تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815811512




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فوت و فن های مهم برای جستجو در گوگل


واضح آرشیو وب فارسی:برترینها: از قابلیت های برترین سایت جهان استفاده کنید فوت و فن های مهم برای جستجو در گوگل گوگل یکی از قدرتمند ترین موتورهای جستجو است. اما آیا شما از تمامی امکانات استفاده می کنید؟ این نکته ها به شما کمک می کنند که تا استاد گوگل شوید.

گوگل یکی از قدرتمند ترین موتورهای جستجو است. اما آیا شما از تمامی امکانات استفاده می کنید؟ این نکته ها به شما کمک می کنند که تا استاد گوگل شوید.در حالی که رقابت بین موتورهای جستجو از گذشته های دور بازار داغی داشته است. ( Alta Vista و Hotbot را به یاد بیاورید.) گوگل پادشاه این رقابتها بوده است و با اطمینان می توان گفت بزرگتر همیشه حکمرانی می کند.اگر شما تنها به اعتبار نمامتان تکیه بزنید و پیشرفت نکنید مترادف و هم معنی واژه ی "جستجو در اینترنت" نمی شوید. حتی اگر برخی از دانشمندان بر این عقیده باشند به دلیل تمرکز گوگل بر روی دیگر خدماتش کیفیت جستجو گرش در حال کاهش است.با این وجود، شما همچنان از گوگل استفاده می کنید، اینگونه نیست؟ و آیا فکر می کنید که به بهترین نحو از تمامی امکانات آن استفاده می کنید؟ تایپ کردن یک کلمه یا عبارت و جستجوی آن روش مناسبی است. این روش بهتر هم می شود اگر عبارت را در نشانه نقل قول قرار دهید، که گوگل به دنبال کل آن عبارت بگردد. اما کارهای بسیار دیگر نیز وجود دارد، که می توانید انجام دهید. گوگل بیش از یک دهه را صرف خلق مهارتهای جدید بوده است تا به شما کمک کند که جستجو بهتری را داشته باشید.با این پنج نکته، شما قادر خواهید بود که با یافتن اطلاعات بسیار کمیاب یا از دست رفته به مدت طولانی که هیچ فرد دیگری قادر به یافتن آنها نبوده، دوستانتان را مات و مبهوت کنید. حتی اطلاعات روزمره مانند اینکه الان ساعت چند است جزو ابزارهای قدرتمند گوگل هستند.این پنج نکته عبارتند از:1. جستجو از طریق سایتتا بحال به سایتی مراجعه کرده اید که جستجوگر داخلی داشته و نتوانسته کلمه مورد نظرتان را پیدا کند؟حتما همینطور است. اما چرا خودتان را آزار می دهید وقتی گوگل می تواند آن سایت را برای شما جستجو کند؟  تمام کاری که باید انجام بدهید اینست که ابتدا کلمه ی مورد نظر جستجو تان و سپس نام سایت با نام آن سایت رو به این صورت جستجو کنید: تصور کنید که به دنبال Eric Griffith‌ در سایت pcmag.com‌ هستید."Eric Griffith” site:pcmag.comگوگل تمامی مطالبی را که در آن دومین این نام را دربر دارند می یابد. حتی می تواند دومین های مورد جستجویتان را محدود کنید به (.com .net .edu)به عنوان مثال وقتی به دنبال "site:edu”‌بگردید گوگل فقط در سایتهای مارکز آموزشی به جستجو می پردازد.یا می توانید ابتدا نام آن سایت و سپس موضوع مورد نظرتان را تایپ و جستجو کنید و گوگل به صورت کلی نتایج را جستجو و پیدا می کند.به عنوان مثال : PCMag desktopsHuffpo Charli

2.چک کردن زمان و آب و هوامی خواهید بدانید که ساعت چند است؟  فقط "Time” را جستجو کنید و گوگل ساع را به وقت محلیتان به شما می گوید. یا می توانید "Time in ……………”‌ را تایپ کنید و به جای نقطه چین ها هر شهر جهان را که خواستید تایپ کنید و گوگل زمان آن شهر را به شما می گوید. این روش، یک راه بسیار عالی برای یاقتن این که یک نفر چند فاصله زمانی با شما فاصله دارد، می باشد.همین روش برای آب وهوا هم صادق است. فقط کافیست تایپ کنید "Weather”‌ و گوگل هوای ۴ روز آینده ی محل زندگیتان را به شما نشان می دهد. یا "Weather in ……………” می تواند پیش بینی آب و هوای هر شهری که می خواهید را به شما بدهد. با یک کلیک کوچک نیز واحد دمای هوا از فارنهایت به سانتیگراد یا بالعکس امکان پذیر است.

3.محاسبه و تبدیل تقریبا همه چیز!نمی دانید ماشن حاب قدیمتان کجاست؟ از نوار ابزار جستجوی گوگل برای محاسبه تان بهره ببرید. نیاز به تایپ هیچ چیز اضافه ای نیست کافیست به همین سادگی تنها تایپ کنید "۲x2”(گوگل جواب شما را می دهد) یا می توانید یک عبارت پیچیده تر تایپ کنید و گوگل جواب شما را می دهد.گوگل می تواند تفاوت بین ۵*۵-۳۳ (۲۲) و ۵*(۵-۳) (۱۰)‌ را تسخیص دهد. و بله گوگل برای ضرب می تواند هم از X و هم از * استفاده کند. ای تنها شروع کار است، گوگل حتی می تواند توابع مثلثاتی را نیز حل کند.گوگل همچنین به راحتی می تواند واحدهای اندازه گیری را به یکدیگر تبدیل کند. از گوگل "۳ meters in yards”‌ را بپرسید تا به شما اینگونه پاسخ دهد "۳ meters= 3.2808399 yards” . شما می توانید حجم، مسافت، مساحت، واحد پول، انرژی، اطلاعات مانند بیت و بایت، و تمامی واحدهای اندازه گیری را به یکدیگر تبدیل کنید. همچنین می توانید دو عمل تبدیل و محاسبه را یکجا با هم انجام دهید. به عنوان مثال ۳ meters) + (2 feet)= 0.00224290146 miles)(1 hectare) + (2 acres) = 18093.7128 m2GoogleGuide  نیز یک مبدل/محاسبه گر فوق العاده دارد.

4. زمین لرزهمرکز ژئوفیزیک آمریکا تمامی ارتعاشات زمین را ثبت می کند. با توجه به فجایع هائیتی و ژاپن، شاید بد نباشد که بدانید اطرافتان چه اتفاقاتی برای گسل های زمین می افتد. "Earthquakes”‌ را در گوگل تایپ کنید و بلافاصله لیست لرزشهای اخیر زمین را به همراه میزان بزرگی و درجه و قدرت آن به همراه لینک نقشه ی محل وقوع زلزله را دریافت کنید.

5. یک نوع فایل به خصوص را انتخاب کنیداگر فقط می خواهید یک نوع فایل به خصوص را جستجو کنید، می توانید از گوگل بخواهید به این صورت که "filetype:” به همراه پسوند آن فایل در ویندوز. همچون Acrobat (PDF) و Word (DOC) ، text (RTF,TXT) ، Excel (XLS) و PowerPoint (PPT) و ...اگر نوع فایل را نیزمشخص نکنید، گوگل تمامی این فایلها را نمایش می دهد ، اما توقع نداشته باشید که نتیجه دلخواهتان در بالای جستجوها نمایش داده شود. اگر می خواهید چندین جستجو در با نوع فایلهای گوناگون داشته باشید از "OR”‌ استفاده کنید. به عنوان نمونهFree software filetype:PDF OR filetype:DOCاگر در حال جستجو در Google Image هستید می توانید نتایج جستجو را از طریق نوار سمت چپ محدودتر به clip part ، photographs‌ وlinedrawings‌ بکنید.

6.جستجوی صوتیقابلیتی که از یکم تیر در گوگل فعال شد جستجوی صوتی است.شما می گویید و گوگل جستجو می کند. به همین سادگی!!! ،  ابتدا با مرورگر کروم به سایت گوگل می روید و بر روی Voice Search کلیک می کنید. سپس در صفحه ی بعدی بر روی Try Voice Search Now کلیک می کنید و در میکروفون عبارت یا کلمه ی مورد نظر را می گویید و گوگل برای شما به جستجو می پردازد بدون هیچگونه تایپ و کلیکی!

منبع : گیگا پارس





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترینها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 570]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن