تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806892133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دست‌اندازهاي سرعت اينترنت كشور؛ آيا روياي اينترنت پرسرعت براي كاربران ايراني محقق مي‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دست‌اندازهاي سرعت اينترنت كشور؛ آيا روياي اينترنت پرسرعت براي كاربران ايراني محقق مي‌شود؟


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

اين روزها صحبت از سرعت كم اينترنت كشور به موضوعي تكراري تبديل شده و كاربران ايراني برخلاف كشورهاي نه‌چندان پيشرفته‌ي ديگر هم‌چنان از سرعت پايين اينترنت حتا از نوع پرسرعت آن ناراضي‌اند؛ ترفندها و نرم‌افزارهاي افزايش سرعت اينترنت هم در عمل افزايش سرعتي را به بار نمي‌آورند و مي‌توان گفت كه آب از سرچشمه گل‌آلود شده است به طوري كه شركت‌هاي اينترنتي تقصير را به گردن مخابرات انداخته و مخابرات هم معمولا ريشه‌ي اين بحث را در شاهراه‌هاي ارتباطي بين‌المللي و بروز اختلال در اين مسيرها عنوان مي‌كند و يا معتقد است كه يكي از دلايل اين است كه شركت‌هاي مخابرات استاني تاكنون وارد بحث اينترنت پرسرعت نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بخش خصوصي يكي از دلايل عمده‌ي كندي سرعت اينترنت در كشور را ورود انحصاري و از طرفي گران پهناي باند توسط بخش دولتي مي‌داند.

به گفته‌ي رييس انجمن شركت‌هاي اينترنتي، شركت ارتباطات زيرساخت پهناي باند را به كشور وارد مي‌كند و گران در اختيار مردم قرار مي‌دهد بنابراين نمي‌توان انتظار داشت سرعت اينترنت در كشور زياد باشد.

مسعود رياضيات در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا تاكيد كرد: بهتر است شركت ارتباطات زيرساخت‌ به جاي درآمدزايي از مردم و گران فروختن پهناي باند به آن‌ها اين پول‌سازي را از ديگر كشورها داشته باشد.

پهناي باند اينترنت اندك و گران به كشور وارد مي‌شود

به گفته‌ي وي پهناي باند اندكي كه به كشور وارد مي‌شود برابر با پهناي باند دو دانشگاه در كشور سوئد است، بنابراين اشكال اصلي اين است كه شركت ارتباطات زيرساخت انحصار را در دست خود گرفته و به ميزان كمي پهناي باند وارد كشور مي‌كند و از سويي وقتي از شاهراه اصلي و ريشه كمبود داشته باشيم به طور حتم در مسيرهاي نهايي نيز با كمبود سرعت مواجه خواهيم شد.

به عقيده‌ي ديگر كارشناسان اينترنت مانند يك جاده است كه تبادل اطلاعات از آن صورت مي‌گيرد و صرف ادعاي ايجاد كردن اين جاده نمي‌تواند به معناي فراهم كردن پهناي باند مناسب براي كاربران باشد و اكنون كه دولت تامين پهناي باند را در انحصار خود دارد بايد پهناي باند مناسبي در شان كشورمان تامين كند.

با وجودي كه همه به كاهش و پايين بودن سرعت اينترنت اعتراض دارند؛ چند ماه پيش وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات با رد كاهش سرعت اينترنت در كشور گفته بود: سرعت اينترنت در كشور پايين نيامده است و شركت‌هايي كه خواستار ارايه خدمات بيش‌تري به مشتركان هستند، بايد پهناي باند خود را افزايش دهند.

كم فروشي در بازار اينترنت ايران

محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا با تشريح مهم‌ترين دلايل ضعف كشور در حوزه‌ي اينترنت پرسرعت و اين كه در بازار اينترنت كم‌فروشي مي‌شود تصريح كرده بود: از فراهم‌كنندگان اينترنت گله وجود داشته و شكايت كاربران در اين زمينه‌ كاملا به‌جاست و بايد براي تبديل اين گله به رضايت توجه شود؛ البته كاربران هم بايد مطمئن شوند پهناي باندي را كه از فراهم‌كنندگان تهيه مي‌كنند به همان ميزاني است كه پول مي‌دهند، در غير اين صورت مي‌توانند به مراجع مربوطه شكايت كنند.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا اينترنت پرسرعت در كشور با كيفيتي نامناسب ارايه مي‌شود، اظهار كرد: سازمان مديريت و برنامه‌ريزي سابق، شركت‌هاي مخابرات استاني را از ارايه‌ي اينترنت پرسرعت محروم كرده بود؛ به عنوان مثال در شهر تهران در سال 83 شركت مخابرات استان تهران بيش از 10 هزار پورت پرسرعت را سرمايه‌گذاري و ايجاد كرد اما مجوز ارايه را نمي‌داد و متاسفانه در برنامه‌ها ذكر شده بود كه شركت‌هاي مخابرات استاني نمي‌توانند در سال 84 و 85 وارد اين توسعه شوند.

كشور در اينترنت باند پهن ضعف دارد

به گفته وي اين موضوع يك اشتباه تاريخي در كشورمان بود كه تا برطرف شدن اين محدوديت و ممنوعيت زمان زيادي سپري شد و افراد زيادي براي برطرف كردن اين مشكل سرگرم شدند.

وزير ارتباطات با وجودي كه تاكيد كرد در زمينه‌ي اينترنت با باند پهن با ضعف مواجهيم گفته بود: اگر اينترنت پرسرعت توسط شركت‌هاي مخابرات استاني و شركت‌هاي ندا يا PAP ارايه شود، اميدواريم بر اساس برنامه‌ريزي‌ها و سرمايه‌گذاري‌هاي قابل توجهي كه انجام شده بتوانيم ظرف يكي دو سال آينده مشتركان اين حوزه را به حدود پنج ميليون افزايش دهيم.

اما تقاضاي كم موجود در بازار توسط مسوولان از ديگر دلايل ضعف در اين زمينه عنوان شده است؛ تقاضاي موجود در بازار آنطور كه بايد و شايد تحريك نشده و در حال حاضر كساني كه تقاضاي پهناي باند وسيع دارند نسبتا كم هستند.

كندي سرعت اينترنت به شبكه داخلي مربوط است

اين اظهارات در حالي است كه برخي كارشناسان اين حوزه معتقدند كندي سرعت براي كاربران در برخي موارد به شبكه داخلي و يا مشكل تجهيزات شركت ارائه كننده خدمات اينترنتي مربوط مي‌شود.

به اعتقاد اين كارشناسان سرعت 128 كيلوبايت بر ثانيه كه از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و وزارت ارتباطات و فن‌آوري به عنوان حداكثر سرعت مجاز اعلام شده براي كاربران اينترنت مشكلي ايجاد نمي‌كند و براي استفاده معمول كاربران كافي به نظر مي‌رسد اما در انجام عمليات اين سرعت خيلي كند تر از حد معمول است.

به گزار ش ايسنا قطعي فيبر نوري هم در برخي مواقع به كاهش سرعت اينترنت در كشور منجر مي‌شود اما به طور كلي پايين بودن سرعت اينترنت در كشور معضلي است كه همواره كاربران با آن مواجه هستند و به نظر مي‌رسد كه هرچه سريع‌تر بايد راهكاري در اين زمينه انديشيده شود؛ به عقيده كارشناسان ورود بخش خصوصي براي وارد كردن پهناي باند يكي از اين راه‌ها محسوب مي‌شود كه به گفته‌ي معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي فراخواني درباره‌ي ورود پهناي باند توسط بخش خصوصي به داخل كشور اعلام و پيشنهاداتي نيز در اين زمينه ارايه شده كه بايد منتظر نتيجه ماند.

انتهاي پيام
 شنبه 4 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن