تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805379490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

12 نكته براي جلوگيري از خواب آلودگي ظهر!!!


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: 12 نكته براي جلوگيري از خواب آلودگي ظهر!!!
براي شروع مي توان از روزي يك ليوان قهوه، چاي و يا نوشابه شروع كرد، اما توجه داشته باشيد كه ميزان بيش از اندازه كافئين هم موجب مي شود كه شما اندكي عصباني شويد و آب بدن را نيز تبخير مي كند...
در طول روز زماني مي رسد كه احساس مي كنيد توانايي ادامه فعاليت هاي خود را نداريد. نمي توانيد به درستي فكر كنيد، سرتان سنگين مي شود، و دائما به ساعت نگاه مي كنيد تا ببينيد چه زماني مي توانيد به خانه برگرديد. اما ساعت هنوز 2 بعد از ظهر است. شما يك روز سخت كاري را دنبال مي كنيد كه پر از تماس ها تلفني و فشار كاري بي حد و حصر است به همين دليل خستگي در ظهر امري بديهي به نظر مي رسد. در اين قسمت براي شما راه كارهايي رابيان مي كنيم تا بتوانيد سلامتي خود را بهبود بخشيد و از خستگي هاي روزانه به دور باشيد.

1- چيزي بنوشيد
براي شروع مي توان از روزي يك ليوان قهوه، چاي و يا نوشابه شروع كرد، اما توجه داشته باشيد كه ميزان بيش از اندازه كافئين هم موجب مي شود كه شما اندكي عصباني شويد و آب بدن را نيز تبخير مي كند. به جاي آن مي توانيد از نوشابه هاي انرژي زا با الكتروليت اضافه استفاده كنيد.
به علاوه بايد در روز ميزان كافي آب بنوشيد. اين عمل ميزان آب بدن شما را تنظيم مي كند، اشتهاي كاذب به ميان وعده هاي ناسالم را كاهش مي هد و حس خواب آلودگي را نيز از ميان مي برد. اگر در يك نشست خسته كننده هستيد و فقط بايد سر خود را به منزله تاييد تكان دهيد، يك جرعه آب مي تواند تمركز از دست رفته شما را بار ديگر سر جايش بياورد.
از اين گذشته شما بايد مصرف الكل را از نهار خود حذف كنيد. نوشيدنيهاي الكلي باعث افت آني فشار خون مي شوند كه اين امر باعث ايجاد خستگي و كسالت مي شود. بهتر است نوشيدن چنين چيزهايي را متوقف كنيد.

2- هر روز نهار ميل كنيد
بيشتر ما آنقدر سرمان شلوغ مي شود كه نمي توانيم هيچ زماني را به نهار خوردن اختصاص دهيم و از مضرات آن نيز بي خبر هستيم و نمي دانيم كه اين كار باعث ايجاد كسالت و خواب آلودگي در ظهر مي شود. شما لازم نيست كه هر روز يك وعده غذاي كامل با انواع و اقسام پيش غذاها را ميل كنيد، اما حداقل مطمئن شويد كه يك چيز كوچكي مي خوريد. سعي كنيد نهار را بر روي ميز كار خود نخوريد. حتي اگر 20 دقيقه هم شده به خودتان استراحت دهيد و نهار را در جاي ديگري ميل كنيد.

3- استراحت كوتاهي داشته باشيد
بايستيد و تمام عضلات خود را بكشيد تا خستگي از بدنتان در آيد. لازم نيست اين كار را خيلي پر سر و صدا انجام دهيد و توجه ديگران را به خود جلب كنيد و بعد هم با صداي بلمند خميازه بكشيد. فقط از سر جاي خود بلند شويد، چرخي بزنيد، عضلات پاي خود را منبسط كنيد و انگشتان دستتان را خم و راست كنيد. اگر نمي توانيد دفتر كار خود را ترك كنيد، به عقب تكيه دهيد و نفس عميقي بكشيد تا كاملا ريلكس شويد و ميزان اكسيژن جذب شده تان را نيز افزايش دهيد. كشش باعث مي شود كه قلنج هاي گردن و شانه هايتان بشكنند و سيستم گردش خون نيز بهبود يابد.

4- حركت كنيد
اگر ممكن است در طول وقت نهار خود به باشگاه ورزشي برويد. در غير اينصورت براي راه رفتن به بيرون برويد، از پله استفاده كنيد و يادداشت ها را به طور دستي به شعبه ديگر ببريد. اجازه دهيد كه خون در بدنتان به جريان افتد.
اين عمل متابوليسم بدن را تسريع مي بخشد و از خواب آلودگي و كسالت نبز جلوگيري مي كند.

5- بر روي امور مختلف كار كنيد
اگر انجام كار روزانه شما را اندكي خسته كرده، بر روي مسئله ديگري كه اندكي نياز به خلاقيت دارد، كار كنيد. گاهي كار گرفتن از ذهن شما را از خستگي و ضعف ميان روز نجات مي دهد.

6- با همكارانتان ارتباط برقرار كنيد
كنار دستگاه كپي سر صحبت را با همكارتان باز كنيد، به جاي فرستادن نامه هاي الكترونيكي، خوب است كه بر سر ميز همكارتان برويد. از پاس دادن توپ هاي استرس زا به يكديگر به شدت خود داري كنيد. برقرار كردن ارتباط هاي منطقي با همكاران باعث مي شود كه روز كاري شما خيلي زودتر سپري شود. به علاوه خنديدن بر سر يك موضوع مي تواند حال همه افراد را عوض كند.

7- چرت بعد از ظهر
يك چرت 15 دقيقه اي معجزه مي كند. البته منظور ما اين نيست كه ساعت هاي طولاني در اتاق استراحت بمانيد، اما اگر به خودتان شك داريد مي توانيد به يكي از دوستانتان بسپاريد كه شما را بعد از نيم ساعت صدا كنند و يا اينكه ساعت خود را كوك كنيد تا سر وقت زنگ بزند.

8- از اسنك استفاده كنيد
يك سيب يا مقداري ماست جزء ميان وعده هاي فوري بي نظير هستند. سعي كنيد به صورت خود مقداري آب خنك بزنيد تا رخوت از شما دور شود.
گاهي اوقات حتي شستن دست ها نيز به شما كمك مي كند تا احساس خستگي كمتري بكنيد.

10- گرما را كاهش دهيد
كار كردن در يك فضاي سرد تر باعث مي شود تا شما هشيار تر بمانيد. اگر اطراف شما گرم باشد احتمال دارد كه به خواب فرو رويد. البته اگر همكارتان داشت از شدت سرما به خود مي لرزيد بهتر است كه دست خود را از روي درجه گرمكن برداريد و لباس هايتان را كم كنيد. ژاكتتان را بعد از نهار در بياوريد و از پوشيدن پلوور و بلوزهاي يقه اسكي و كلفت خود داري كنيد.

11- از نور بيشتري استفاده كنيد
ميزان نوري كه در طول روز در معرض آن قرار داشتيد را افزايش دهيد. سعي كنيد در بيرون قدم بزنيد به جاي اينكه از آسانسور پاركينگ استفاده كنيد. ميز خود را جايي قرار دهيد كه بتوانيد به راحتي به خارج از پنجره نگاه كنيد. اگر ممكن بود لامپ هاي فلورسنت را خاموش كنيد و از چراغ هاي روميزي استفاده كنيد.

12- به برنامه هاي بعد از كار فكر كنيد
كارهاي باقيمانده خود را بر روي كاغذ ياد داشت كنيد تا ببينيد كه دقيقا چه زماني مي توانيد محل كار خود را ترك كنيد. با خودتان فكر كنيد كه قصد داريد چه كارهايي انجام دهيد بنابراين يك چيز مثبتي براي فكر كردن پيدا مي كنيد. به موضوعات مختلفي مي توانيد فكر كنيد. مثلا تصور كنيد كه نامزد خود را براي تماشاي يك فيلم به سينما برده ايد و يا با دوستان به بيرون رفته ايد تا چرخي بزنيد. اين فكر هر چه كه باشد حالت سستي شما را از بين مي برد. زماني كه متوجه مي شويد كه بايد در زمان معيني محل كار خود را تر ك كنيد به طور حتم كار خود را با توجه و دقت بشتري انجام مي دهيد.

آيا كسالت ظهر شما از اين حرف ها گذشته؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شب ها زودتر بخوابيد
بيخوابي مزمن مشكل ديگري است كه برخي از افراد با آن مواجهند. مهماني هاي شبانه نيز از عوامل ديگري هستند كه مي توانند شما را به سمت خستگي هاي زودرس عصرانه بكشانند. سعي كنيد ميزان خوابي را كه بدن احتياج دارد، فراهم كنيد تا در طول روز سرحال تر باشيد.

ميزان استرس خود را بسنجيد
خستگي هاي گاه و بيگاه شايد به دليل نارضايتي شغلي و مشكلات محيط خانوادگي بروز كنند. اين علائم مي توانند نشانه ديگري از افسردگي باشند. با خودتان صادق باشيد و كارهايي انجام دهيد كه ميزان استرس شما را كاهش دهند تا اينكه بتوانيد هر روز و هميشه احساس بهتري داشته باشيد.

باز يافتن
ـــــــــــــــــــ
زماني كه احساس كرديد پس از صرف نهار انرژيتان در حال تحليل رفتن است بايد دست به كار شويد. در روش زندگي خود تغييرات اساسي ايجاد كنيد و عادات شغلي خود را از نو پايه ريزي نماييد، تا به يك سلامت نسبي دست پيدا كنيد و از شر ضعف بعد از ظهر هم خلاص شويد. با اين كار خلاق تر، و شاد تر خواهيد بود و احساس خستگس كمتري خواهيد داشت. كارهاي خود را با برنامه ريزي قبلي انجام دهيد تا بتوانيد بعد از ظهر به گردش و تفريح رفته و لذت ببريد.
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن