تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815611510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

براساس يك تحقيق جنجال‌برانگيز: كارتون‌هاي خشونت‌بار به كاهش خشونت در بين كودكان منجر مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: براساس يك تحقيق جنجال‌برانگيز: كارتون‌هاي خشونت‌بار به كاهش خشونت در بين كودكان منجر مي‌شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

براساس تحقيقات جديد، به تصوير‌كشيدن صحنه‌هاي خشونت‌بار در كارتون‌ها به كودكان پيش‌دبستاني مي‌آموزد كه كمتر ستيزه‌جو و پرخاشگر باشند.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نتايج اين تحقيقات كه جنجال بسياري را در پي داشته است، نشان مي‌دهد كودكان زير 5 سال به جاي آن كه با تماشاي صحنه‌هاي خشونت‌بار به انجام كارهاي ستيزه‌جويانه تشويق شوند با ديدن چنين اعمالي در كارتون‌ها، بيشتر از رفتارهاي خصومت‌آميز و ناهنجار فاصله مي‌گيرند.

نويسنده روزنامه گاردين با پرداختن به اين تحقيق، سپس با استفاده از عنوان «يك نظريه مخالف» به طرح اين پرسش پرداخته است كه آيا كارتون‌هاي خشونت‌بار كودكان را به انجام رفتارهاي خصومت‌بار درزندگي واقعي تشويق مي‌كند؟

اين تحقيق توسط پروفسور آسيون شوارتز انجام شده است و نتايج آن ماه آينده در مجله‌ي «آموزش زود هنگام خردسالان» منتشر مي‌شود.

پروفسور شوارتز در بخشي از اين تحقيق آورده است: نظريه رايج اين است كه به تصوير‌كشيدن صحنه‌هاي خشونت‌بار در برنامه‌هاي تلويزيوني و خصوصا كارتون‌ها، تاثيرات منفي بررفتار كودكان دارد، اين درحالي است كه ما در تحقيقات جديدمان ثابت‌كرده‌ايم كه اين نظريه رايج به هيچ وجه درست نيست.

او ادامه داده‌ است: بسياري از كودكان پيش‌دبستاني، آنچه در برنامه‌هاي تلويزيوني و كارتون‌ها اتفاق مي‌افتد را متوجه مي‌شوند و مي‌دانند كه اين شخصيت‌ها به دنياي داستان تعلق دارند. نتايج تحقيق پرفسور آسيون شوارتز با انتقاداتي از سوي كارشناسان ديگر نيز مواجه بوده است.

به نحوي كه جان ماري اخيرا دراين باره گفته است: بخشي از كارهايي كه بچه‌ها در زندگي واقعي خود انجام مي‌دهند، برگرفته از همين برنامه‌هايي است كه از تلويزيون مي‌بينند.

وي ادامه داد: براساس تحقيقاتي كه انجام داده‌ام، وقتي ذهن با سرگرمي‌هاي خشونت‌بار مواجه مي‌شود، اين خشونت در حافظه‌ي بلندمدت باقي مي‌ماند.
 سه شنبه 30 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن