تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805702103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بي‌تعصب عمل كنيم تا حقيقت به‌سادگي گم نشود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بي‌تعصب عمل كنيم تا حقيقت به‌سادگي گم نشود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

بخشي از محك نوع تفكر، آنست كه ببينيم چه زمان به شناخت بروز پديده‌ها دست مي‌يابيم. به اين مفهوم كه تفكر توسعه‌اي به وسيله پژوهش از احتمال اتفاقات مطلع مي‌گردد، به همين علت زمان طولاني‌تري را براي واكنش دارد و به علت همين زمان طولاني‌تر، قدرت بهتري را فراهم خواهد كرد و با تحليل قوي‌تر، واكنش خود را طراحي مي‌كند و احتمالا مي‌تواند از آسيب‌هاي گسترده جلوگيري كند.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نويسنده وبلاگ "برگ سبز"‌ به نشاني http://bargehsabz.blogspot.com در ادامه آورده است: در تفكر سنتي و توسعه نيافته، ما صرفا در اثر پديد آمدن بحران، فرصت، بروز و ظهور پديده‌ها متوجه آن‌ها مي‌شويم و پس از گذشت مساله براي واكنش نسبت به آن آماده مي‌شويم كه از ويژگي‌هاي ديگر تفكر، آني برخورد كردن، بداهه بودن، احساسي مواجه شدن و دليل آوردن بعد از عمل است.

طبيعتا اين مكانيزم شناختي، هزينه‌يي بسيار سنگين براي ما خواهد داشت، از سوي ديگر منشا اضطراب و آشفتگي است، لحظه‌اي ما را از اتفاقات در امان نگه نمي‌دارد و در هيچ زماني ما احساس امنيت نداريم، چون مدام در حال غافلگير شدن هستيم و اين غافلگيري را نسبت به جهان فرافكن مي‌كنيم، در صورتيكه با پديد آمدن دانش‌هاي مدرن، ما به اين حيقيقت دست پيدا كرديم كه جهان مدلي قانونمند دارد كه مي‌توان با كشف مدل آن، به پيش‌بيني‌هايي با احتمالات بالا پيرامون رخداد‌ها دست يافت.

جوامعي كه نسبت به ساختارهاي پژوهشي بي‌اعتنايي مي‌كنند و مكانيسم انديشه‌اي آن‌ها مبتني بر پژوهش نيست، طبيعتا به‌جاي اينكه توسط اطلاعات، نگاه خود را مديريت كنند، مدام از طريق تقديرگرايي و اتفاقات مديريت مي‌شوند و در واقع يك نگاه انفعالي به محيط پيراموني خود دارند. حال آنكه مي‌توان با راه انداختن دستگاه‌هاي پژوهشي مدرن (مثل ساختارهاي آينده پژوهشي پژوهشكده‌هاي اجتماعي، صنعتي، روانشناسي، آموزشي،...) اقدام به توليد تلسكوپ و ميكروسكوپ‌هاي شناختي كرد كه بتوانند رخدادها را در چند صد متري ما به وسيله تلسكوپ‌هاي شناختي رصد كنند.(مانند برنامه جهان در 50 سال آينده...)

طبيعتا جامعه‌اي كه براساس بحران تصميم بگيرد از طرف عده‌اي رصد شده و آن‌ها تصميم باب ميل خود را از طريق توليد بحران به ساختار تصميم‌گيرنده القا كرده و از آن منفعت جذب مي‌كنند، پس جامعه رفته رفته آرامش خود را از دست مي‌دهد و نمي‌تواند زره خود را از تن به در كند و به‌دست آوردن هيچ سرمايه‌اي به او امنيت نمي‌دهد، چون شايد به يك تصميم بداهه، آن سرمايه تبديل به خاكستر شود.

پس شايسته است هر كدام از ما در هر جايي از زندگي كه هستيم، پژوهش را به عنوان عنصر اصلي تفكر لحاظ كنيم و از خود بپرسيم چه چيز در راه است و من چه كسي هستم و براي آنچه در راه هست چه بايد بكنيم و براي دستيابي به پاسخ اين پرسش‌ها خوب است هدف‌گذاري كنيم، آينده پژوهي كنيم، يعني بپرسيم در سه سال آينده در بستر خانواده، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، مديريتي، چه رخدادهايي احتمالا رخ خواهد داد و من به چه آگاهي‌هايي نيازمندم؟ و از سوي ديگر بپرسيم در سه سال آينده من دوست دارم جايگاهم در حوزه‌هاي فوق‌الذكر كجا باشد و بايد براي آنچه كنم؟ و براي تحقق سالم اين تفكر نيازمند آنيم كه بخوانيم، بپرسيم، بشنويم، ببينيم، مشاوره كنيم، از گذشتگان درس بگيريم، به جوانان گوش دهيم، تحقيق كنيم، ساير ملل را بررسي كنيم و بي‌تعصب عمل كنيم تا حقيقت به سادگي گم نشود و از دستاورد خود بي‌تكلف براي ديگران سخن بگوييم.

انتهاي پيام
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن