تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802416552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ابتکار در یک نگاه- دوشنبه هفتم اردیبهشت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابتکار در یک نگاه- دوشنبه هفتم اردیبهشت تهران - ایرنا - «سوال بازی»، «سکوت در جلسه علنی» و «100هزار میلیارد تومان معوقه بانکی کم نیست؟» عنوان های برگزیده روزنامه ابتکار برای انتشار در شماره روز دوشنبه محسوب می شود.


این روزنامه با اختصاص تیتر یک به موضوع سوال بازی، نوشت: پایداری ها دست بردار مذاکرات هسته ای نیستند. این بار هم با همین بهانه درصدد اعمال فشار به رئیس جمهور هستند. در حالی که دیپلمات ها نگارش متن توافق نهایی را آغاز کرده اند دلواپسان اعلام کرده اند که می خواهند برای طرح سوال از رئیس جمهور امضا جمع آوری کنند.محمود احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری خود با سوال نمایندگان مجلس مواجه شده بود. اما دیروز با اعلام جمع آوری امضا برای سوال از روحانی این ماجرا برای دولت تدبیر و امید یک دوره زودتر شروع شد.
فکت شیت همچنان موضوع مورد اعتراض دلواپسان است. حمید رسایی در گفت وگو با فارس، از جمع آوری امضا برای سوال از رییس جمهور درباره دلایل عدم ارائه جزییات توافقات اخیر به مردم (انتشار فک شیت) خبر داد. وی با اشاره به اینکه علی رغم تاکید رهبر انقلاب مبنی بر ارائه جزییات مذاکرات به مردم و نخبگان، دولت بنایی بر این کار ندارد و همچنان بر مخفی کاری اصرار دارد، اظهار داشت: پیگیری های ما نشان می دهد که مانع اصلی ارائه جزییات توافقات صورت گرفته هسته ای به مردم، شخص آقای روحانی است و وزیر خارجه در این باره تصمیم گیرنده نیست. اما این اظهارات حمید رسایی در حالی است که علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان درباره منتشر نشدن فکت شیت ایرانی در برنامه نگاه یک تصریح کرد: ما در سازمان انرژی اتمی در قسمت فنی گزاره برگی را آماده کردیم و به آقای ظریف دادیم و دوستانمان در وزارت خارجه موارد تحریم و سیاسی را اضافه کردند، با این تصور که قرار است فکت شیت ایران باشد و تقاضاهایی عمومی برای انتشار آن نیز مطرح شد. اما بعدا مسئولان تشخیص دادند با توجه به صحبت هایی که توسط مذاکره کنندگان و شخص آقای ظریف صورت گرفته است به همه مسائل پاسخ داده شده و معتقدم باید به جمع بندی مسئولان اطمینان کنیم، چراکه آنها حاکمیت و منافع ملی را دنبال می کنند.
روزنامه ابتکار با انتخاب عنوان سکوت در جلسه علنی، نوشت: از پرونده محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت دهم و افشاگری هایش در مورد پرداخت پول به نمایندگان مجلس تا هشدار وزیر کشور درباره ورود پول های کثیف به عرصه سیاست فاصله کوتاهی بود. شاید همین فاصله کوتاه و طرح و تفصیل این مسائل از سوی دیگران بود که باعث شد پیگیری این دو مساله به عنوان یک موضوع جدی در اذهان عمومی جا بیفتد.
اظهارات عبدالرضا رحمانی فضلی هر چند واکنش های مختلفی را برانگیخت، اما با تفسیر وزیر دادگستری از این سخنان و نیز اظهارات برخی نمایندگان در تایید وجود مصداق هایی از موارد هزینه شدن پول های کثیف و شفاف نبودن هزینه های انتخاباتی، انتظارها درباره تشریح این مسائل بیشتر شد تا جایی که در نهایت هم با درخواست نمایندگان و هم با اعلام آمادگی رحمانی فضلی،قرار شد که وزیر کشور در صحن علنی مجلس، گزارشی درباره پول های کثیف ارائه دهد. در شرایطی که انتظار می رفت رحمانی فضلی با دستی پر و همراه داشتن اسناد و مدارک به صحن برود و با ذکر مصداق های مشخص در این باره توضیح دهد، وی در مجلس اعلام کرد که سخنانش بیشتر هشدار بوده اند و جوسازی رسانه ها باعث کج فهمی از آن ها شده است.
وی همچنین اعلام کرد که درخواست داشته جلسه غیرعلنی باشد تا اعداد و ارقامی که ارائه می کند، موجب سوءاستفاده دشمنان را فراهم نکند.ریاست جلسه دیروز مجلس شورای اسلامی - همچون سایر جلسه هایی که انتظار می رود به حساسیت و جنجال کشیده شوند - در غیاب علی لاریجانی بر عهده محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بود. وی در شروع جلسه از حضور وزیر کشور جهت ارائه توضیحاتی در خصوص وجود پول های کثیف در انتخابات ها خبر داد و گفت: برخی در بعضی از رسانه ها و مصاحبه ها مطالبی را مطرح کردند که از آن این طور برداشت شد که پول های کثیف در بعضی از حوزه های اقتصاد و عرصه های سیاسی ایفای نقش داشته است. وی ادامه داد: با توجه به دغدغه جدی نمایندگان در نهاد قانون گذاری و اهتمام جدی رئیس مجلس موضوع در هیات رئیسه مورد بحث قرار گرفت و به این تصمیم رسیدیم که از وزیر کشور با توجه به مسئولیتی که دارند دعوت کنیم تا در یک جلسه علنی برای تبیین و روشن کردن موضوع برای ملت و همکارانمان مطالب مورد نظرشان را تبیین کرده و مردم و مجلس را در جریان نقطه نظرات خود قرار دهند.اظهارات ابوترابی فرد نشان می داد که مجلس نشینان در انتظار اسناد و مدارک محکمه پسندی هستند که قابلیت پیگیری قضایی را هم داشته باشد، اما نگاه رحمانی فضلی در توضیحاتش به گونه ای دیگر بود.
این روزنامه با انعکاس موضوع 100 هزار میلیارد تومان معوقه بانکی کم نیست؟ نوشت: در حالی که روز سه شنبه، شورای پول و اعتبار بر سر میزان نرخ سود بانکی تصمیم گیری خواهد کرد، گمانه زنی ها برای چگونگی تعیین این نرخ ادامه دارد. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که کاهش نرخ سود بانکی برای سیستم بانکی بسیار مفید است اما با کاهش دستوری این نرخ مخالفند. از سوی دیگر بانکداران نیز با این کاهش مخالفت خود را البته نه به صورت علنی اعلام کرده اند و در واقع ابراز نگرانی آن ها کاملاً مشهود است زیرا به عقیده بانکداران، کاهش نرخ سود بانکی احتمال خروج سپرده های مردمی را بیش تر می کند و از این رو دل نگرانی آن ها پر بیراه نیست.
البته در این که بانکداران به فکر منافع خود هستند شکی نیست زیرا همان ها هم می دانند که پولی که در سیستم بانکی باقی بماند به این راحتی ها به دست تسهیلات گیرنده و تولید کننده نمی رسد! و فقط اعتبار شعبه یا بانک آن ها به جهت میزان منابع بانکی را افزایش می دهد. در حالی که به گفته رییس سازمان بازرسی کل کشور 100 هزار میلیارد تومان معوقه بانکی بدون ضمانت در کشور وجود دارد، به عقیده برخی کارشناسان در صورتی که نظارت دقیقی بر مصرف تسهیلات بانکی نباشد، احتمال آن که این رقم بیش تر شود نیز افزایش می یابد. هم اکنون که بانک ها تمایلی به ارائه تسهیلات آن هم وام های خرد ندارند، با وجود این نرخ سود بالا، رقم یکصد هزار میلیارد تومان معوقه بانکی رقم خورده، حال اگر نرخ سود تسهیلات نیز کاهش یابد و امکان دسترسی به منابع ارزان قیمت برای عده ای خاص فراهم شود معلوم نیست که این رقم تا چه حد افزایش دوباره خواهد داشت.
ناصر سراج با اشاره به رسیدگی به شکایات و گزارش های مردمی در سازمان بازرسی، این گزارش ها را تا حد زیادی مقرون به واقع خواند و اظهار کرد: سال گذشته بیش از 60 هزار گزارش مردمی داشتیم که نتیجه بررسی این گزارش ها در اصلاح امور کشور بسیار موثر بود به طوری که باعث شد تا سازمان بازرسی ورود پیدا کرده و رقم معوقات بانکی کشف شود.
روزنامه ابتکار با بررسی عنوان به دنبال اقتدار پلیسی هالیوودی نیستیم، نوشت: رهبرمعظم انقلاب اسلامی در دیدار شرکت کنندگان در همایش فرماندهان و مدیران و روسای عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی، این نیرو را «مظهر حاکمیت و امنیت» جمهوری اسلامی خواندند. ایشان با تاکید بر اینکه ایجاد امنیت فردی، اجتماعی، اخلاقی، و روحی و روانی در جامعه از مهمترین مسئولیت های نیروی انتظامی است، گفتند: لازمه برقراری امنیت، «اقتدار پلیس» است اما این اقتدار باید همراه با عدالت، مروت و ترحم باشد. حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنانشان با تبریک توفیق درک ماه رجب، این ماه و ماه شعبان را فرصت هایی گرانبها برای تقرب به ارزش های الهی و خودسازی و مقدمه رسیدن به ماه مبارک رمضان دانستند و همه مردم را به بهره گیری بیش از پیش از برکات این ماه ها توصیه کردند. حضرت آیت الله خامنه ای لازمه ایجاد امنیت در جامعه را، عمل مقتدرانه پلیس دانستند و گفتند: نیروی انتظامی مظهر حاکمیت و امنیت جمهوری اسلامی است بنابراین باید اقتدار داشته باشد اما این اقتدار به معنای ظلم کردن و حرکت بی مهار نیست. ایشان با تاکید بر اینکه ما به دنبال اقتدار پلیسی هالیوودی و جوامع غربی و آمریکایی نیستیم افزودند: چنین اقتداری نه تنها امنیت ایجاد نخواهد کرد بلکه موجب ناامنی هم خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی برخوردهای پلیس آمریکا با سیاه پوستان را نمونه هایی از اقتدار ظالمانه خواندند و یادآور شدند: در آمریکا که اکنون رئیس جمهور آن هم یک سیاه پوست است، سیاهان به وسیله پلیس مورد ظلم و بی اعتنایی و تحقیر قرار می گیرند که چنین رفتاری موجب بروز نا آرامی ها نیز شده است. حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: اقتدار مطلوب نظام اسلامی، قاطعیت در کنار عدالت، مروت و ترحم است، همان گونه که ذات مقدس پروردگار در عین آن که رحمان و رحیم است، صاحب عذابِ الیم نیز هست. ایشان قانونگرایی در دو بُعد مواجهه با مردم و همچنین در درون سازمان نیروی انتظامی را ضروری و با اهمیت برشمردند و گفتند: به دلیل سطح گستردگی ارتباط نیروی انتظامی با مردم، سلامت نیرو در این سازمان بسیار مهم است به گونه ای که یک نیروی درست کار و قاطع می تواند مایه آبروی نظام جمهوری اسلامی در مقابل دیدگان مردم شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم ارتقای جهات اعتقادی و اخلاقی و همچنین اتکاء به علم و ابتکارات علمی در نیروی انتظامی، مسئولین بخش های مختلف را به همکاری با این نیرو توصیه کردند. حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود از زحمات و تلاش های نیروی انتظامی به ویژه در ایام نوروز تشکر و قدردانی کردند.
**2002** 1337



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن