تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815635589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاريخچه بالگرد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: پيدايش بالگرد تحولي عظيم در صنعت حمل و نقل هوايي ايجاد نمود. محدوديت هاي بسيار هواپيما سبب شد اين وسيله بسرعت جايگزين بسيار مناسبي براي آن در شرايط و زمان هاي خاص شود. از آنجايي كه بالگرد ها اصولاً عمود پرواز هستند لذا نياز چنداني به باند فرود آنطور كه براي هواپيما احساس مي شود نداشته به همين جهت امكان نشست و برخاست از هر سطح مناسبي را دارند.



مهمترين نكات در خصوص ايمني بالگرد به دو قسمت تقسيم بندي مي شود. 1- زماني كه بالگرد در حالت توقف ( parking ) قرار دارد و يا در زماني كه پرواز ( flight ) مي كند. دقت به اين دو قسمت در نهايت سلامت سرنشينان و پرنده را تامين مي كند.از آنجايي كه بالگرد داراي فضاي دروني محدودي است مي بايست وزن ناخالص همواره تحت كنترل بوده تا حادثه اي در هنگام پرواز رخ ندهد. براي رسيدن به اين مهم قبل از هر پرواز مسافرين به همراه بار مجاز بروي باسكول با ظرفيت وزني حداكثر500 كيلو گرم قرار گرفته و وزن مي شود. دليل اين امر بدست آوردن وزن كل سرنشينان با بار همراه است. استفاده از يك ساك متوسط ، چمدان كوچك و يا كيف دستي مي تواند مناسب باشد. سرنشينان مي بايست اطلاعات ايمني اجمالي در خصوص نحوه استفاده از بالگرد را در اختيار داشته باشند. كشيدن سيگار چه در زمان توقف و چه در حين پرواز اكيداً ممنوع است.


این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید


سرنشينان به هنگام سوار شدن يا پياده شدن بايد از طرفين بالگرد به درها نزديك شوند و يا از آن خارج گردند. نزديك شدن از سمت انتهايي جايي كه ملخ تعادل در حال چرخش است مي تواند خطر آفرين باشد . به عبارت هاي DANGER نوشته شده بروي بدنه و قسمت هاي خاص بالگرد بايد توجه كرد. هر بالگرد معمولاً از يك آرايش ويژه در نحوه نشستن سرنشينان استفاه مي كند. نحوه نشستن كليه سرنسينان بايد بگونه اي باشد كه هيچگونه تماس ناگهاني و يا برخوردي با آلات دقيق ايجاد نشود. سرنشينان پس از ورود به كابين و نشستن بروي صندليها ابتدا كمر بند ايمني خود را محكم بسته و گوشي مخصوص را به جهت جلوگيري از آسيب ديدگي سيستم شنوايي خود كه ناشي از سرو صداي موتور در هنگام فعاليت است بروي سر قرار مي دهند. در بالگرد هاي جديد بخاطر استفاده از مواد عايق صوتي و آكوستيك در صد ورود صداي موتور بداخل كابين بسيار اندك بوده و نياز به استفاده گوشي احساس نمي شود.



به هنگام پرواز در هاي بالگرد بايد كاملاً بسته باشند. خلبان آخرين اطلاعات پروازي را از برج گرفته و در مقابل وضعيت خود را گزارش مي دهد و در نهايت پرواز آغاز مي شود. يك بالگرد اغلب در شرايط ويژه اي پرواز مي كند . اين حالات ممكن است بر فراز خشكي يا آب ، هواي خوب يا بد و نظاير آن حاكم باشد. كنترل شرايط اضطراري و نجات در وضعيت خشكي ساده تر از پرواز بر فراز آب و در زمان هاي بحراني است. اما روش هاي مشتركي براي اين حوادث در نظر گرفته شده اند. اگر بالگرد در هر وضعيتي دچار سانحه شود ابتدا با حفظ خونسردي موارد ايمني را اجرا مي كنيم. سرنشينان بايد ابتدا دست خود را پشت گردن گذاشته و سر را بطرف جلو خم كنند. در صورتي كه برفراز آب قرار داريد پوشيدن جليقه ي نجات قبل از پرواز ضروري است. معمولاً در داخل كابين هر بالگردي وسايل اطفاء حريق و جعبه كمك هاي اوليه به اضافه قايق نجات در صورتي كه پرواز بروي آب انجام مي شود وجود دارد.


این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید


براي خروج اضطراي از بالگرد دستگيره هاي ويژه اي بروي در ها و نقاط خروج قرار گرفته است. اين اجزا با عبارت EXIT و به رنگ قرمز مشخص شده اند. براي استفاده از آنها بايد ضامن مخصوص را كشيده تا در و يا پنجره بطور كامل باز شود.


این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید


چنانچه بروي آب پرواز انجام مي شود ، بالگرد بايد داراي بالشتك هاي آب نشين باشد. اگر بالگرد از اين بالشتك ها استفاده مي كند سرنشينان بايد كفش هاي مناسب و فاقد هرگونه ميخ داشته باشند تا در هنگام سوار يا پياده شدن آسيبي به آن وارد نشود. بالشتكها به دو صورت ثابت و اتوماتيك نصب مي شوند. در نوع اتوماتيك بالشتك بلافاصله با اولين تماس خود با آب فعال شده و باز مي شود.در زمان فرود بروي آب قبل از هر چيز و پس از باز شدن در بايد قايق نجات را به آب انداخت. اين قايق با وزن حدود 30 كيلوگرم از طريق يك رشته طناب و بصورت اتوماتيك باز مي شود. پس از آن سرنشينان بايد كفش هاي خود را خارج كرده و با شنا كردن خود را به داخل آن برسانند . در داخل قايق امكانات ضروري نظير آب ، غذا و كمك هاي اوليه وجود دارد. همچنين يك فرستنده راديويي بنام ELT كه بروي فركانس اضطراري بصورت مورس پيام ارسال مي كند در آن وجود داشته كه پس از روشن شدن علايم را ارسال مي كند. اين دستگاه به رنگ نارنجي است. براي كمك بيشتر به گروههاي تجسسي دو مشعل يكي آتشزا براي استفاده در شب و ديگري دودزا نارنجي يا فسفري براي استفاده در روز پيش بيني شده است. در مدلهايي از بالگرد جرثقيل هاي قدرت مندي براي نجات وجود دارد.ورود و خروج سرنشينان در حالت عادي پس از توقف كامل بالگرد بروي باند و با فرمان خلبان صورت مي پذيرد. البته بالگرد هاي نظامي و امدادگر از اين حيث مستثنا هستند زيرا در شرايط خاص خود اقدام به انجام عمليات پروازي مي كنند.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن