واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: جامعه پزشكي در دفاع مقدس نقش خود را به خوبي ايفا كرد
جامعه پزشكي كشور در طول هشت سال دفاع مقدس نقش خود را به خوبي ايفا كردند و در حوادث ديگر نيز آمادگي ارائه خدمات رساني را دارند.
دكتر محمد رئيس زاده، رئيس سازمان بسيج جامعه پزشكي كشور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گفتمان خدمت رساني و محروميت زدايي با استفاده از پتانسيل عظيم موجود در كشور چه در داخل و چه در خارج از كشور يكي از خدمات سازمان بسيج جامعه پزشكي است و محور دوم فعاليت ما بحث علمي است هر چند كه ما در حوزه علوم پزشكي در بعضي از زمينه ها در مرز دانش حركت مي كنيم و پيشرفت هاي خيره كننده اي داشتيم.
وي ادامه داد: سازمان بسيج جامعه پزشكي در خصوص ارائه منابع علمي به محققين و پژوهشگران كارهاي بزرگي را انجام داده است تا در صورتي كه اين منابع و علوم از طرف غربي ها تحريم شدند بتوان با اين تحريم ها مقابله كرد كه از جمله آن ها مي توان به راه اندازي بزرگترين كتابخانه ديجيتال در حوزه علوم مختلف پزشكي است.
وي يادآور شد: اين كتابخانه بزرگ ديجيتال در يك حركت بسيجي وار بروز رساني و شده و آنلاين است و تا به حال 70 هزار ركورد در اين كتابخانه فايل بندي و آنلاين شده و تا مرز 300هزار ركورد قابل افزايش است و در اين كتابخانه ديجيتال آخرين كتب و مقالات، پايان نامه ها، فيلم ها، عكس ها و تمامي موارد مورد نياز در حوزه پزشكي قرار داده شده و اگر روزي غرب تصميم گرفت خباثت خود را در حوزه علمي نشان دهد ما با اين منابع علمي خيلي دچار مشكل نشويم.
رئيس زاده به محور سوم فعاليت هاي سازمان بسيج جامعه پزشكي اشاره كرد و يادآور شد: اين محور جهت ارتباط گيري با جامعه هدف است و بسترهاي لازم براي ارتباط با جامعه هدف طراحي و تنظيم شده و در حال انجام است كه از موارد مهم آن مي توان به راه اندازي سايت سازمان بسيج جامعه پزشكي و سايت سينانيوز كه از قويترين و پرمحتواترين سايت هاي خبري در حوزه سلامت كشور است.
* نشريه اقليم شفا تخصصي ترين نشريه حوزه سلامت كشور است
دكتر رئيس زاده در ادامه گفت: نشريه اقليم شفا بعنوان تخصصي ترين و كارشناسانه ترين نشريه حوزه سلامت كشور در تيراژ 30 هزار تاكنون 14 شماره از آن منتشر شده و مهمترين چالش هاي پيش روي حوزه سلامت كشور به شكل كاملاً كارشناسي مورد بررسي قرار گرفته و مطالب آن براي مديران و دست اندركاران حوزه سلامت كشور بسيار راهگشاست.
وي ديگر فعاليت هاي مهم اين سازمان به اجرايي شدن طرح چهره به چهره پرداخت و تصريح كرد: در اين طرح فعاليت ها و خدمات سازمان در حوزه خدمت رساني به مناطق محروم به صورت حضوري بوسيله افراد سازمان براي جامعه پزشكي تشريح و از آن ها براي مشاركت در اين طرحها دعوت مي شود كه تاكنون اين طرح با استقبال بسيار خوب جامعه پزشكي كشور مواجه شده و در حدود 50 هزار نفر در اين طرح مورد مواجه چهره به چهره قرار گرفته اند.
وي خاطرنشان كرد: افرادي كه در اين طرح جذب مي شوند به تناسب تخصص و توان خود در حوزه هاي مختلف خدمات بهداشتي و درماني در مناطق محروم به كار گرفته مي شوند و تاكنون بالا 65 درصد از آن ها در يكي از خدمات بسيج شامل تيم هاي تك تخصصي، بيمارستان هاي صحرايي و ويزيت هاي رايگان اعلام همكاري كردند و در بعضي مناطق تهران اين آمار به 79 درصد نيز رسيده است.
وي ادامه داد: ما هنوز از لحاظ بسترسازي عقب هستيم و حضور جامعه پزشكي كشور در صحنه هاي مختلف سياسي، فرهنگي كشور مثل دفاع از مسلمانان مظلوم بحرين با تجمع در مقابل سفارت بحرين و دعوت حداكثري مردم به شركت در انتخابات، تعامل با NGO هاي مختلف كشور تعامل با بهزيستي و حوزه سلامت شهرداري از ديگر اقدامات سازمان بسيج جامعه پزشكي است./عط
جمعه|ا|26|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]