تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820253830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جاري شدن آب رودخانه قره چاي پس از 5 سال


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۴ب.ظ)
جاري شدن آب رودخانه قره چاي پس از 5 سال موج - مدير دفتر مطالعات منابع آب استان گفت: با همکاري مردم و مسوولين شهرستان خنداب، کليه بندهاي انحرافي و سردهنه هاي مسير رودخانه قره چاي در فصول غير زراعي بازگشايي شد و آب رودخانه پس از 5 سال جاري شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل حفاظت محيط زيست استان مرکزي، مدير دفتر مطالعات منابع آب استان گفت: با همکاري مردم و مسوولين شهرستان خنداب، کليه بندهاي انحرافي و سردهنه هاي مسير رودخانه قره چاي در فصول غير زراعي بازگشايي شد و آب رودخانه پس از 5 سال جاري شد.
عزت اله آمره اي افزود: طي سال هاي گذشته علي رغم وجود همين ميزان دبي آب ورودي از سمت پل دوآب به رودخانه قره چاي، به دليل بسته بودن و آبگيري سردهنه ها، دبي آب ورودي در 2 الي 3 سردهنه و بند اوليه، منحرف و در نتيجه در رودخانه جاري نمي شد، اما؛ در سال جاري با رهاسازي آب رودخانه، بند انحرافي ميلاجرد نيز آبگيري شد.
وي ادامه داد: جاري شدن آب در رودخانه فوايدي، از جمله خود پالايي رودخانه، تغذيه دشت هاي خنداب و کميجان و همچنين تاثير مثبتي بر جنبه هاي روحي و رواني مردم منطقه داشت که پيشنهاد مي شود در بقيه مناطق استان نيز اين امر هر ساله در فصول غير زراعي به عنوان يک برنامه عملياتي مد نظر قرار گيرد.
مدير دفتر مطالعات پايه منابع آب استان اظهار کرد: در حال حاضر دبي خروجي از پل دوآب شازند حدود 18 متر مکعب در ثانيه و در محل جوشيروان خنداب حدود 4 متر مکعب در ثانيه مي باشد.
آمره اي در پايان خاطر نشان کرد: متوسط بارندگي استان تا اين تاريخ 213 ميليمتر بوده که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل و دوره آماري دراز مدت 12 درصد کاهش را نشان مي دهد، بيشترين بارندگي به ميزان 488 ميليمتر مربوط به هندو در شازند و کمترين ميزان بارندگي مربوط به دليجان مي باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن