واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رهبر حزب کارگر متعهد به مبارزه قانونی با اسلام هراسی شد لندن – ایرنا- "اد میلیبند " رهبر حزب کارگر گفته است که در صورت پیروزی حزبش در انتخابات عمومی ماه "می"، ضمن مبارزه با اشکال اسلام هراسی، این مساله را به شکل قانونی درخواهد آورد .
به گزارش ایرنا، "اد میلیند" در گفت وگو با "احمد جی روسی " دبیر سایت خبری "اسلام نیوز" عنوان کرده است: ما به دنبال آن هستیم که اسلام هراسی را به صورت یک جرم تعریف کنیم . ما درصدد هستیم که با تعریف اسلامی هراسی به عنوان یک جرم، آن را از ریشه قطع کنیم.
رهبر حزب کارگر افزود: ما درصدد تغییر قوانین به نحوی هستیم که به وضوح نفرت ما را از جرایم مبتنی بر انتشار تنفر و اسلام هراسی مشخص سازد و در آن صورت برای اولین بار پلیس حملات مرتبط با اسلام هراسی را در سراسر انگلیس به عنوان جرم ثبت خواهد کرد.
وی اضافه کرد: در بیانیه ( مانیفست ) انتخاباتی حزب کارگر نیز رویکرد عدم تحمل خودمان را در ارتباط با جرم های مبتنی بر تنفر با توجه به رشد اسلامی هراسی و نیز یهودی ستیزی اعلام کرده ایم و ما با تعصب پیش از رشد آن در مدارس ، دانشگاه ها و یا رسانه های اجتماعی وارد چالش خواهیم شد.
"اد میلیبند " همچنین با اشاره به ضرورت تعامل صحیح با مسلمانان و به ویژه جوانان به منظور جلوگیری از گرایش آنان به افکار افراطی ، گفت: من خواهان به روزکردن این تعامل هستم چرا که جامعه مسلمان در انگلیس فوق العاده مهم و غنی و برخوردار از دارایی های مهمی است.
رهبر حزب کارگر گفت: من همیشه خواهان تعامل با مردم بوده ام و واقعا ارتباط با جامعه مسلمان انگلیس برایم یک ارزش شمرده می شده است.
وی در بخشی دیگر از این مصاحبه با اشاره به اینکه خواهان اجرای قانون برای همه و درمان کامل برای همه مردم انگلیس است، افزود: حزب کارگر به دنبال مقابله با محرومیت، ساخت خانه برای افراد فاقد مسکن، افزایش حداقل دستمزدها، ایجاد فرصت های شغلی بهتر برای مردم و برپایی یک سیستم امنیت اجتماعی است.
وی همچنین حمایت از شناسایی دولت فلسطین را یکی از اهداف سیاست خارجی این حزب در صورت پیروزی در انتخابات برشمرد و گفت: ما تا آنجا که بتوانیم به دنبال تحقق طرح تشکیل دو دولت هستیم .
"اد میلیبند" اخیرا در یک کنفرانس خبری در شهر ادینبورو (اسکاتلند)، در پاسخ به سووال یک خبرنگار که پرسید در صورتی که حزب کارگر در انتخابات هفتم ماه "می" آینده به پیروزی برسد، آیا حکومت فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت؟، گفته بود: حزب کارگر از رای گیری نمادین که در سال گذشته به نفع شناسایی فلسطین در مجلس عوام برگزار شد، حمایت کرد.
رهبر حزب کارگر افزود: آنچه درمورد رای گیری در این زمینه گفتم، به رای گیری درخصوص اصل به رسمیت شناختن کشور فلسطین مربوط می شده است.
وی افزود: روشن است تصمیم گیری درباره زمان به رسمیت شناختن فلسطین بستگی به این دارد که آیا چنین اقدامی کمکی سازنده به مذاکرات خواهد کرد یا خیر؟
میلیبند ادامه داد: امروز پیش بینی نمی کنم که چه زمانی چنین کاری (به رسمیت شناختن فلسطین) صورت خواهد گرفت؛ چنین تصمیمی را در زمان مناسب خودش اتخاذ خواهیم کرد.
اد میلیبند در جریان یک رای گیری نمادین و تاریخی که در مهرماه سال گذشته که در مجلس عوام انگلیس در خصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین صورت گرفت، از این مساله حمایت کرده بود.
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، قرار است در هفتم ماه می ( 17 اردیبهشت ) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.
براساس آخرین نظرسنجی های صورت گرفته ، تا این لحظه هیچ حزبی نمی تواند اکثریت کرسی های مجلس عوام به دست آورد، و در صورت تحقق این مساله، پیش بینی می شود همانند انتخابات سال 2010 میلادی، مجلس بعدی، به اصطلاح معلق شود و دو یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند.
اروپام**5** 1552
06/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]