تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815148669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«ماشین ها ۲» به سینماها آمد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:












فیلم انیمیشن «ماشین ها ۲» تازه ترین ساخته استودیو پیکسار از جمعه ۲۴ ژوئن (سوم تیر) در سینماهای جهان اکران شد.










فیلم انیمیشن «ماشین ها ۲» تازه ترین ساخته استودیو پیکسار از جمعه ۲۴ ژوئن (سوم تیر) در سینماهای جهان اکران شد.

به گزارش خبرآنلاین، پیکسار سال ۱۹۹۵ اولین فیلم بلند خود «داستان اسباب بازی « را روانه سینماها کرد.

از آن زمان تاکنون نام این استودیو با بالاترین کیفیت در حوزه فیلم انیمیشن و فیلم هایی مطرح بوده که با تلفیقی از گرمی، شوخ طبعی و تصاویر شگفت انگیز با همه گروه های سنی ارتباط برقرار می کنند.

به اعتقاد برخی «ماشین ها ۲» در میان فیلم های پیکسار یک استثنا است و شاید ضعیف ترین کار آن ها باشد، اما آن ها فیلم های خوبی دارند که در ادامه به پنج نمونه آن اشاره می شود.

«وال ای» (۲۰۰۸):فیلمی همزمان جسورانه و سنجیده و خلاق ترین اثر پیسکار تاکنون. «وال ای» اساسا یک فیلم صامت است که در آن دو شخصیت اصلی که دو روبات ناساز هستند، از طریق با بیب بیب کردن با هم ارتباط برقرار می کنند و شاید کلا سه کلمه بین شان رد و بدل شود.
با این حال، اندرو استنتن کارگردان «وال ای» انواع و اقسام راه ها را پیش پای آن ها می گذارد تا با شوخی، بی تابی و ظرافت احساسی، خود را برای هم تشریح کنند. فلز خراب شده و قُرشده ای که چارچوب وال ای را شکل داده، چنان واقعی به نظر می رسد که می توانید به آن برسید و لمسش کنید. در همین حال، چشمان بزرگ او آن آسیب پذیر و پر از خواهش است که جز برقراری ارتباط با آن کار دیگری از دست تان برنمی آید
«باورناپذیرها» (۲۰۰۴):داستان خانواده ای از ابرقهرمانان که می کوشند در دنیای واقعی خشنود باشند، صرف نظر از سن و سال مخاطب از جهات مختلف طنین انداز است.
آقای اینکردیبل (کریگ تی. نلسن) و الاستیگرل (هالی هانتر) پدر و مادر خانواده که کارشان مبارزه با جنایتکاران است، اکنون که گرفتار زندگی در حومه شهر هستند، دیگر کارآیی سابق را ندارند و بچه ها هم فقط سعی می کنند بفهمند کی هستند. فیلم براد برد کارگردان و نویسنده زیرکانه و پیچیده است و فیلمنامه ای قوی دارد.
«بالا» (۲۰۰۹):این یک فیلم ماجرایی درجه ب کلاسیک است که از طریق تماشایی ترین تصاویر انیمیشن سه بعدی بیان می شود، یک کمدی با حضور دو فرد ناسازگار که پیش از این به دفعات دیده ایم.
یکی از این دو نفر یک پیرمرد بداخلاق ۷۸ ساله و دیگری یک پسربچه هشت ساله تپل است که در سفری هوایی به آمریکای جنوبی در خانه ای پرنده با هم همراه می شوند، اما به یادماندنی ترین بخش فیلم تصاویر دوست داشتنی و غمناک است که سال ها ارتباط عاشقانه این مرد پیر و همسرش را نشان می دهد.

این صحنه ها تنها چند دقیقه طول می کشند، بی آن که حرفی رد و بدل شود تنها موسیقی پرافسوس مایکل جیاکینو تصاویر را همراهی می کند اما داستانی کامل و رضایت بخش را روایت می کنند. حتی سعی نکنید جلوی گریه خود را بگیرید: آن ها می آیند و واقعا هم حق دارند.
«داستان اسباب بازی» (۱۹۹۵):این فیلمی بود که حضور مبهوت کننده پیکسار با آن آغاز شد؛ اولین بلند کاملا کامپیوتری. و در حالی که از آن زمان تاکنون تکنولوژی به طور قابل ملاحظه پیشرفت کرده، این فیلم همچنان یکی از بهترین هاست، صرفا به این خاطر که فرض داستان بسیار هوشمندانه است: اگر اسباب بازی ها شخصیت داشته باشند و زنده باشند و این را تنها زمانی نشان دهند که انسان ها اطرافشان نیستند، چه می شود؟
جان لسه تر، مغز متفکر پیکسار کارگردان و یکی از فیلمنامه نویسان «داستان اسباب بازی» بود و داستان درباره یک کابوی اسباب بازی و یک فضانورد کاملا مجهز که برای جلب نظر اندی کوچولو صاحب خود رقابت می کنند.

تام هنکس، تیم آلن، جان رتزنبرگر و دان ریکلز سردسته گروه فوق العاده بازیگرانی بودند که به این شخصیت ها جان بخشیدند. «داستان اسباب بازی» فیلمی گرم، زیرکانه و شیرین است که هر بار از دیدن آن لذت می برید.
«شرکت هیولاها» (۲۰۰۱):یکی از فیلم های دست کم گرفته شده پیکسار که بر مبنای ایده ای زیبا شکل گرفت. این جا هیولاها موجوداتی عادی هستند؛ سوار ماشین می شوند و برای شام قرار می گذارند، اما شغل شان ترساندن بچه ها و در آوردن جیغ آن هاست که منبع انرژی مانتستروپلیس است، شهری که شباهت زیادی به نیویورک دارد.
نکته پیچیده این است که هیولاها خودشان تا حد مرگ از بچه ها می ترسند. بیلی کریستال و جان گودمن در نقش مایک و سالی به زیبایی در کنار هم قرار می گیرند. زندگی این دو دوست صمیمی زمانی از این رو به آن رو می شود که با دختری که از آن ها نمی ترسد روبرو می شود. «شرکت هیولاها» فیلمی خل و چل وار و عجیب و غریب، دیدنی و جنون آمیز است، اما چیزی که شما را گیر می اندازد تاثیر احساسی فیلم است.

اسوشیتدپرس / ۲۳ ژوئن / ترجمه: علی افتخاری













گزارش : خبر آنلاین (www.khabaronline.ir)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن