واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جشن دانشآموختگي دانشجويان دانشگاه پيام نور گيلان برگزار شد
داخلي. اجتماعي.
مراسم جشن دانشآموختگي دانشجويان دانشگاه پيام نور استان گيلان عصر روز گذشته در مجتمع فرهنگي هنري خاتم الانبياء رشت برگزار شد.
در اين مراسم "سيد علي آقازاده" و "جبار كوچكي نژاد" نمايندگان مردم شهرستان رشت در مجلس شوراي اسلامي، "دكتر محمد دوستار" رييس دانشگاه پيام نور گيلان و جمعي از دانشجويان فارغالتحصيل و خانوادههايشان شركت داشتند.
رييس دانشگاه پيام نور استان گيلان در اين زمينه به خبرنگار ايرنا، گفت:
اين جشن، براي ۳۰۰نفر از دانشجويان مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور گيلان برگزار ميشود.
"دكتر محمد دوستار" افزود: در اين مراسم، همچنين ۳۰نفر از دانشجويان برگزيده دانشگاه پيام نور مورد تجليل قرار ميگيرند.
وي با بيان اين مطلب كه افق فرهنگي مختلف براي دانشگاه پيام نور در گيلان طراحي شد، گفت: يكي از آن افقها برگزاري جشن فارغ التحصيلي است كه اين گونه جشنها هميشه در ذهنها ماندگار است.
وي افزود: برگزاري جشنواره كشوري فارغ التحصيلي از جمله تصميماتي است كه در شوراي فرهنگي دانشگاه گرفته شد كه آبان ماه امسال برگزار ميشود.
وي از برگزاري جشنواره كشوري نوآوري علمي و شكوفايي به ميزباني دانشگاه پيام نور استان گيلان خبر داد.
وي اضافه كرد: در جامعهاي كه افق آن به سمت توسعه يافتگي است توانمندي انسانها براي تحليل پديدههاي پيرامون خود از اهميت بالايي برخوردار است.
وي خاطر نشان كرد: اين توانمندي در سايه تلاش،يادگيري، تحليلگري و تجارب گذشتگان امكان پذير است و دانشگاه مكاني است كه سعي ميكند اين بستر را فراهم كند.
وي گفت: دانشگاه پيام نور با نظام آموزشي خاص سعي ميكند كه دانشجو يا فارغ التحصيل را توانمند و تحليلگر كند كه در حد خود كمك بسياري به جوامع بشريت است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، "سيدعلي آقازاده" نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي نيز طي سخناني در اين جشن افزود: رسالت دانشجويي نظارت عام بر توسعه و عملكردها است.
وي اظهار داشت: امروز دانشجويان ما نظارت و حضور موثر در عرصههاي اجتماعي دارند.
وي افزود: دانشجويان به دليل دارابودن ويژگيهايي از جمله عدلت محوري، خردورزي، دانايي محور حضور فعالي دارند كه نمادي از يك جوان تكليف مدار و متدين در جامعه هستند.
نماينده مردم شهرستان رشت در مجلس شوراي اسلامي گفت:حضور فعال دانشجويان و غير وابسته بودن آنان به هر جريان اثرات خوبي در جامعه به همراه دارد.
وي خاطر نشان كرد: همه ميدانيم كه يكي از مولفههاي اساسي توسعه در هر جامعهاي عرصه دانشگاه و موضوع علم، دانش و دانشآموختگي است.
وي اضافه كرد: كشوري جمهوري اسلامي در دوران پيروزي انقلاب اسلامي به لحاظ پيشرفتهاي علمي و مديريت علمي در حد پايين بود.
آقازاده اظهار داشت: در آن دوران برنامه وارداتي بايستي فراروي ما قرار مي گرفت و مباحث ترجمي در مدارس و دانشگاههاي ما تدريس ميشد.
وي گفت: در آن ايام كشور ما اعتماد به نفس، ابزار دانش و برنامه لازم را نداشت و كشوري وابسته در همه زمينههاي علمي، اقتصادي، اجتماعي و ....
بود.
نماينده مردم شهرستان رشت در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: اما امروز به لطف خداوند به بركت جمهوري اسلامي به پيشرفتهاي علمي زيادي دست يافتهايم.
وي افزود: امروز در هر جايي از كشورهاي دنيا در هر رشته كه مسابقههاي علمي و المپيادها برگزار ميشود، جوانان و نخبگان ايراني به عنوان ستاره مي درخشند.
وي گفت: اگر به خودمان و انقلابمان مينازيم به اين دليل است كه كشور ما به لحاظ نرم افزاري، تكنولوژيهاي برتر و انرژي هستهاي به عنوان يكي از ۱۰كشور برتر دنيا مطرح است كه اين مهم از بزرگترين افتخارات كشورمان است.
آقازاده اضافه كرد: كارشناسان، نخبگان، مخترعان ما از دانشجوياني هستند كه امروز در دانشگاهها مشغول به تحصيل علم و دانش هستند.
وي با بيان اين مطلب كه شاهد جهش مديريتي همراه با اعتماد به نفس در جامعه هستيم، گفت: اين خلاقيت و نبوغ را از جواناني ميبينيم كه در محيط هاي علمي همراه با دين باوري، اعتماد به نفس و اميد به آينده هستند.ك/۲ ۶۰۴/۷۲۸۶
يکشنبه 28 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]