تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831154672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فضاي فاشيستي سينماي روشنفكري در عرصه نقد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: فضاي فاشيستي سينماي روشنفكري در عرصه نقد
محمدتقي فهيم منتقد پيشكسوت سينماي ايران معتقد است، فضاي روشنفكري سينما باعث شده تا منتقدان جرئت نداشته باشند عليه اين آثار حرف بزنند.
نویسنده : محمدصادق عابديني 
محمدتقي فهيم منتقد پيشكسوت سينماي ايران معتقد است، فضاي روشنفكري سينما باعث شده تا منتقدان جرئت نداشته باشند عليه اين آثار حرف بزنند.
به گزارش «جوان» محمد تقي فهيم در نشست نقد و بررسي فيلم سينمايي «تا آمدن احمد» گفت: هم اكنون فضاي اكران از ما گرفته شده و فاشيسم بر فضاي نقد حاكم گرديده است به طوري كه نمي‌توان از فيلم‌هاي روشنفكري حتي انتقاد كرد. برخي از منتقدان درباره اين فيلم‌هاي روشنفكري به خودمان مي‌گويند كه فيلم ضعيف است اما در رسانه‌ها جرئت ندارند اين را بگويند چراكه مي‌ترسند پز روشنفكري‌شان خراب شود. اين منتقد افزود تا به حال هر چه تلاش و كوشش بوده از آن طرف بوده؛ كساني كه مي‌خواهند اكران و فضاي سينما را از ما بگيرند. در صورتي كه اگر ما خوب فيلم بسازيم حتي كساني هم كه در فضاي اين موضوعات نيستند به دنبال آن خواهند آمد.
اين منتقد سينماي ايراني با بيان اينكه گونه سينمايي دفاع مقدس بعد از انقلاب شكل گرفته است، گفت: ما نمي‌توانيم بدون داشتن سينماي دفاع مقدس ادعاي داشتن سينماي بومي داشته باشيم. همه گونه‌هاي سينمايي حتي ملودرام را مي‌توان در زيرمجموعه سينماي دفاع مقدس آورد و به آن پرداخت.
فهيم در نقد و بررسي «تا آمدن احمد» نيز گفت: اين فيلم دومين اثر كارگردان آن است كه پيش از اين نيز در فيلم «بزرگ مرد كوچك» به سينماي دفاع مقدس پرداخته بود. ما به دليل موضعي كه نسبت به چنين فيلم‌هايي داريم به دليل دغدغه‌هايمان حتي نمي‌توانيم براي آنها واژه ضعيف به كار ببريم و در برابرشان موضع بگيريم.
صادق صادق دقيقي كارگردان فيلم «تا آمدن احمد» در پاسخ به ايراد كند بودن فيلم گفت: «تا آمدن احمد» كوبنده شروع مي‌شود اما در اواسط فيلم كند شد و در انتها باز كوبنده به پايان رسيد. كارگردان فيلم علت اصلي ضعف آن را عدم همكاري شركت نفت براي فيلمبرداري از جزيره خارك عنوان كرد و گفت شيار 143 نيز فيلم كندي است: اگر مي‌گذاشتند فيلم را در جزيره بگيريم اين اتفاق نمي‌افتاد. ما مجبور بوديم براي پر كردن جاي خالي تصاوير جزيره بيشتر به تصاوير بسته درون خانه بپردازيم كه همين باعث كند شدن فيلم شد.
پروانه مرزبان تهيه‌كننده اين فيلم نيز با تأييد حرف‌هاي كارگردانش گفت: شركت نفت اگر كمك مي‌كرد، اگر تعدد لوكيشن نداريم و فيلم كند است به دليل اين است كه نتوانستيم در خارك فيلم بگيريم. ما 50 نفر بوديم كه با هواپيما به خارك رفتيم وقتي از هواپيما پياده شديم و از در فرودگاه به داخل رفتيم از در ديگر ما را برگرداندند و سوار هواپيما كردند. اين برخورد نيروهاي ما را نارحت كرد اما اذيت‌كننده‌ترين چيز اين بود كه به ما گفتند مگر در اينجا هم جنگ بود؟! بعد گفتند به دلايل امنيتي نمي‌توانيد در خارك فيلم بسازيد در صورتي كه يكي از دستياران فيلم ما گفت من شش ماه قبل براي ساخت يك تله فيلم به جزيره آمدم و در اينجا فيلم گرفتيم موضوع آن هم اين بود كه يك دختر و پسر به جزيره مي‌آيند تا از آنجا با هم به دوبي فرار كنند!
شفيع آقامحمديان كارشناس سينما و مدير سابق مركز گسترش سينماي مستند و تجربي كه در نشست حضور داشت، گفت: بايد قبول كنيم كه ما در توليد فيلم جنگي قافيه را باخته‌ايم. دغدغه‌ها و فشار‌هايي كه روي فيلمساز مي‌آيد آنقدر زياد است كه وقتي پشت دوربين قرار مي‌گيرد يادش مي‌رود چه سكانسي مي‌خواسته بگيرد. بايد به فيلمسازاني كه مي‌خواهند فيلم جنگي بسازند كمك شود به خصوص در بخش فيلمنامه. هم اكنون نهاد‌هاي زيادي از جمله بنياد شهيد، بنياد مستضعفان و حوزه هنري هستند كه بايد به سينماي دفاع مقدس كمك كنند اما كاري نمي‌كنند، گويا منتظرند دوباره جنگ شود كه يادشان بيفتد و كاري بكنند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن