تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818047235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سلام بر «اصلاح‌طلبان جديد»بخش تحليلي الف 12 دي 90


واضح آرشیو وب فارسی:الف: سلام بر «اصلاح‌طلبان جديد»بخش تحليلي الف 12 دي 90
با كنار كشيدن چهره‌هاي مشهور به اصلاح‌طلب از نامزدي انتخابات نهمين دوره مجلس، جريان اصلاح طلبي بعد از انقلاب در آستانه نقطه عطفي تاريخي قرار گرفته است.

حقيقت اين است كه نظام جمهوري اسلامي و اركان و قواي آن به جريان اصلاح طلب، منتقد و آمر به معروف و ناهي از منكر به شدت نيازمند است. آن هم در اين دوره خاص كه با دولتي قانون‌شكن و خودشيفته روبرو هستيم.

چطور ممكن است كه نام معاون اول رئيس جمهور در پرونده فساد مالي بزرگي مطرح باشد و رئيس‌جمهور در برابر پيگيري قاضي مبارزه با فساد دور كابينه خط قرمز بكشد و هيچ فرياد اعتراضي هم بلند نشود؟ چطور ممكن است با زد و بند، ۳۰۰۰هزار ميليارد دلار از منابع بانكي سوء استفاده شود و قاصر، گردن كلفتي هم بكند و گروه‌هاي سياسي ساكت باشند؟ چطور ممكن است با وقاحت هرچه تمام‌تر داماد ۳۰ ساله رئيس جمهور به رياست موسسه حساس استاندارد منصوب شود و هيچ گروه و حزب سياسي هم اعتراض نكند؟ اگر احزاب و گروه‌هاي سياسي در اين مواقع ساكت و خنثي باشند، پس به چه دردي مي خورند؟

جمهوري اسلامي ايران امروز بيش از هر زمان ديگري به اصلاح طلب و منتقد نياز دارد. متاسفانه گروه‌ها و چهره‌هاي مشهور به «اصلاح طلب» كه از اين نقطه عطف تاريخي به بعد بايد آنها را «اصلاح طلبان قديم» نام نهاد، در ۲۰ ساله اخير كه فضاي سياسي كشور باز و چند قطبي شده بود، تجربه موفقي از خود به جا نگذاشتند.

مهمترين اشتباه «اصلاح طلبان قديم» اين بود كه مرز خود را با دشمنان ايران و گروه‌هاي ضد انقلاب روشن نكرده بودند. برخي روزنامه نگاران و چهره‌هاي «اصلاح طلبان قديم» هم در رسانه‌هاي داخلي صحبت مي‌كردند و هم در بي بي سي و رسانه‌هاي ضد انقلاب. هم سرسفره جمهوري اسلامي بودند و هم سرسفره صهيونيسم و وهابيت. هم رفيق قافله بودند و هم شريك دزد.

عجيب هم نبود كه در سالهاي اخير رسماً و علناً از حمايت همه جانبه رسانه‌هاي بهايي و صهيونيستي و وهابي برخوردار شده اند. عجيب هم نبود كه در سال ۸۸ كارشان از براندازي نرم به براندازي سخت رسيد و عجيب نبود كه در ۶دي ۸۸ با تروريست‌هاي مجاهدين خلق، به پيوند عملياتي رسيدند.

بخش هايي از سران «اصلاح طلبان قديم» ، به كعبه آمالشان، اروپا و آمريكا پناه بردند و برخي دنباله‌هايشان كه در ايران مانده‌اند، به خيال خود انتخابات را تحريم كرده‌اند اما در حقيقت، به طور طبيعي از جريان سياسي كنار رفته‌اند. اين سرنوشت براي بخش برانداز «اصلاح طلبان قديم»، محتوم و قابل پيش‌بيني بود. بالاخره نمي توان براي هميشه شريك دزد و رفيق قافله ماند. حوادث تلخ سال ۸۸ هرچند ضربه اي محكم به نظام جمهوري اسلامي بود اما نقاب از چهره مدعيان منافق اصلاح طلبي برداشت و نشان داد عقبه فكري و سياسي و مالي اين عده نه در شهرها و روستاهاي ايران بلكه در واشنگتن و لندن و تل آويو و رياض است. از نظر سياسي، كار بخش منافق و غربگراي «اصلاح طلبان قديم» در نظام جمهوري اسلامي تمام است. به همين دليل هم هست كه علناً و بي رودربايستي، غرب را براي حمله نظامي به ايران و يا حداقل تنگ‌تركردن حلقه تحريم‌هاي اقتصادي تشويق و تحريك مي‌كنند چرا كه مي دانند تنها «سوار بر تانك‌هاي آمريكايي» مي توانند در ايران به قدرت بازگردند.

البته در حوادث سال ۸۸ بخش بزرگ و مهمي از «اصلاح طلبان قديم» از عمليات براندازانه‌اي كه با پشتيباني سرويس‌هاي جاسوسي و رسانه‌اي صهيونيسم و وهابي اجرا مي‌شد اعلام برائت كردند و نشان دادند واقعاً «اصلاح طلب» هستند و نه برانداز. نشان دادند به حمايت بي‌بي‌سي و العربيه و راديو فردا نيازي ندارند. نشان دادند ننگ حمايت انگليس و آمريكا و اسرائيل را قبول نمي‌كنند. اين اصلاح طلبان نجيب نبايد از صحنه سياسي كشور خارج شوند و عرصه از نقادي خيرخواهانه خالي كنند. آنها بايد در صحنه بمانند و به تكليف ديني و ملي خود عمل و در طيف «اصلاح‌طلبان جديد» جاي خود را پيداكنند.

«اصلاح‌طلبان جديد» كه در اين نقطه عطف تاريخي در حال تولد هستند به ياد داشته باشند كه در نظام جمهوري اسلامي برخلاف نظام‌هاي سياسي غربي، نقد و نقادي نه با نيت تخريب و از ميدان به دركردن رقيب سياسي، بلكه با نيت تقرب به خدا و اداي تكليف ديني و ملي انجام مي‌شود. به همين دليل بايد رويكرد خيرخواهانه و منصفانه داشته باشد.

انتظار مي‌رود «اصلاح‌طلبان جديد» كه در حال تولد و پركردن خلاء نقادي و اصلاح طلبي هستند، از تجربيات جناح‌هاي مختلف سياسي استفاده كنند. نيت فعاليت سياسي خود را نه الزاما كسب قدرت بلكه قرب‌الهي قرار دهند، پاكدست ولي فعال و مؤثر باشند، ارتباط خود را با توده‌هاي مردم قطع نكنند، به تماميت و جوهره قانون اساسي و جمهوريت و اسلاميت نظام وفادار باشند و با قدرت، از ثمره خون شهداي انقلاب و جنگ تحميلي يعني استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي دفاع كنند. سلام بر «اصلاح‌طلبان جديد».

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن