تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806735152




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جهان در حال پیر شدن است


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: در همین حال پیش.بینی می.شود جمعیت برخی کشورهای جهان در طول سال.های آینده شروع به کم شدن کند و به این ترتیب آن.ها برای تامین نیروی انسانی کافی در چرخه اقتصادی خود به مشکل برخواهند خورد.

جمعیت جهان در حال پیر شدن است و کارشناسان معتقدند این روند می.تواند هزینه.ها و پیامدهای خاص خود را به همراه داشته باشد.
در سال 2006 تقریبا 500 میلیون نفر بالای 65 سال در جهان زندگی می.کردند. اما پیش.بینی می.شود تا سال 2030 این تعداد به یک میلیارد نفر برسد که به این ترتیب یک هشتم جمعیت جهان در آن زمان را شامل خواهد شد. بخش مهمی از سرعت افزایش جمعیت سالمندان بالای 65 سال در کشورهای در حال توسعه اتفاق می.افتد که تا سال 2030 رشد 140 درصدی را شاهد خواهند بود.
پیر شدن جمعیت جهانی تاثیرات بسیاری روی وضعیت پزشکی، اجتماعی، اقتصادی و بسیاری فاکتورهای دیگر خواهد داشت.
افزایش میانگین سنی جهان می.تواند روی زمینه.های دیگر مانند اقتصاد، تجارت، مهاجرت، الگو بیماری.های مختلف و موارد دیگر نیز موثر باشد.
گزارش.های ارائه شده توسط سازمان ملل، مرکز آمار آمریکا، مرکز محاسبات آماری کمیسیون اروپا، موسسه ملی سالمندی و چند مرکز دیگر در این مورد نتایج جالبی به همراه داشته است. از جمله آن.که برای اولین بار در تاریخ جهان در سال 2045 تعداد سالمندان از تعداد کودکان زیر 5 سال بیش.تر خواهد شد. امید به زندگی در حال افزایش است که این موضوع در کشورهای در حال توسعه بیش.تر به چشم می..خورد. تعداد افراد بالای 85 سال به سرعت در حال افزایش است و آن.ها هر روز سهم بیش.تری از مجموع جمعیت را از آن خود می.کنند.
در همین حال پیش.بینی می.شود جمعیت برخی کشورهای جهان در طول سال.های آینده شروع به کم شدن کند و به این ترتیب آن.ها برای تامین نیروی انسانی کافی در چرخه اقتصادی خود به مشکل برخواهند خورد.
در حال حاضر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ازای هر سالمند 4 نیروی کاری وجود دارد. اما پیش.بینی می.شود تا سال 2050 تعداد افراد شاغل به ازای هر سالمند به 2 نفر کاهش پیدا کند.
توجه به این موضوع به همراه موارد دیگر مانند نیاز به تامین حقوق بازنشستگی بخش زیادی از جامعه، هزینه.های طولانی. مدت درمان سالمندان و موارد دیگر می.تواند هزینه.های عمومی دولت.ها را افزایش داده و روی رشد اقتصادی و الگوهای اجتماعی تاثیر زیادی داشته باشد. به این ترتیب پیش.بینی می.شود در طول 50 سال آینده رشد تولید ناخالص ملی اکثر کشورها کاهش پیدا کرده و رشد اقتصادی اتحادیه اروپا تا سال 2030 به نصف کاهش پیدا کند. همین موضوع باعث شده است تعدادی از کشورها سن بازنشستگی را افزایش داده تا بتوانند اندکی از هزینه.های خود را کاهش داده یا به تعویق بیندازند.
پیش بینی می.شود در بین سال.های 2006 تا 2030 تعداد افراد مسن در کشورهای کم.تر توسعه یافته مانند برخی از کشورهای آسیایی تا 140 درصد افزایش پیدا کند. در حالی که این آمار در کشورهای توسعه یافته فقط 51 درصد است. افزایش میانگین سنی جهان در حالی صورت می.گیرد که تعداد زاد و ولدهای جهانی نیز در حال کاهش است، به طوری که امروزه به ازای هر زن دو کودک در جهان به دنیا می.آیند در حالی که در دوره.های قبلی این میزان بسیار بیش.تر بود.
افزایش امید به زندگی در بسیاری از کشورهای جهان
از زمان جنگ جهانی دوم امید به زندگی در بسیاری از کشورهای جهان در حال افزایش است که در این میان کشورهایی مانند آمریکای لاتین و کشورهای آفریقایی استثنا هستند. بیش.ترین افزایش امید به زندگی در کشورهای شرق آسیا دیده می.شود به طوری که در دهه 1950 امید به زندگی در این کشورها 45 سال بود اما امروزه به بیش از 72 سال رسیده است. در حال حاضر امید به زندگی در کشور ژاپن 82 سال است که بیش.ترین رقم در جهان را داراست. در تعداد دیگری از کشورهای توسعه یافته نیز امید به زندگی حداقل 79 سال است.
در حال حاضر تعداد افراد بالای 85 سال نزدیک به 7 درصد از جمعیت سالمندان بالای 65 سال را شامل می.شوند. پیرترین انسان.های جهان در حال حاضر در 6 کشور چین، آمریکا، هندوستان، ژاپن، آلمان و روسیه زندگی می.کنند. پیش.بینی می.شود تعداد سالمندان بالای 85 سال در بین سال.های 2005 تا 2030 نزدیک به 104 درصد افزایش داشته باشد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن