محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831054860
نویسندگان از زندگی واقعی چه میگویند؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۱
نویسندهها که با مخلوقهای تخیلی خود میتوانند میلیونها نفر را با خود همراه کنند، بعضا درباره زندگی واقعی، نحوه تفکر و تعاملهای اجتماعی حرفهای جالبی در چنته دارند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شاید سخنرانی برای فارغالتحصیلان و دانشجویان یکی از زمانهایی باشد که نویسندگان بیپرده و به دور از پیچیدگیهای ادبی، برداشت خود از زندگی و تجربیات متفاوتشان را با مخاطبانشان در میان میگذارند. اگر میخواهید از توصیههای ویژه نویسندگان بهره ببرید، این گزارش را بخوانید.
جاناتان فرنزن
1. «جاناتان فرنزن»: فرهنگ «لایک» کردن! «جاناتان فرنزن» رمان و مقالهنویس معروف آمریکایی در سخنرانیای که سال 2011 در کالج «کانیون» داشت، از مضرات پیشرفت تکنولوژی و جاافتادن فرهنگ «لایک کردن» گفت و اظهار کرد: این فرهنگ باعث میشود افراد دائما در حال بیان احوالات خود باشند و در این میان مورد بررسی موشکافانه افراد دیگر قرار گیرند که همین به تدریج باعث سطحی شدن شخصیت آنها میشود. فرنزن در اینباره گفت: چون ما در معرض نقد دیگران هستیم و از طرد شدن میترسیم، به جای ابراز علاقه خالصانه به آنچه دوست داریم، تلاش میکنیم مورد علاقه و تایید دیگران قرار گیریم. مهمترین عامل در شکلگیری این معضل، دکمه «لایک» فیسبوک است! 2. «جورج ساندرز» و افسوسهای زندگی «جورج ساندرز» داستاننویس شناختهشده آمریکایی سال 2013 در دانشگاه «سایراکیوز» حضور پیدا کرد و پس از اندکی مزاح درباره سخنرانی برای فارغالتحصیلان و رسم نصیحت کردن دانشجویان توسط سخنرانان، داستان غیرمنتظرهای را از گذشته خود روایت کرد و گفت: من زندگیای دارم که افسوس در آن جایی ندارد و تنها یک حسرت در دل دارم و آن این که چرا محبت بیشتری نثار دیگران نکردم...
جورج ساندرز
او خاطرهای درباره یکی از همکلاسیاش تعریف کرد که توسط قلدرهای کلاس آزار میدید. تنها افسوس ساندرز این است که چرا بیش از آنچه انجام داده، پشت همکلاسیاش نایستاده و از او دفاع نکرده است. ساندرز در میان صحبتهایش خطاب به دانشجویان این دانشگاه گفت: هر کاری را امتحان کنید، کارهای جاهطلبانه انجام دهید، سفر کنید، مشهور شوید، دست به ابداع بزنید، رهبری کنید، عاشق شوید، پول بهدست بیاورید و از دست بدهید، برهنه در رودخانههای جنگلهای وحشی شنا کنید (البته اول مطمئن شوید فضولات میمون در آن نباشد)، همه این کارها را تا جایی که میتوانید انجام دهید، اشتباه کنید، اما همه در راستای مهرورزی ... 3. «سوزان سانتاگ»: تعهد به جای شادی «سوزان سانتاگ» که از نویسندگان و فیلمسازان بنام است، سال 2003 در کالج «واسار» سخنرانیای کرد که به گونهای واکنشی بود به تصمیم آمریکا برای حمله به عراق. او مخاطبانش را به پرورش ذهن تحلیلگر دعوت کرد و از آنها خواست هر اطلاعاتی را که دریافت کردند باور نکنند، بلکه به آن فکر کنند و به مسائل اجتماعی توجه بیشتری نشان دهند که این ارزشمند است. سانتاگ دانشجویان را به تلاش برای رسیدن به شادی توصیه نکرد، بلکه از نظر او، شادی شخصی در مقام دوم و پس از تبدیل شدن به شهروندی متعهد و پویا قرار دارد. از دید این چهره فرهنگی و فعال سیاسی، وقتی فردی سعی کند دنیا را به جای بهتری بدل کند، شادی و خوشبختی به راحتی به دست میآید، حتی آسانتر از زمانی که افراد تنها روی شادی خود متمرکزند.
سوزان سانتاگ
سانتاگ در اینباره گفت: متوجه شدید که من درباره عشق حرف نزدم، یا درباره خوشبختی، من از تبدیل شدن به فردی سخن گفتم که بدون اینکه شادی در اولویتش باشد، میتواند اکثر اوقات خوشحال باشد یا بماند. شادی مهمترین مساله زندگی ما نیست. 4. «نیل گیمن»: بدَم، بمیر و بدَم! نیل گیمن، نویسنده داستانهای تخیلی کودکان، سه سال پیش برای دانشجویان دانشگاه هنر سخنرانی کرد و توجه بسیاری را به خود جلب کرد. اصل اول و آخر حرفهای گیمن «اثر خوب خلق کن» بود. او در بخش نخست توصیههایش رو به جوانان گفت: شما جوان هستید و این فرصت را دارید که هنوز قوانین برایتان به عنوان امری ثابت درنیامده، بنابراین راحتتر میتوانید آنها را نادیده بگیرید. این توصیه از سوی فردی که خود پیشگام ادبیات تخیلی است و آثاری نو در این زمینه خلق میکند، بسیار به دل مخاطبان نشست. او در ادامه از تجربه مصاحبههایش با نویسندگان معروف پیش از ورود به دنیای نویسندگی گفت و افزود: اگر برای خلق اثر هنری خود پول کافی نداری، دست به هر کاری بزن تا آن را جور کنی. در این مسیر اشتباه میکنید؟ خوب است! از آنها چیز یاد بگیرید.
نیل گیمن
گیمن در پایان، جملات طلاییاش را به زبان آورد: جدی میگویم. شوهرت با یک سیاستمدار فرار کرده؟ اثر خوب خلق کن. پایت توسط یک مار بوآ خرد و بلعیده شده؟ اثر خوب خلق کن. اداره مالیات به دنبالت است؟ اثر خوب خلق کن. یک نفر در اینترنت فکر میکند آنچه تو انجام میدهی احمقانه و شرورانه است و تکراری است؟ اثر خوب خلق کن. سرانجام ممکن است کارها به نحوی جلو بروند، اما این مهم نیست؛ تو فقط تمام تلاشت را بهکار بگیر و اثر خوب خلق کن. 5. «جاناتان سفران فوئر»: چطور تنها نباشیم؟ سخنرانی سال 2013 جاناتان سفران فوئر در کالج «میدلبری» که همسو با حرفهای فرنزن و ساندرز بود، بعدها در مقالهای به نام «چطور تنها نباشیم؟» به چاپ رسید. او هم مثل ساندرز از اهمیت مهرورزی و نقش پیشرفت فناوری در کمرنگ شدن این عواطف انسانی در جامعه امروز سخن گفت. فوئر برای دانشجویان «میدلبری» تعریف کرد: روزی در پارک نشسته بودم که دیدم دختری در نزدیکیام دارد گریه میکند. نمیدانستم باید بروم دلیل ناراحتیاش را بپرسم یا نه. این دوگانگی است که بر سر راه محبت کردن به دیگران سبز شده. دور شدن از تعاملهای واقعی و تمرکز روی ارتباطات سطحی و سریع، خیلی آسانتر است و مقصر تکنولوژی است. او در ادامه سخنرانیاش عنوان کرد: ما اغلب از تکنولوژی برای صرفهجویی در وقت استفاده میکنیم، اما در واقع فناوری، یا زمان ذخیرهشده ما را اشغال میکند و یا از حضور صمیمیت و غنای آن میکاهد. نگرانی من این است که هرچه جهانمان به سرانگشتانمان نزدیکتر شود، از قلبهایمان دورتر شود. مساله، بودن یا نبودن تکنولوژی نیست چون ضدفناوری بودن، احمقانهتر از طرفداری صرف از آن است. بلکه اینجا مساله، داشتن تعادل در زندگی ماست.
جاناتان سفران فوئر
6. «تونی موریسون»: شادی کافی نیست تونی مریسون یک دهه پس از سخنرانی سانتاگ، یعنی در سال 2011 برای دانشجویان دانشگاه «راتجرز» سخنرانی و پیام سانتاگ را تکرار کرد. این نویسنده رنگینپوست آمریکایی هم معتقد بود که افراد نباید شادی را به عنوان هدف غایی خود انتخاب کنند، بلکه آنها باید برای رسیدن به تعهد شهروندی و اجتماعی سخت تلاش کنند. موریسون همچنین در این زمینه با فرنزن موافق بود که تکنولوژی و شبکههای اجتماعی موجب شده ما فقط به دنبال لذت و جوانیکردن ابدی باشیم و از عمق و پختگی فاصله بگیریم. او در خلال صحبتهایش به قهرمان درون هر کس و نقشی که میتواند در تغییر اجتماع اطرافش داشته باشد، اشاره کرده است. موریسون همچنین گفت: من میدانم که شادی حتی به طور غیرمستقیم هدف واقعی تلاشهای شما در اینجاست. میدانم که شادی علت انتخاب دوستان و شغلی است که قرار است واردش شوید. اما از شما میخواهم در این وضعیت ثابت نمانید، شادی به تنهایی کافی نیست. البته که حق شماست. اما اگر این تمام چیزی است که شما در ذهن دارید، باید بگویم موفقیت شخصی، که خالی از معنا و به دور از تعهد مداوم نسبت به عدالت اجتماعی باشد، زندگی بیثمر و مبتذلی را در پی خواهد داشت. این تنها خوب نگاه کردن است، نه خوب عمل کردن.
تونی موریسون
7. «اورسولا کروبر لو گویین»: خودت باش! «اورسولا کروبر لو گویین» اولین زنی نیست که به مردانه بودن فرهنگ و زبان و ایدهها اشاره کرد، اما حتما شجاعت بسیاری در خود دیده که این موضوع را سال 1983 در جمع فارغالتحصیلان کالج «میلز» مطرح کرده است. این داستاننویس در سخنرانیاش به جای این که دانشجویان را به پیدا کردن قهرمان درونشان برای رسیدن به قلههای طلایی تشویق کند، از آنان خواست به دنبال چیزهایی باشند که واقعا دوست دارند. لو گویین میگوید: دنبال رویاهای خودت باشد، نه رویاهای کس دیگر. بخشی از سخنان او در جمع دانشجویان «میلز»: شاید به اندازه کافی از قدرت و مبارزه در زندگی حرف زدهایم. شاید نیاز باشد کمی از ضعف بگوییم. اگر من به جای اینکه به شما بگویم از این گوشه دنج به دنیای واقعی بروید، کاری را با موفقیت برعهده بگیرید، یا حداقل به همسرتان کمک کنید، کشورمان را تقویت کنید و در همه چیز موفق باشید، به جای صحبت کردن از قدرت، اگر مثل یک زن در جامعه حرف بزنم چه؟ به نظر کار درستی نمیکنم و جلوه بدی خواهد داشت. اگر بگویم اولین چیزی که برای شما آرزو دارم، تنها و تنها بچهدار شدن است البته اگر دوست دارید بچهدار شوید چه؟
اورسولا کروبر لو گویین
انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
صفحات پیشنهادی
زندگی مجازی یا واقعی؟!
روایت این روزهای ما زندگی مجازی یا واقعی این روزها کار اکثر اطرافیان من شده است چک کردن انواع شبکه های اجتماعیشان و انگار یادشان رفته است که ما آدم ها تنها یک بار زندگی می کنیم یک زندگی حقیقی نه مجازی به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران می خواهیم در این گزارش به نکوزير كار استراليا: وقتي در كشوري ديگر ميگويند كفشت را در بيار بايد در بياوري!
وزير كار استراليا وقتي در كشوري ديگر ميگويند كفشت را در بيار بايد در بياوري يك مفسر حزب محافظهكار استراليا روز گذشته با انتشار مطلبي از حجاب جولي بيشاپ وزير امور خارجه استراليا در سفر به ايران و احترام او به قوانين و عرف پوشش اسلامي در كشورمان انتقاد كرد و نویسنده&nbناگفتههایی از زندگی «مارک تواین»
دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۸ در گوشه گوشه زندگی پرماجرای نویسندهای که با آرزوی یافتن طلا راهی نوادا شده بعد از رسیدن به این هدف کل سرمایهاش را به باد داده قایقرانی را فراگرفته میسیسیپی را پیموده ورشکست شده و در عین حال نویسندهای صاحبنام بوده بیشک رازهای هیجانان35 سال از درگذشت چارلی چاپلین گذشت +زندگینامه
چاپلین در مورد مادرش میگفت اگر مادرم نبود شک دارم که میتوانستم در پانتومیم موفقیتی کسب کنم او یکی از بزرگترین هنرمندان پانتومیم بود که تاکنون دیدهام سِر چارلز اسپنسر چاپلین Sir Charles Spencer Chaplin زاده ۱۶ آوریل ۱۸۸۹ - درگذشته ۲۵ دسامبر ۱۹۷۷ یکی از مشهورترین بازیگرانتاثیر روشهای اقتصادی سالم در زندگی
تاثیر روشهای اقتصادی سالم در زندگی رادیو اقتصاد در برنامه سبک زندگی جمعه 21 فروردین ماه به موضوع تاثیر روشهای اقتصادی سالم در زندگی خواهد پرداخت به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد رادیو اقتصاد در برنامه سبک زندگیدوری از نمایش واقعیت محض در «شب بخیر مادر»
دوری از نمایش واقعیت محض در شب بخیر مادر شناسهٔ خبر 2533094 سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۷ هنر > تئاتر کارگردان نمایش شب بخیر مادر با اشاره به تلاش برای ارتباط با مخاطب در این اثر نمایشی عنوان کرد در فضاسازی کار از نمایش واقعیت محض روی صحنه تئاتر دوری کرده است سعید زکیبر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای منتشر شد سبک زندگی حضرت فاطمه(س) به روایت رهبر انقلاب
بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای منتشر شدسبک زندگی حضرت فاطمه س به روایت رهبر انقلابیکی از خصوصیاتی که در انقلاب ما بارز است مطرح شدن مکررِ مضاعف نام مبارک حضرت زهرا س است این جمله را رهبر انقلاب فرمودند و همگان را به حفظ ارتباط معنوی با حضرات معصومین ع دعوت کردند به گتاثیر فرهنگ بر زندگی اجتماعی باید مورد تفکر واقع شود
هنرمند نقاش شهرستان خمین تاثیر فرهنگ بر زندگی اجتماعی باید مورد تفکر واقع شود خبرگزاری پانا هنرمند نقاشی های رئال در شهرستان خمین مسأله فرهنگ را خیلی پر اهمیت دانست و گفت اهمیت مسأله فرهنگ و تاثیر آن در اجتماع و زندگی افراد باید مورد تفکر واقع شود ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ فروردين ساعتروایت کارمند سازمان مل از زندگی و میراث یک جانباز شیمیایی
سهشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۵ گری لوئیس نماینده سازمان ملل در ایران گفت من از زمان حضورم در ایران اطلاعات زیادی درباره تاثیر سلاحهای شیمیایی روی قربانیانش به دست آوردهام به گزارش ایسنا عصر دوشنبه ۲۴ فروردین تماشاخانه مهر حوزه هنری میزبان قهرمانانی از هشت سال جنگ تحمیلی بواکران افتتاحیه «جایی برای زندگی» به مقدسیان تقدیم شد
اکران افتتاحیه جایی برای زندگی به مقدسیان تقدیم شدکارگرردان مستند جایی برای زندگی در اکران افتتاحیه فیلمش گفت امروز محمدرضا مقدسیان مستند ساز خوب و باسابقه سینمای ایران در بستر بیماری است و من با آرزوی بهبودی و شفای ایشان نمایش امشب را به او تقدیم میکنم به گزارش خبرگزاری فارس شارتقاي جايگاه زنان با پيروي از سبک زندگي حضرت زهرا (س)
۲۲ فروردين ۱۳۹۴ ۱۵ ۹ب ظ مدير کل امور بانوان شهرداري تهران ارتقاي جايگاه زنان با پيروي از سبک زندگي حضرت زهرا س موج - مدير کل امور بانوان شهرداري تهران گفت جايگاه زنان در جامعه با پيروي از سبک زندگي حضرت زهرا س ارتقا مييابد به گزارش خبرگزاري موج نرگس معدنيپور در برنامهنمایی از واقعیت کلینتون شهوتران و یاغی +عکس و فیلم
اجرای جدید تئاتر موزیکال در نیویورک نمایی از واقعیت کلینتون شهوتران و یاغی عکس و فیلم این تئاتر موزیکال تلاش بیل و هیلاری برای نجات ریاست جمهوری کلینتون پس از ماجرای جنجالی رابطه او با مونیکا لوینسکی در اواخر دهه نود میلادی را روایت می کند به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوبررسی آثار مخرب تفکرات خطرناک بر زندگی در سیمای خانواده
بررسی آثار مخرب تفکرات خطرناک بر زندگی در سیمای خانواده برنامه سیمای خانواده امروز سه شنبه به بررسی آثار مخرب تفکرات خطرناک بر زندگی سیمای خانواده می پردازد به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه یک سیما مبحث چهل تفکر خطرناک و تاثیرگزار ببا این توصيهها زندگی مشترک شاد داشته باشید
راهکار یی کاربردی با این توصيهها زندگی مشترک شاد داشته باشید اشتباه در زندگي مشترک اجتناب ناپذير است گاهي يکي از زوجين به خاطر ناآگاهي يا نداشتن تجربه کافي مرتکب اشتباهي مي شود در اين ميان اگر طرف مقابل در صدد انتقام برآيد يا بخواهد با مقابله به مثل يا لجبازي رفتار همسرش راشب نویسندگان ارمنی در ایران برگزار شد
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۹ با حضور سفیر کشور ارمنستان شب نویسندگان ارمنی در ایران برگزار شد به گزارش ایسنا علی دهباشی در این مراسم که عصر سهشنبه یکم اردیبهشتماه برگزار شد در سخنانی گفت امروز مصادف است با روز کتابخوانی رمان پچپچهنامه اثر واروژان وسکانیان در 30 کشور25 فروردینماه روز عطار نیشابوری شاعری که برای کسب درآمد و گذران زندگی شعر نگفت
25 فروردینماه روز عطار نیشابوریشاعری که برای کسب درآمد و گذران زندگی شعر نگفتعطار نیشابوری شاعری بود که هیچ گاه زبان به مدح و ثنای پادشاهان نگشود و برای کسب درآمد و گذران زندگی شعر نگفت به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس سعید تقدیری استاد زبان و ادبیات فارسی طی یاددامکتب شهادت سبک اداره زندگي است
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ۲۱ ۲۲ب ظ مکتب شهادت سبک اداره زندگي است موج- عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين که شهادت مکتب مرگ نيست گفت مکتب شهادت سبک اداره زندگي است به گزارش خبرگزاري موج محمدحسين صفارهرندي در يادواره شهداي محله شهيد رجايي و شهداي گمنام در مسجد صاحبالزمان عج-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها