد.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و سید محمود احمدی عضو ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما و کاظم پالیزدار دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در ارتباط تلفنی با این برنامه درباه فساد اداری و راه های مقابله با آن بحث و تبادل نظر کردند.
سید محمود احمدی عضو ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در دوره جدید دو رویکرد مقابله ای و دیگری پیشگیرانه وجود دارد افزود: بحث مقابله ای اینگونه است که در دستگاه های مختلفی که عضو ستاد هستند مواردی که به اطلاع آنها می رسد یا مدارکی را که دریافت در ستاد مطرح می کنند و هماهنگی از سوی معاون اول رئیس جمهور ایجاد می شود برای اینکه آن مورد خاص بررسی و آسیب شناسی شود و کسانی که مرتکب تخلف شدند به سزای عمل خود برسند.
پیشگیری در گلوگاه های فساد
وی ادامه داد: بحث دیگر، بحث پیشگیری است از این بابت در خود سازمانها، کارگروه ها و کمیته هایی را ایجاد کردند که گلوگاه های فساد را در سازمان خود شناسایی می کنند زیرا اعتقاد ستاد این است که خود دستگاه ها بهتر از هر کسی می توانند فساد و گلوگاه ها را شناسایی و برای آن راه حل ارائه کنند.
احمدی درباره سامانه مبارزه با فساد اداری گفت: این سامانه بر اساس کار گروهی که در ستاد ایجاد شده است هر حوزه ای برای مثال بانکی و یا بیمه در داخل ستاد در قالب کمیته هایی، گلوگاه های فساد را در سازمان های خود شناسایی و راه حل ارائه و برنامه های خود را معرفی کردند.
وی افزود: این سامانه برنامه ها را مصوب می کند و در بانک مرکزی و شبکه بانکی ۹ اقدام سیاستی و سامانه ای تدارک دیده شده است که سالهای ۹۴ و ۹۵ اجرایی خواهند شد و این ها ارتباطات را به سمت ارتباطات صحیح و منطقی و معقول می رسانند.
احمدی که دبیر کل بانک مرکزی نیز هست در پاسخ به این پرسش که آیا با این سامانه می توان جلوی مفاسد اداری را گرفت؟ گفت: شکی نیست که اگر مردم حق و حقوق خود و امکان پیگیری کار خود را بدانند و مرجعی باشد تا دغدغه ها و مشکلات خود را مطرح کنند و اگر حوزه هایی برای پیگیری باشد این سیاست موفق خواهد بود زیرا به زیرساخت ها توجه می کند و تدابیری را در سازمان ها پیش بینی می کند که از اساس جلوی فساد را بگیرند.
ارزیابی ها درباره فساد قابل استناد نیست
احمدی درباره آمارهای رسمی فساد اداری گفت: ارزیابی هایی که می شود خیلی قابل استناد نیست زیرا آن طور که باید طرفین فاسد به فساد خود اظهار نمی کنند و سازمان ها هم آمار و ارقامی دارند اما قابل استناد نیست. یکی از کارهایی که سامانه می تواند انجام دهد در زمینه موضوعات آماری است.
اخذ اطلاعات سازمانها از بانکها
وی درباره تدابیر نهادهای نظارتی در مبارزه با فساد گفت: این نهادها زمانی می توانند نظارت مؤثر را انجام دهند که تمهید و تدارک لازم را داشته و از آخرین اطلاعات سازمان ها مطلع باشند در غیر این صورت نمی توانند نظارت مؤثر داشته باشند. اساس کار را بر این گذاشته ایم تا بتوانیم آمار و اطلاعات دقیقی از شبکه های بانکی بگیریم.
احمدی با بیان اینکه در ۵ سال گذشته چک های برگشتی شبکه های بانکی ۲۷ میلیون برگ بود که خوب نیست، افزود: از سال گذشته که ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی مصوب کرد امکاناتی را تدارک ببینیم تا بتوانیم از میزان چک های برگشتی مطلع شویم تا اگر کسی به عنوان مشتری بانکی از این وسیله برای کلاهبرداری استفاده می کند این امکان را از آنها بگیریم.
۶ میلیون چک برگشتی در سال ۹۳
دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: در سال ۸۴، یک میلیون چک برگشتی داشتیم و این رقم در سال ۹۲ به ۵ میلیون و در سال ۹۳ به شش میلیون برگ چک رسید.
احمدی با بیان اینکه بر این اساس از سال گذشته سامانه چکاوک را راه اندازی کردیم افزود: راه اندازی یک سامانه واحد در حدود ۲۰ هزار شعبه بانکی و آموزش بیش از ۱۰۰ هزار کارمند بانکی برای استفاده از این سامانه و اینکه همزمان، خدمت به مردم در سیستم قدیمی چک متوقف نشود کار بزرگی است.
وی گفت: سامانه چکاوک را از شهریور پارسال آغاز کردیم و اکنون ۲ استان راه اندازی خواهد شد و بر اساس این سامانه خواهیم فهمید در کشور در حوزه چک چه اتفاقاتی می افتد.
مجری در ادامه پرسید: یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که یکی از مؤسسات پولی غیرمجاز به صورت ضربدری با یک بانک دارای مجوز، بده بستان نقدینگی دارند آیا این موضوع را تایید می کنید؟
احمدی با تایید این مطلب گفت: کل بازار فاقد مجوز پولی ما در بستر شبکه های بانکی در حال حرکتند یعنی شبکه های بانکی با مؤسسات فاقد مجوز قراردادهایی را می بندند و خدمات داده می شود.
موضوع ارائه خدمت به مؤسسات فاقد مجوز در دستور کار بانک مرکزی
وی با بیان اینکه از طریق سامانه شاپرک می توانیم متوجه این موضوع شویم، افزود: موضوع ارائه خدمت از سوی شبکه های مجاز بانکی به مؤسسات فاقد مجوز در دستور کار بانک مرکزی است.
عضو ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: ۴ بانک این خدمات را به مؤسسات فاقد مجوز ارائه می کنند و مصوبه امروز هیئت عامل و دستور بانک مرکزی این بود که ما همه این خدمات را قطع و وادار کنیم تا فعالیت پولی و بانکی به بستر مجازش برگردد.
وی افزود: ۴ بانک بزرگ خصوصی ما به مؤسسات فاقد مجوز خدمات می دهند اما متأسفانه تا قبل از راه اندازی شاپرک، متوجه نمی شدیم. اکنون ۲ بانک به دستور رئیس کل بانک مرکزی به علت دریافت سود بالاتر از توافق شده به هیئت انتظامی بانکها معرفی شدند. بنده به عنوان دادستان هیئت انتظامی، این ۲ بانک را محاکمه خواهم کرد. برای اینکه اعتماد عمومی به شبکه های بانکی از بین نرود نمی توانیم نام بانک های متخلف را افشا کنیم.
احمدی در پاسخ به این سئوال که خلأ هایی در نظام اداری داریم که موجب رشوه و پارتی بازی می شود در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در این باره چه تصمیماتی گرفته شده است؟ پاسخ داد: یکی از مصوبات این ستاد، تشکیل یک کارگروه درباره معوقات بانکی در بانک مرکزی است.
مجازات کارکنان بانکها
وی افزود: در این کارگروه از همه حوزه ها از جمله مجلس شورای اسلامی، دادستانی کل کشور، دادستانی تهران و دیوان محاسبات و بقیه جاها نماینده هایی حضور دارند و مطالبات معوق از پرونده های کلان تحت بررسی قرار می گیرد. در مواردی برخی از کارکنان شبکه های بانکی را در این زمینه مجازات کردیم و در برخی موارد پرونده ها در قوه قضائیه در حال بررسی است. اگر شفافیت در امور باشد و مردم به حقوق خود آگاه باشند و امکان مراجعه به سازمان را داشته باشند بسیاری از مفسده ها از بین می رود.
عضو ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا تأئید می کنید برخی مصوبات از جمله تسهیلات تکلیفی یا تعیین دستوری برخی از متغیرهای استراتژیک، فسادزا است؟ گفت: بله.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی هم در پاسخ به این پرسش که آیا سامانه مبارزه با فساد اداری می تواند جلوی فساد اداری را بگیرد گفت: راه اندازی این سامانه آغاز خوبی برای مبارزه با فساد است و حتما موثر و مفید خواهد بود.
محمدعلی پورمختار افزود: این سامانه نتیجه بخش نخواهد بود مگر اینکه کسانی که قرار است خدمات ارائه کنند صحت عمل داشته باشند. اگر ریشه طمع ها و منفعت طلبی ها را از جا نکنیم و با مفسدان برخورد نکنیم، سامانه ها هر قدر هم قوی باشند تاثیرگذار نیست.
موافق اعلام اسامی بانکها و افراد متخلف هستم
پورمختار در پاسخ به این پرسش که آیا نام بانک متخلف را باید افشا کرد یاخیر؟ گفت: موافق اعلام اسامی بانک ها و افراد متخلف هستم و این یکی از راه های پیشگیری است.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره رانت های اطلاعاتی در سازمان هایی مانند بورس اوراق بهادار گفت: بورس اوراق بهادار، پرونده ویژه ای است که پارسال هم به آن پرداختیم و امسال هم که به صورت غیر واقعی منابع اندک مردم از سوی عده ای تاراجگر از طریق رانت های اطلاعاتی از جمله اطلاع از ترازنامه های شرکت ها، تغییر و تحولات شرکت ها، باز و بسته شدن نمادها و قیمت گذاری ها به یغما می رود.
پورمختار افزود: در دوره مسئولیت آقای صالح آبادی درباره نظارت بر این موضوع و برخورد با متخلفین و جلوگیری از آن را به وی یادآور شدیم و سازمان بورس اوراق بهادار آرامشی گرفت اما دوباره این اتفاق در حال روی دادن است و تا دو هفته آینده در جلسه ای با حضور رئیس جدید سازمان بورس اوراق بهادار این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در کل نظارتی وجود ندارد گفت: اگر نظارت وجود داشت فساد در کشور نبود. همه دستگاه ها، فساد را پنهان و سعی می کنند خود را پاک ترین معرفی کنند. هر کسی بخواهد در این دستگاه ها کاری انجام دهد یا باید در پی پارتی و یا آماده پرداخت رشوه باشد.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس قانون ارتقای سلامت اداری، وزرا و مقامات بالا مسئول اجرای این قانون هستند اما وزرا در این باره وقت ندارند و ورود نمی کنند.
نقش مجلس در حوزه نظارتی بسیار ضعیف است
پورمختار افزود: نقش مجلس شورای اسلامی هم در حوزه نظارتی بسیار ضعیف است و باید تقویت شود. هر جا کمیسیون اصل نود در بعد نظارتی ورود کرد حداقل منجر به توقف تخلف و اصلاح شده است. مجلس شورای اسلامی در راس امور است و اگر نظارت نکند از دستگاه های دیگر نمی توان توقع داشت.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس باید شجاعت داشته باشد و ورود و پیگیری کند و نترسد و از دستگاه های مختلف هم می خواهیم که در این زمینه محافظه کار نباشند. بسیاری از کسانی که در پی مبارزه با فساد هستند از تبعات آن مبنی بر اینکه علیه آنها پرونده سازی شود نگران هستند.
کاظم پالیزدار دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی هم در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این پرسش که آیا نهادهای بین المللی درباره فساد اداری در کشور ما آماری ارائه کرده اند گفت : بله سازمان های مردم نهاد در این باره اظهار نظر کرده اند و متأسفانه در سالهای ۸۸ تا ۹۲ بر اساس آخرین آمارها، چندین پله سقوط کردیم.
وی ادامه داد: در سال ۹۲ از نظر امتیاز، ۲ شاخه و از نظر رتبه ۷ مرحله توانستیم بهبود ببخشیم. رتبه ایران از این نظر از میان ۱۷۰ کشور حدود ۱۳۷ و امتیاز ما حدود ۲۰ از ۱۰۰ است.
وی درباره فرار مالیاتی و اینکه آیا ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی فرار مالیاتی را جزو مفاسد حساب و با آن برخورد می کند؟ گفت: فرار مالیاتی جزو مصادیق اصلی فساد قرار می گیرد و سازمان امور مالیاتی اقدامات خوبی را در جلوگیری از آن انجام داده است از جمله طرح جامع مالیاتی که ۴ استان در حال اجرای آن هستند.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: طبق این طرح ارتباط ممیز و مؤدی مالیاتی در این زمینه به طور کامل قطع می شود. غیر از اطلاعات مؤدی اطلاعات دیگر هم که از طریق نهادهای دیگر در اختیار سازمان مالیاتی قرار می گیرد ملاک محاسبه قرار می گیرد.
وی درباره میزان فرار مالیاتی گفت: سازمان امور مالیاتی ارقام مختلفی را در این باره اعلام کرده و میزان فرار مالیاتی و معوقات مالیاتی، متفاوت شده است. در معوقات مالیاتی هم عددهای بزرگی را داریم که سازمان امور مالیاتی نتوانسته است آن را وصول کند./مهر/110
۰۸/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]
صفحات پیشنهادی
محاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود/ ۲۷ میلیون چک برگشت خورد
اخذ اطلاعات سازمانها از بانکها محاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود ۲۷ میلیون چک برگشت خورد شناسهٔ خبر 2563754 سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۷ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس دبیرکل بانک مرکزی با اعلام اینکه۴ بانک بزرگ خصوصی به مؤسسات فاقد مجوز خدمات میدهند از معرفی ۲ بانکمحاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود |اخبار ایران و جهان
محاکمه ۲ بانک بهدلیل تخلف از نرخ سود دبیرکل بانک مرکزی با اعلام اینکه۴ بانک بزرگ خصوصی به مؤسسات فاقد مجوز خدمات میدهند از معرفی ۲ بانک به دستور سیف به علت دریافت سود بالاتر به هیئت انتظامی خبر داد که محاکمه خواهند شد کد خبر ۴۹۵۴۷۳ تاریخ انتشار ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۱ - 28برنامههای بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی
تراز رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر تدریجی بودن کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی گفت مجموع وضعیت قابل قبول آن است که در شرایط تعادلی بالاترین نرخ سود سپرده حدود 2 درصد از نرخ تورم انتظاری بیشتر باشد به گزارش تراز ولی الله سیف با بیان اینکه ضروری است بانک مرکزی به قیمت تمااز سوی رئیس کل بانک مرکزی برنامههای بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی اعلام شد/ نرخ سود سپرده ۲ درصد بالاتر از تو
از سوی رئیس کل بانک مرکزیبرنامههای بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی اعلام شد نرخ سود سپرده ۲ درصد بالاتر از تورم انتظاری ۴ درصد حاشیه سود بانکرئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر تدریجی بودن کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی گفت جموع وضعیت قابل قبول آن است که در شرایط تعادلی بالاتریاعلام برنامههای بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی |اخبار ایران و جهان
اعلام برنامههای بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر تدریجی بودن کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی گفت مجموع وضعیت قابل قبول آن است که در شرایط تعادلی بالاترین نرخ سود سپرده حدود 2 درصد از نرخ تورم انتظاری بیشتر باشد کد خبر ۴۹۴۵۴۴ تاریخ انتشار ۰۵ اردستکاری نرخهایی که سودی جز ضرر نداشت/ جریمه 2.5 میلیارد دلاری بزرگترین بانک آلمان
دستکاری نرخهایی که سودی جز ضرر نداشت جریمه 2 5 میلیارد دلاری بزرگترین بانک آلمان بانک آلمانی دویچه بانک متهم است که نرخ بهرههای بانکی را دستکاری میکرده است تا پول بیشتری به جیب بزند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی از مدتها پیش پرو- انتقال سرمایه های جدید به بازار سرمایه با کاهش نرخ سود بانکی
مدیرعامل بانک پاسارگاد انتقال سرمایه های جدید به بازار سرمایه با کاهش نرخ سود بانکی تهران - ایرنا - مدیرعامل بانک پاسارگاد معتقد است بازار سرمایه می تواند همزمان با کاهش نرخ سود بانکی میزبان سرمایه گذاری های جدید شود به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی وزارت نفت مجید قاسمدر کافه خبر بررسی شد؛ ابعاد کاهش نرخ سود بانکی و ضمانت بانک ها برای پایبندی به نرخ ها
در کافه خبر بررسی شد ابعاد کاهش نرخ سود بانکی و ضمانت بانک ها برای پایبندی به نرخ ها اقتصاد > اقتصاد کلان - کارشناسان اقتصادی معتقدند مجموعه بانک ها چه دولتی چه خصوصی و چه موسسات اعتباری اگرچه در ظاهر اعلام می کنند که تابع قوانین بانک مرکزی هستند اما برای اینکه سهطیب نیا: کاهش نرخ سود بانکی، مانع از انحراف در سرمایه گذاری ها می شود
طیب نیا کاهش نرخ سود بانکی مانع از انحراف در سرمایه گذاری ها می شود وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه سفر به کرمانشاه از بازارچه مرزی گیلان غرب و مرزهای پرویزخان و خسروی بازدید کرد طیب نیا در حاشیه این بازدید بر لزوم کاهش نرخ سود بانکی و تسهیلات تاکید کرد و اجرای آن را در جلوگیریکاهش نرخ سود سپردههای بانکی اولويت شورای پول و اعتبار
طیب نیا عنوان کرد کاهش نرخ سود سپردههای بانکی اولويت شورای پول و اعتبار وزير امور اقتصادی و دارایی کاهش نرخ سود سپردههای بانکی را از اولويتهای در دست بررسی دولت و شورای پول و اعتبار اعلام کرد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از وزارت امور اقتصاد و داراییوزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع انجمن اسلامی مهندسان نرخ سود بانکی کلاف سردرگم شده است/ برای مقابله با رکود
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع انجمن اسلامی مهندساننرخ سود بانکی کلاف سردرگم شده است برای مقابله با رکود برنامه دارموزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه کاهش نرخ سود سپردههای بانکی به کلافی سردرگم تبدیل شده است گفت با هرگونه اقدام شوکآوری مخالفم و معتقدم برای ایجاسه شنبه بررسی می شود تعیین فرمول نرخ سود بانکی روی میز شورای پول و اعتبار
سه شنبه بررسی می شودتعیین فرمول نرخ سود بانکی روی میز شورای پول و اعتبارعضو شورای پول و اعتبار گفت شورای پول و اعتبار موضوع نرخ سود بانکی را روز سه شنبه مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد داد و در صورت رسیدن به جمع بندی کلی نسبت به اعلام آن اقدام خواهد کرد به گزارش خبرگزاری فارس بکاهش نرخ سود بانکی چه تأثیری بر قیمت مسکن خواهد داشت؟ / آیا باید منتظر رونق دوباره دلالی ها باشیم؟
کاهش نرخ سود بانکی چه تأثیری بر قیمت مسکن خواهد داشت آیا باید منتظر رونق دوباره دلالی ها باشیم اقتصاد > اقتصاد کلان - به گفته فعالان بازار مسکن سرمایه گذاری و کسب و کار در این بازار به شدت گرفتار رکود شده است رکودی که یکی از اصلی ترین علل آن کمبود نقدینگی و خروجزییات کاهش نرخ سود بانکی اعلام شد
تراز رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر تدریجی بودن کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی گفت مجموع وضعیت قابل قبول آن است که در شرایط تعادلی بالاترین نرخ سود سپرده حدود 2 درصد از نرخ تورم انتظاری بیشتر باشد به گزارش تراز ولی الله سیف با بیان اینکه ضروری است بانک مرکزی به قیمت تمامچه نرخ سودی حامی بخش تولید است؟/ منابع کوتاهمدت بانکها به درد سرمایهگذاری نمیخورد
چه نرخ سودی حامی بخش تولید است منابع کوتاهمدت بانکها به درد سرمایهگذاری نمیخورد اقتصاد > اقتصاد کلان - نایب رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت معتقد است که منابع کوتاهمدت بانکها به درد سرمایهگذاری نمیخورد آن هم با نرخهای ثابت بر این اساس حتما باید منابععضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس: پیشنهاد بانکها تعیین نرخ سود در دامنه 17 تا 21 درصد است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با فارس پیشنهاد بانکها تعیین نرخ سود در دامنه 17 تا 21 درصد استعضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت حسب جلسه روسای بانکها با بانک مرکزی پیشنهاد تعیین نرخ سود بانکی بین ۱۷ تا ۲۱ درصد ارائه شده است ایرج ندیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزفارس خبر میدهد نشست امروز سیف با مدیران عامل بانکها و تصمیمگیری برای نرخ سود روز سه شنبه
فارس خبر میدهدنشست امروز سیف با مدیران عامل بانکها و تصمیمگیری برای نرخ سود روز سه شنبهرئیس کل بانک مرکزی امروز میزبان مدیران عامل بانکها است این در حالی است که شورای پول و اعتبار روز سه شنبه بررسی کاهش نرخ سود بانکی را در دستور کار دارد به گزارش خبرنگار اقتصادی ولی الله س-
اقتصادی
پربازدیدترینها