تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860296477




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«زیر بازارچه کتاب»/ هفته چهارم فروردین ۹۴ واکنش معنادار بازار کتاب به مذاکرات هسته‌ای/ پدر و دختری که پرفروش‌ها را قبضه کردند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: «زیر بازارچه کتاب»/ هفته چهارم فروردین ۹۴
واکنش معنادار بازار کتاب به مذاکرات هسته‌ای/ پدر و دختری که پرفروش‌ها را قبضه کردند
پرفروش شدن کتاب‌هایی مرتبط با مسائل هسته‌ای در هفته گذشته واکنش معنادار جامعه به مذاکرات تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در لوزان است که برای افزایش سطح آگاهی نسبت به دستاوردهای هسته‌ای به مطالعه آنها روی آورده است.

خبرگزاری فارس: واکنش معنادار بازار کتاب به مذاکرات هسته‌ای/ پدر و دختری که پرفروش‌ها را قبضه کردند



خبرگزاری فارس - گروه کتاب و ادبیات: ترجمه یکی از راه‌های انتقال فرهنگ‌های مختلف است. از همین رو ترجمه آثار فکری سایر ملل دنیا امری رایج و معمول است و معمولا آثار ترجمه شده نیز از مخاطب چشمگیری بهره می‌برد. در کشور ما نیز این مسئله صادق بوده و آثار ترجمه شده به ویژه در حوزه ادبیات با استقبال بالایی روبرو می‌شوند و مورد توجه هستند. اما این نکته نباید مورد غفلت قرار گیرد که علاوه بر اینکه آثار ادبی و اندیشه‌ای از زبان‌های مختلف به فارسی برگردانده می‌شود باید به منظور انتقال فرهنگ غنی ایرانی اسلامی در ترجمه آثار شاخص ادبی و فکری ایرانی نیز اهتمام و توجه ویژه‌ای صورت بگیرد. پیمان خاکسار یکی از همین مترجم‌هایی است که آثار ترجمه شده از سوی وی توانسته در هفته‌های اخیر در میان پرفروش‌های کتاب دیده شود و نام وی را بر سر زبان‌ها بیاندازد. در هفته چهارم فروردین 94 شاهد حضور دوباره معصومه آباد در میان نویسنده‌های پرفروش در «زیر بازارچه کتاب» بودیم که نشان از ظریب نفوذ کتاب «من زنده‌ام» در میان مخاطبان دارد. ردیف نام نویسنده نویسنده اول حسین سیدی نویسنده دوم معصومه آباد نویسنده سوم محسن عباسی‌ولدی در هفته پایانی اولین ماه بهار شاهد حضور و عرض اندام چشمگیر کتاب‌های کودک و نوجوان بودیم که نشان از رونق بازار کتاب در حوزه کودک و نوجوان دارد. «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» اثر مهدی آذر یزدی بارزترین اثری بود که در این هفته توانسته بود پرفروش شود. همچنین کتابی با عنوان «هایدی» نیز دیگر کتابی بود که پرفروش بود و نام آن یادآور خاطرات مجموعه انیمیشن دختر کوهستان بود. البته این دو عنوان بخشی از عناوین کتاب‌های کودک و نوجوان بود که در طی این هفته پرفروش شده بودند.

نکته جالب توجه با توجه به اتفاقات این روزها در فضای سیاسی کشور پرفروش شدن کتاب‌هایی مرتبط با مسائل هسته‌ای و استقلال جمهوری اسلامی ایران است. «من مادر مصطفی» عنوان یکی از کتاب‌هایی است که در این هفته پرفروش بوده، این کتاب که رحیم مخدومی آن را نوشته خاطرات شهید مصطفی احمدی روشن دانشمند هسته‌ای است که توسط عوامل وابسته به رژیم صهیونیستی ترور شد. کتاب دیگری که در همین راستا پرفروش شده کتاب «عقب‌نشینی ممنوع» است. این کتاب از سوی «دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی» در راستای تبیینِ تحلیل و دیدگاه مقام معظم رهبری درباره مذاکرات هسته‌ای دولت یازدهم منتشر شده است. پرفروش شدن این دو کتاب، در حقیقت واکنش معنادار جامعه به مذاکرات اخیر تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در لوزان سوئیس است که برای افزایش سطح آگاهی نسبت به دستاوردهای هسته‌ای و شهدایی که در این مسیر داده‌ایم و مطالبات رهبری در زمینه هسته‌ای به مطالعه کتاب‌های مرتبط با این مسئله روی آورده‌اند. در این هفته نیز باز شاهد پرفروش شدن کتاب «خانواده» بودیم. کتابی که موسسه جهادی(صهبا) آن را منتشر کرده و حاوی بیانات مقام معظم رهبری در موضوع سبک زندگی و شیوه‌های قوام‌بخشی به نهاد خانواده است. «من زنده‌ام» در این هفته توانست به جایگاه دوم پرفروش‌ها دست یابد تا همچنان نامش در میان کتاب‌های پرفروش دیده شود. این در حالی است که نویسنده این کتاب در تازه‌ترین اظهار نظر خود عنوان کرده که این کتاب از چاپ 180 نیز گذشته است. در جایگاه سوم پرفروش‌های کتاب شاهد حضور دو کتاب از یک نویسنده بودیم. «همنام گلهای بهاری» و «خاطر نازک گل» دو عنوان کتابی هستند که به قلم حجت‌الاسلام سیدی نوشته شده است. «همنام گلهای بهاری» کتابی با محوریت رسول گرانقدر اسلام (ص) بوده و «خاطر نازک گل» نیز با موضوع دخت مکرم ایشان حضرت فاطمه (س) نوشته شده است. ردیف عنوان کتاب پرفروش اول خانواده پرفروش دوم من زنده‌ام پرفروش سوم همنام گلهای بهاری - خاطر نازک گل با توجه به اینکه هفته گذشته مناسبت‌های گوناگونی در تقویم وجود داشت و معمولا یکی از عوامل موثر در پرفروش شدن برخی کتاب‌ها همین اتفاقات تقویمی است، در هفته گذشته شاهد پرفروش شدن کتاب‌هایی با موضوع حضرت زهرا(س) به مناسبت روز ولادت این بانوی بزرگ و همچنین کتاب‌هایی در ارتباط با شهیدان سیدمرتضی آوینی و علی صیادشیرازی به علت سالروز شهادتشان بودیم.

در هفته چهارم فروردین 94 باز شاهد پرفروش شدن ناشرانی بودیم که طی هفته‌های اخیر معمولا عنوان پرفروش‌ترین ناشر را به خود اختصاص داده‌اند. «موسسه فرهنگی ایمان جهادی(صهبا)» پرفروش‌ترین ناشر هفته چهارم فروردین شد. انتشارات «سوره مهر» با عناوین پر تعداد کتاب‌هایش علی‌رغم توزیع نامناسب کتاب هایش در جایگاه دوم قرار گرفت و «دفتر نشر معارف» با اتکا به شبکه فروشگاهی قدرتمندش توانست سومین ناشر پرفروش این هفته باشد. ردیف عنوان ناشر ناشر اول موسسه جادی(صهبا) ناشر دوم سوره مهر ناشر سوم دفتر نشر معارف جهت دریافت جدول کامل پرفروش‌های هفته چهارم فروردین 94 اینجا

را مشاهده کنید. انتهای پیام/و
لینک را کپی کنید


94/01/29 - 09:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن