تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868385480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت انبوه‌سازان با «حساب اماني» وزير


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مخالفت انبوه‌سازان با «حساب اماني» وزير
در حالي كه بسياري از افراد درگير مشكلات پيش‌فروش و قراردادهاي ساخت مشاركت هستند برخي از بسازوبفروش‌ها در تلاشند بدون راهكار جايگزيني طرح «حساب اماني» وزير راه و شهرسازي را زير سؤال ببرند.
نویسنده : مهران ابراهیمیان 


در حالي كه بسياري از افراد درگير مشكلات پيش‌فروش و قراردادهاي ساخت مشاركت هستند برخي از بسازوبفروش‌ها در تلاشند بدون راهكار جايگزيني طرح «حساب اماني» وزير راه و شهرسازي را زير سؤال ببرند.
طي سال‌هاي گذشته به دليل تخلفات و كلاهبرداري‌هاي زيادي كه در اين حوزه صورت گرفته، پرونده‌هاي زيادي در دادگاه‌ها در جريان است كه حتي تعداد زيادي از اين خريداران، پس از سال‌ها نتوانسته‌اند پول خود را پس بگيرند، بنابراين اجراي يك سازوكار مناسب در اين بخش ضروري به نظر مي‌رسد اما تعدادي از سازندگان مسكن، اجراي چنين قانوني را در عمل غيرممكن مي‌دانند.
در حالي كه پيش فروش‌ها و قرارداد‌هاي مشاركتي در بسياري از مواقع با مشكلات جدي مواجه شده است اما بسازوبفروش‌ها كه سود خود را در  عدم تمكين به مفاد قراردادهاي منعقده مي‌دانند با اين طرح مخالفند.  پيش از اين بسياري از بسازوبفروش‌ها در قراردادهاي ساخت مشاركتي با كمترين آورده و با پيش‌فروش واحدها اقدام به تأمين سرمايه ساخت مي‌كردند و در عمل درپايان هر ساخت و ساز نصف واحدها را فروخته و زودتر از صاحبان ملك به پول خود مي‌رسيدند و خريداران پيش‌فروش و صاحبان ملك به حال خود رها مي‌شدند.   اما استدلال سازندگان مسكن براين است كه اجراي اين طرح پيش فروش مسكن را قفل مي‌كند زيرا معتقدند وجود يك كار حساب اماني منجر به طولاني‌تر شدن كار و بوروكراسي اضافي است.   اين در حالي است كه دولت و قوه‌قضائيه بنا بر وظايف نظارتي و ذاتي‌شان موظف هستند جلوي كلاهبرداري، ‌خيانت در امانت و تحميل ضرر و زيان به مردم را بگيرند.
از همين رو بود كه چندي پيش وزير راه و شهرسازي به تشكيل «حساب اماني» در بانك‌ها در حوزه پيش فروش مسكن اشاره كرد تا براساس اين حساب با پيشرفت پروژه به سازنده پول پرداخت و با اين روش از بروز تخلفات در اين حوزه جلوگيري شود.  آخوندي نكته بسيار مهم را محل پول پيش‌خريد دانسته و گفته بود: يك حساب اماني نزد بانك ايجاد مي‌شود كه با گشايش آن، ‌پول پيش خريد در اين حساب قرار مي‌گيرد و بانك بايد بر ساخت‌و‌ساز به عنوان امين خريدار نظارت كند و براساس پيشرفت كار پرداخت‌ها را به تدريج انجام دهد.

مخالفان چه مي‌گويند؟
به گفته دبير كانون سراسري انبوه‌سازان، طرحي كه از سوي وزير پيشنهاد شده، الگوبرداري از مسكن مهر است، زيرا در اين پروژه هم پيمانكار متناسب با ساخت واحدها پول را دريافت مي‌كرد.
فرشيد پورحاجت در گفت‌وگو با مهر بابيان اينكه در اين طرح بانك‌ها به عنوان پل ارتباطي ميان خريدار و فروشنده قرار مي‌گيرند، گفت: بايد توجه داشت ساخت و ساز شهري كه از صفر تا صد را انبوه‌ساز انجام مي‌دهد با كار پيمانكاري متفاوت است.  وي با اشاره به اينكه در پروژه‌هاي پيمانكاري دولت مناقصه برگزار مي‌كند و متناسب با پيشرفت پول مي‌پردازد، بيان كرد: ساخت و ساز در شهرها متفاوت است ضمن آنكه در پيش فروش‌ها ابزارهاي تأمين مالي از محل آورده پيش فروش تأمين مي‌شود.
پورحاجت با تأكيد بر اينكه وقتي توافقي بين خريدار و فروشنده به امضا مي‌رسد، موضوع معامله بين دو نفر است و دولت نمي‌تواند وارد اين موضوع شود، افزود: روح پيش فروش بر اين مبناست كه خريدار كمتر از قيمت بازار، واحدي را خريداري مي‌كند زيرا پول آن را قبل از اتمام ساخت مي‌پردازد، پس اگر قرار باشد متناسب با پروژه پولي پرداخت شود، ساخت و ساز از حالت پيش فروش خارج مي‌شود. وي افزود: در چنين شرايطي لزومي ندارد كه زير قيمت واحد را به فروش برسانيم زيرا متناسب با پروژه پول دريافت مي‌كنيم و خريدار هم در اين شرايط حاضر به پيش خريد واحد نيست.
وي مي‌گويد: در شرايط فعلي هم وقتي مي‌خواهيم پولي را از بانك دريافت كنيم بايد با نظارت كارشناس و زير نظر اعتبارات بانك باشد، بنابراين در زمان دريافت پول‌هاي پيش فروش هم بايد زمان زيادي را در پيچ و خم اداري بگذرانيم.
البته وي تأكيد دارد: قبول داريم كه هدف قانونگذار از اين قانون، حفظ حقوق خريداران است زيرا پرونده‌هاي زيادي در دادگستري‌ها مطرح است و قانونگذار قصد دارد از جرائم و تخلفات كاسته شود.
براساس اين گزارش، در حال حاضر يكي از مشكلات بزرگي كه بازار ساخت و ساز مسكن با آن روبه‌رو است، موضوع صلاحيت سازندگان مسكن است، چراكه تشكل‌هاي حرفه‌اي حضور كمرنگ‌تري در ساخت و ساز دارند و سهم زيادي از بازار در اختيار افراد غيرحرفه‌اي و غيرمرتبط با حوزه مسكن است. به نحوي كه بيشتر بسازوبفروش‌ها شغل‌هاي دومي همچون ساندويچي، ‌توزيع گوشت، ‌كابينت ساز و... بوده‌اند و صرفاً براي كسب سود پا به اين بازار گذاشته‌اند، بنابراين حتي اگر اين طرح هم داراي معايبي است بايد مشكلات آن رفع شود زيرا حداقل اجازه ورود غيرحرفه‌اي‌ها را به اين بازار نخواهد داد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن