واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون دانشگاه بیرجند از کم توجهی به پژوهش های دانشگاهی انتقاد کرد بیرجند - ایرنا - معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بیرجند نسبت به کم توجهی برخی دستگاه های اجرایی به پژوهش های دانشگاهی انتقاد کرد و گفت: استفاده از پژوهش های کاربردی دانشگاه در زمان برنامه ریزی از میزان هزینه های دستگاه ها می کاهد.
به گزارش ایرنا، محمد حسین قریشی، روز یکشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بیرجند افزود: در حال حاضر بین دانشجویان و جامعه دانشگاهی با مدیران دستگاه های اجرایی فاصله زیادی وجود دارد و مسوولان اجرایی از کمک جامعه دانشگاهی آنچنان که باید بهره نمی گیرند.
وی گفت: به یاد بیاوریم در رژیم گذشته بسیاری از استادان دانشگاه های این خطه دوران تحصیلات متوسطه خود را در دبیرستان های مختلط گذراندند، اما از درون همین دبیرستان ها در سالهای دوران انقلاب و دفاع مقدس هم شهید و هم جانباز بیرون آمد.
قریشی در بخش دیگری ضمن اینکه خواستار تغییر نگرش نسبت به جامعه دانشگاهی شد، افزود: امروز جوانان ما علاوه بر اشتغال به مقوله امنیت شغلی هم نیاز دارند که کمتر مورد توجه مسوولان قرار می گیرد.
فرماندار بیرجند نیز گفت: در شهری که مسوولان آن همایش بین المللی امنیت انسانی در غرب آسیا برگزار می کنند، نمی توان قضاوت کرد به موضوع امنیت شغلی توجه ندارند.
رضا منصوری با بیان اینکه جوانان آینده سازان این مرز و بوم هستند، افزود: فرهنگ سازی در خصوص اشتغال مولد و نیز ساماندهی این مقوله مهم یک تکلیف اداری و انسانی برای اعضای حاضر می باشد.
وی گفت: امسال دولت امکانات و تسهیلات خوبی را نیز برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه اشتغال آفرینی در نظر گرفته است.
منصوری افزود: یکی از اهداف برگزاری این کارگروه ها ساماندهی امور جوانان در زمینه های مختلف و از جمله اشتغال جوانان است و مسوولان موظف هستند موانع و مشکلات جوانان در حوزه اشتغال را رصد کرده و در صدد کاهش آن برآیند.
رییس اداره کار و امور اجتماعی شهرستان بیرجند نیز گفت: پارسال 65 درصد جویندگان کار در این شهرستان فاقد مهارت بودند
مهدی فاطمی افزود: این موضع بیانگر آن است که مشکل کنونی شهرستان بیرجند بیش از آنکه اشتغال باشد، فقدان تخصص جامعه فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
رییس اداره بهزیستی شهرستان بیرجند نیز گفت: متاسفانه هم اکنون فرهنگ مشاغل دلالی و سودآور و کاذب بر فرهنگ مشاغل فنی و تولیدی غالب شده است.
حسین شریفی افزود: به همین خاطر جوانان ما بیشتر از آنکه به دنبال تولید و اشتغال فنی باشند، به دنبال پشت میز نشینی و کارهای اداری هستند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند نیز گفت: یکی از سیاست های راهبردی در دولت اعتدال و امید در حوزه آموزش و پرورش حرکت به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کارو دانش و توسعه و فرهنگی سازی آن ها می باشد.
حسین سجادی نژاد افزود: همچنین برای جبران کمبود نیروی متخصص در رشته های فنی و مهارتی از وجود همکاران با تجربه و نیز برون سپاری بخشی از برنامه های آموزشی در قالب مشارکت بخش خصوصی مدد جسته ایم.
وی در عین حال گفت: البته موضوع تحول در فرهنگ اشتغال و تشویق جوانان به سمت حرفه آموزی نیازمند همکاری بیشتر رسانه های جمعی با سیاست های وزارت آموزش و پرورش است.6054/6121
06/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]