تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804784249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در نشست خبري با ستاد سيمرغ عنوان شد؛عسگرپور: سينماگران بايد سياستگذاري فرهنگي سينما را در دست بگيرند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نشست خبري با ستاد سيمرغ عنوان شد؛عسگرپور: سينماگران بايد سياستگذاري فرهنگي سينما را در دست بگيرند
خبرگزاري فارس: مديرعامل خانه سينما گفت: سينماگران بايد سياستگذاري فرهنگي سينما را در دست بگيرند و اين امر تنها با مرور دستاوردهاي 30 سال سينماي ايران قابل انجام است.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد سيمرغ، محمدمهدي عسگرپور مديرعامل خانه سينماي ايران در نشست خبري با ستاد اطلاع رساني سيمرغ، اظهار داشت: سياستمداران كشور به اين نكته اذغان دارند كه هر وقت بحث تحريم ايران مطرح مي‌شود و فيلمي از داخل در عرصه بين‌الملل به نمايش درمي‌‌آيد، اين جريان فرهنگي به نفع ايران، مانع از برخورد تند عليه سرزمين ما مي‌شود؛ كارآمدترين سلاح در مقابله با تهاجم همه سويه رسانه‌ها و بنگاه‌هاي تبليغاتي و خبري مخالفان جمهوري اسلامي ايران، سينما است.
عسگرپور ضمن ابراز اين مطلب افزود: بسياري از محققان هنر و فرهنگ در عرصه بين‌المللي اعتقاد داشتند اسلامي بودن انقلاب ايران، موجب افول هنر و سينما خواهدشد. حضور موفق فيلمسازان ايران در عرصه بين‌الملل موجب شده‌است، آنان به اين تحول شگرف اعتراف كنند و هم‌اكنون آنان به تحقيق و پژوهش در مورد ويژگي‌ها و آثار سينماي ايران مي‌پردازند.
عسگرپور با اشاره به سير تحول سينماي ايران در بعد از انقلاب، گفت: سينماي قبل از انقلاب به استثناي چند فيلم همچون "گاو" ساخته داريوش مهرجويي، سينماي ابتذال بود و مي‌توان گفت سينما در قبل از انقلاب اسلامي، روند شكل‌گيري انقلاب را تسريع كرد چرا كه مردم دريافتند، اوضاع فرهنگي بسيار بدي گريبان آنان را گرفته‌است بنابراين در جريان نهضت‌هاي انقلاب كه مردم سعي در براندازي آثار فساد داشتند، سينماها را نيز به عنوان مظاهر فساد و تباهي از بين مي‌بردند.
مديرعامل خانه سينما اظهار داشت: با پيروزي انقلاب اسلامي، وارد عرصه جديد از سينما مي‌شويم بگونه‌اي كه از سال 1361، در طول سه تا چهار سال فيلمسازان نسل جديد سينما، به سرعت مراحل رشد و ترقي را طي مي‌كنند و فيلم ساخت ايران در جشنواره‌هاي الف دنيا مطرح مي‌شوند و حتي هفته سينماي ايران در لوس‌آنجلس برگزار مي‌شود. اين اتفاق جريان فرهنگي عجيبي است كه براي وقوع آن در جوامع ديگر حدود 30 سال زمان لازم است.
وي با اشاره به مقارن شدن دهه فجر امسال با سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران، گفت: درنظر داريم به مناسبت سي سال مردانگي، رشادت و غيوري ملت ايران، آثار برگزيده 30 سال سينماي انقلاب را منتشر كنيم.
مديرعامل خانه سينما ضمن بيان اين مطلب افزود: حدود دو ماه قبل پيشنهاد اجراي اين طرح توسط رضا ميركريمي، معاون فرهنگي خانه سينما مطرح شد و ما آنرا با دكتر حجت‌الله ايوبي، رييس ستاد سيمرغ در ميان گذاشتيم كه خوشبختانه مورداستقبال وي قرار گرفت. عسگرپور گفت: دكتر ايوبي داراي ديدگاه‌هاي فرهنگي و هنري روز دنيا است و بواسطه اينكه موقعيت سينماي ايران را از اروپا دريافت كرده‌است و به دليل آشنايي با نگرش‌هاي حاكم به جوامع غربي، از اين طرح استقبال كرد و با رويكردي اجتماعي، بهترين هديه به مناسبت اين ايام براي جهانيان در حوزه فرهنگ و هنر بسته سينماي ايران تشخيص داده‌است. اين بسته‌، بي‌شك به عنوان سفير گوياي انقلاب اسلامي ايران مي‌تواند گوياي حركت رو به جلوي سي سال تلاش چشمگير در حوزه هنري باشد. وي ادامه داد: با توجه به اينكه در آستانه سي‌سالگي انقلاب قرار داريم، 30 فيلم بلند، 30 فيلم كوتاه، 30 فيلم مستند و 30 انيميشن برتر سي سال سينماي انقلاب در مجموعه‌اي شامل 90 دي‌وي‌دي، با طراحي گرافيكي بسيار زيبا و قابل ارايه به مراكز معتبر فرهنگي و هنري دنيا آماده شده‌است.
عسگرپور در تشريح چگونگي انجام اين فعاليت فرهنگي هنري، افزود: در مرحله اول خانه سينما با260 فيلم مواجه بود كه قابليت حضور در اين بسته را داشتند البته اين تعداد در بخش فيلم‌هاي كوتاه و فيلم‌هاي مستند بسيار بيشتر بود؛ با توجه به اين كه ناچار بوديم در هر بخش تنها 30 فيلم معرفي كنيم، با همراه تعدادي از دوستان هيأت مديره خانه سينما و رضا ميركريمي، چند ويژگي براي اين فيلم‌ها درنظر گرفتيم از جمله اين كه از فيلم‌هاي منتخب ساخته كارگردانان برجسته و نام‌آور ايران در سطح دنيا باشد، دوم، منتقدان و افكارعمومي داخلي و بين‌المللي اين فيلم‌هاي را بعنوان فيلم‌هاي مطرح قبول داشته باشند، سوم، بهترين اثر آن كارگردان باشد و چهارم، كپي با كيفيتي از آن موجود باشد و از همه مهم‌تر اين اثر از توليدات بعد از پيروزي انقلاب اسلامي باشد.
مديرعامل خانه سينما ضمن بيان اين كه سينماي ايران پس از انقلاب اسلامي تولدي دوباره يافت، افزود: با توجه به اينكه اين بسته سينمايي به‌عنوان سفير فرهنگي و هنري انقلاب اسلامي، در اختيار سفارتخانه‌ها و مراكز فرهنگي، هنري و تحقيقاتي سراسر دنيا قرار خواهد گرفت، تمام فيلم‌ها داراي زيرنويس انگليسي خواهند بود.
وي افزود: از ديگر برنامه‌هايي كه به سفارش ستاد سيمرغ (سي‌سال مردانگي، رشادت و غيوري) در حال اجراست انتشار عكس‌هاي منتشر نشده محمود كلاري، عكاس روزهاي انقلاب اسلامي‌ است.
مديرعامل خانه سينما با بيان برنامه‌هاي كه براي بزرگداشت اين ايام فرخنده تدارك ديده‌اند، گفت: چندين سال است كه در آستانه ده فجر انقلاب به فكر انتشار عكس‌هاي منتشر نشده برخي از عكاسان برتر از جمله آقاي محمود كلاري مي‌افتاديم. كلاري از برجسته‌ترين فيلم‌برداران و كارگردانان كشور است كه فعاليت هنر خود را با عكاسي آغاز كرده و براي آژانس هاي معتبر بين‌المللي نيز كار كرده‌اند.
براي پاسداشت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، نمايشگاهي از عكس‌هاي اين عكاس برجسته كشور، 13 بهمن در مجتمع سينمايي ملت آغاز به كارخواهد كرد؛ در ضمن از اين آثار برجسته نيز در قالب كتابي نفيس پرده برداري خواهد شد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به برگزاري جشن‌هاي انقلاب اشاره كرد و گفت: يكي از نقاط ضعف ما در برگزاري جشن‌هاي انقلاب اين است كه تفكر دولتي، مانع از برگزاري جشن‌هاي مردمي ‌مي‌شود؛ اگر بتوانيم نقش‌ مردم را همانند جشن‌هاي عزاداري اباعبدالله الحسين پررنگ‌تر كنيم، جشن انقلاب هر سال باشكوه‌تر از سال قبل برگزار خواهدشد. بجاي حاكم شدن تفكر دولتي بايد اجازه دهيم وجه مردمي انقلاب تقويت شود و در اينصورت است كه در ايام دهه فجر هر ايراني پرچم كشورش را به عنوان نماد افتخار جلوي درخانه‌اش نصب كند. عسگرپور، گفت: سينماگران بايد سياستگذاري فرهنگي سينما را در دست بگيرند و اين امر تنها با مرور دستاوردهاي 30 سال سينماي ايران قابل انجام است.
مديرعامل خانه سينما در پايان ضمن تقدير از تلاش‌هاي دكتر ايوبي، رئيس ستاد سيمرغ افزود: از معدود مواردي كه تعامل فرهنگي بين نهاد دولتي و صنفي به‌وجود آمده‌است، تعامل بين ستاد سيمرغ و خانه سينما است.
انتهاي پيام/ا

چهارشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن