تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815474846




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون توانبخشي سازمان بهزيستي: قانون جامع پيشگيري از معلوليت ها در مجلس تصويب شود// فقط 30 درصد قانون حمايت از معلولان با نگاهي خوشبينانه عملياتي شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون توانبخشي سازمان بهزيستي: قانون جامع پيشگيري از معلوليت ها در مجلس تصويب شود// فقط 30 درصد قانون حمايت از معلولان با نگاهي خوشبينانه عملياتي شده است


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون توانبخشي سازمان بهزيستي كشور گفت: تعداد معلولان ژنتيكي و اكتسابي نسبت به توانمند شدن آنها بسيار ناچيز بوده و با اينكه تمامي دستگاه ها در امر پيشگيري فعاليت مي كنند اما نبود حمايت قانوني آن را ناچيز مي كند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر كاظم نظم ده امروز در مراسم بزرگداشت روز جهاني عصاي سفيد در تالار وزارت كار در جمع بسياري از روشندلان افزود: به دنبال تصويب قانون جامع پيشگيري از معلوليت ها در مجلس هستيم تا در بحث پيشگيري شاهد اتفاقات خوبي باشيم.
وي با اشاره به انجام آزمايشات بينايي سنجي براي جلوگيري از نابينايي 30 هزار نفر تصريح كرد: در غربالگري شنوايي كه از سه سال پيش شروع شده نزديك به يك هزار نفر مداخله به هنگام شده است.
نظم ده گفت: اختلالات تيروييد در وزارت بهداشت نيز كه بيش از پنج هزار معلوليت را جلوگيري كرده است نيز از نمونه اقدامات پيشگيرانه در كشور است اما به دليل نبود قانون هر دستگاهي به اندازه هر نيروي انساني و مالي كه دارد كاري نمي تواند بكند و نياز مردم بيش از اينهاست.
معاون توانبخشي سازمان بهزيستي افزود: در سازمان بهزيستي قوانين درون سازماني بسياري وجود دارد، مانند تدوين برنامه استراتژيك در وزارت رفاه كه از سال گذشته پيگيري شده در حوزه توانبخشي به دنبال چشم اندازي 15 ساله با علمي كردن پنج ساله آن خواهيم بود.
وي افزود: مثلا تا پايان برنامه سوم توسعه قرار بود 85 درصد بيماران رواني مزمن در وزارت رفاه بهداشت و سازمان بهزيستي شناسايي و حمايت شوند در حالي كه تاكنون فقط 40 درصد محقق شده و در برنامه پنجم كه در حال تدوين است دنبال اظهارنظر و مشاركت ngo ها هستيم.
نظم ده اظهار داشت: طرح ملي در حوزه توانبخشي متاسفانه وجود ندارد مثلا در حوزه معلولان ذهني، جسمي، ام اس و ضايعات نخاعي بايد به دنبال طرحي بود تا از طريق آن چالش هاي موجود رفع شود.
وي گفت: مشكل اساسي در حوزه حمايت از معلولان كه با نگاهي خوشبينانه فقط مي توان گفت 30 درصد قانون آن عملياتي شده، زير ساخت هاي جامعه بوده كه بيش از منابع مالي اثرگذار است.
معاون توانبخشي سازمان بهزيستي با اشاره به كمك هزينه 30 هزار توماني نگهداري معلولان گفت: اين ميزان كافي نبوده و بايد تسهيلات و مداخلات توانبخشي به زير ساخت ها اضافه شود چرا كه با وضعيت فعلي سال ها طول مي كشد معلول به سطح فرد معمولي برسد./02/146/120
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن