واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همشهری در یک نگاه- دوشنبه هفتم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه همشهری عنوان های «امنیت روانی از امنیت فیزیکی مهم تر است»، «گام اول برخورد با موسسات مالی غیرمجاز برداشته شد» و «پیشرفت شهر در گرو ارتقای فرهنگ زندگی و ترافیک» را در شماره روز دوشنبه انتشار داد.
این روزنامه تیتر یک را به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه امنیت روانی از امنیت فیزیکی مهم تر است، اختصاص داد و نوشت: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه در دیدار شرکت کنندگان در همایش فرماندهان و مدیران و روسای عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی، این نیرو را «مظهر حاکمیت و امنیت» جمهوری اسلامی خواندند و با تأکید بر اینکه ایجاد امنیت فردی، اجتماعی، اخلاقی، و روحی و روانی در جامعه از مهمترین مسئولیت های نیروی انتظامی است، گفتند: لازمه برقراری امنیت، «اقتدار پلیس» است اما این اقتدار باید همراه با عدالت، مروت و ترحم باشد.
ایشان با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی در ابعاد مختلف امنیت، اعم از امنیت در رفت و آمد جاده ای، امنیت شهرها، مرزها و مراکز مختلف نباید به هیچ حدی قانع باشد، تأمین امنیت روانی جامعه را یکی از موارد بسیار مهم دانستند و خاطر نشان کردند: مقابله با ناامنی های روانی در جامعه همچون نگرانی خانواده ها از حضور فرزندانشان در خیابانها و بوستانها به دلیل احتمال کشیده شدن آنها به سمت مواد مخدر و یا نگرانی از کشانده شدن جوانان به سمت فحشا و منکرات، بسیار با اهمیت تر از مقابله با ناامنی های فیزیکی است و باید با چنین ناامنی هایی به طور جدی مقابله شود.
روزنامه همشهری با بررسی عنوان گام اول برخورد با موسسات مالی غیرمجاز برداشته شد، نوشت: فردا روزی سرنوشت ساز برای بانک مرکزی، مؤسسات اعتباری و مردمی است که در این مؤسسات سپرده گذاری کرده اند و با تصویب یک قانون راه دور زدن قانون پولی و بانکی روی مؤسسات اعتباری بسته می شود.
مجلس هم به کمک بانک مرکزی آمد تا به بی نظمی ناشی از فعالیت خارج از نظارت مؤسسات اعتباری پایان داده شود. به گزارش همشهری، با تصویب 2 فوریت طرحی مبنی بر تفسیر قانون پولی و بانکی کشور، فردا نمایندگان مجلس درباره دادن اجازه به بانک مرکزی برای نظارت بر فعالیت مؤسسات اعتباری تصمیم می گیرند.
این تصمیم در حالی گرفته می شود که قرار است سه شنبه این هفته شورای پول و اعتبار درباره نرخ سود سپرده ها و وام های بانکی تصمیم بگیرد، اما فعالیت آزادانه مؤسسات اعتباری در جذب سپرده های مردم با نرخ سود بالاتر و البته ریسک زیادتر، به یک چالش جدی برای بانک مرکزی برای نظارت و به نظم کشیدن بازار پولی کشور تبدیل شده است.
این روزنامه با انتخاب عنوان پیشرفت شهر در گرو ارتقای فرهنگ زندگی و ترافیک، نوشت: ارتقای فرهنگ زندگی و ترافیک در پایتخت یک ضرورت است که مورد تأکید شهردار تهران قرار گرفت.
محمدباقر قالیباف طی سخنانی در نشست مدیران شهرداری در محل سالن همایش های برج میلاد تهران به مرور رویکردها و فعالیت های شهرداری تهران در سال 94 پرداخت. وی در این زمینه تأکید کرد: الان در وضعی قرار گرفته ایم که حتی در اداره شهر و در بخش های دیگر نیازمند ارتقای فرهنگ زندگی در شهر هستیم. این بدین معنی است که اگر امروز فرهنگ ترافیک را درست نکنیم، هر چقدر هم که بخواهیم زیر ساخت ها را توسعه دهیم به جایی نمی ر سیم. اگر فرهنگ ترافیک را حل نکنیم هرگز نمی توانیم بر چالش آلودگی هوا هم تسلط پیدا کنیم. قالیباف ادامه داد: ما در زیرساخت ها به جایی رسیده ایم که ناگزیر هستیم با ارتقای مسائل فرهنگی و اجتماعی مسیر پیشرفت را در شهر طی کنیم.
از این رو همه کار ما منوط به این است که به حوزه کار فرهنگی و اجتماعی در ابعاد مختلف توجه کنیم، در غیر این صورت از امکاناتی که داشتیم بهره برداری صحیحی نکرده ایم و از هزینه ها خروجی نمی گیریم.
یمن زیر حمله از هوا، دریا و زمین، تیتر دیگر روزنامه همشهری است. با وجود اعلام پایان عملیات نظامی عربستان علیه یمن توسط وزارت دفاع این کشور، یمن در 48 ساعت گذشته تحت شدیدترین حملات از سوی جنگنده های ائتلاف عربی و همچنین حملات توپخانه ای و موشکی از روی دریا و همچنین از مناطق مرزی عربستان بوده است.
باوجود این حملات اما، حوثی ها همچنان به پیشروی خود در مرکز یمن ادامه می دهند. حوثی های یمن که البته از حمایت ارتش این کشور هم برخوردار هستند، درحالی که از چند طرف زیر حمله قرار دارند، همزمان در چند جبهه هم مشغول جنگ هستند. از یک طرف با نیروهای مسلح هوادار رئیس جمهور مستعفی یمن، از طرف دیگر با نیروهای القاعده و همزمان با برخی شبه نظامیان و گروه های مسلح جدایی طلب جنوبی.
این روزنامه با انعکاس موضوع اعلام نرخ جدید خدمات بهشت زهرا، نوشت: دیروز اعضای شورای اسلامی شهر تهران اصلاحیه لایحه ساماندهی بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) را که در 13 آذرماه سال قبل از سوی شهرداری به شورای شهر ارائه شده بود، به تصویب رساندند.
براساس این اصلاحیه نه تنها هیچ گونه افزایش قیمتی برای قبور درنظر گرفته نشده بلکه در برخی موارد کاهش بها نیز صورت گرفته است.محمد حقانی در تشریح این لایحه گفت: در بند «ب» ماده واحده آمده است که سازمان بهشت زهرا(س) مکلف است، جهت دفن اموات بی بضاعت و بلاصاحب در چارچوب وظایف قانونی شهرداری ها، نسبت به ایجاد قطعات عمومی رایگان اقدام کنند.
درصورتی که وابستگان متوفی تمایل به در اختیار گرفتن طبقات بالای این قبور داشته باشند، هزینه هرطبقه به ازای واگذاری هر قبر معادل هفت میلیون و 500 هزار ریال تعیین می شود.
**9128**9131
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]