تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815042085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بازار سرمايه مي‌تواند موتور محرك اقتصاد كشور باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بازار سرمايه مي‌تواند موتور محرك اقتصاد كشور باشد
معاون اجرايي سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار سرمايه مي‌تواند موتور محرك اقتصاد كشور باشد.

به گزارش روز يكشنبه خبرنگار ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه، احمد احمدپور افزود: شركتها مي‌توانند با انتشار سهام و ساير ابزارهاي مالي، سرمايه لازم را از طريق بورس تامين و در جهت ايجاد اشتغال، توليد و رشد اقتصادي حركت كنند.

وي تاسيس نهادهاي مالي مانند شركت‌هاي تامين سرمايه ()‪Bank Investmant‬ و صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري مشترك (‪ ,)Fund Mutual‬سامان دهي بازار اوليه، اجراي فاز اول شبكه اطلاع رساني ناشران (كدال) به منظور كاهش بوروكراسي اداري، افزايش سرعت اطلاعات با حداقل هزينه، به اتمام رساندن پروژه نرم افزار جديد سامانه معاملات و آموزش به ذينفعان و كاربران آن را از فعاليت هاي مهم سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ‪ ۸۶‬عنوان كرد.

احمدپور، ايجاد ابزارهاي مالي جديد(صكوك، قراردادهاي آتي و اوراق بهادار رهني)براي خارج كردن بورس از تك محصولي بودن، تفاهم نامه همكاري با بورس‌هاي مالزي و اندونزي و ورود شركت‌هاي بزرگ به بورس را از ديگر اقدام‌هاي سازمان بورس در سال گذشته اعلام كرد و گفت: اين فعاليت‌ها باعث شد تا ارزش بازار سرمايه ايران در سال ‪ ۸۶‬به حدود ‪ ۵۰‬ميليارد دلار برسد.

عضو هيات مديره سازمان بورس و اوراق بهادار به ورود شركتهاي مشمول اصل ‪ ۴۴‬قانون اساسي اشاره كرد و اظهار داشت: ورود اين شركتها، آرايش قبلي بورس را كه متعلق به خودرويي ها، سيماني ها، بانك‌ها و ليزينگ‌ها بود، تغيير داد.

وي حمايت دولت از شركتها پس از واگذاري را يكي از عوامل مهم در اجراي سريع سياست‌هاي كلي اصل ‪ ۴۴‬قانون اساسي نام برد و گفت: در اين راستا، بايد مقررات سرمايه‌گذاري خارجي اصلاح، اعتماد مردم به بازار افزايش، ورود بازيگران جديد به بازار تسهيل يافته، همكاري ايران با بورس‌هاي منطقه اي و بين‌المللي زمينه گسترش و پذيرش شركت‌هاي ايراني در بورس‌هاي خارجي فراهم شود.

معاون اجرايي سازمان بورس و اوراق بهادار راه اندازي ابزار جديد اوراق بهادار رهني در بازار، توسعه ابزارهاي مالي جديد، كمك به راه اندازي معاملات قراردادهاي آتي در بورس كالا، پيگيري راه اندازي نخستين بازار خارج از بورس (‪ )OTC‬و كمك به شركت‌هاي تامين سرمايه براي گسترش حوزه‌هاي فعاليت آنها را از اولويت‌هاي مهم اين سازمان در سال ‪ ۸۷‬اعلام كرد.

احمدپور اقدام‌هاي لازم براي پوشش تمام شركت‌هاي بورسي در سامانه الكترونيك ناشران (كدال)، بسط و توسعه اطلاع رساني شفاف و به موقع توسط ناشران و اهتمام لازم در مورد پذيرش شركت‌هاي مشمول اصل ‪ ۴۴‬را از ديگر برنامه‌هاي مهم سازمان بورس و اوراق بهادار در سال جاري ذكر كرد.
 يکشنبه 29 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن