تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805439745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سيد احمد خاتمي:وحدت با شعار به وجود نمي‌‏آيدبزرگترين منكر، تفرقه و برخوردهاي تخريبي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: سيد احمد خاتمي:وحدت با شعار به وجود نمي‌‏آيدبزرگترين منكر، تفرقه و برخوردهاي تخريبي است


تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو هيات ‌رئيسه مجلس خبرگان رهبري گفت: متاسفانه در جامعه ما به محض اين كه حرف از امر به معروف و نهي از منكر مطرح مي‌شود، همه به فكر مشت و لگد مي‌‏افتند؛ غافل از اينكه مرتكب منكر، بيمار است و بيمار بايد درمان شود.

به گزارش "ايلنا"، احمد خاتمي در مراسم سومين شب ليالي قدر كه در حرم مطهر امام خميني(ره) برگزار شد، با بزرگداشت نام و ياد امام خميني (ره) و يادگاران ايشان گفت: در مكاني مراسم احيا را برپا كرده‌‏ايم كه بزرگ‌‏مردي آرميده كه اسلام ناب محمدي را در قرني كه دشمنان اسلام ان را قرن نفي اسلام مي‌‏ناميدند، زنده كرد.
عضو هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري با بيان اين كه از جمله صبغه‌‏هاي فراوان شب‌‏هاي قدر، ‌‏دعا و مناجات با خداست،‌‏ به شرح مبسوط فلسفه دعا در آموزه‌‏هاي شيعي پرداخت و اظهار داشت: دعا نعمت الهي است كه خداوند بر بندگان خود ارزاني داشته است. از ديدگاه اهل بيت (ع)، فلسفه دعا تنها طلب خواسته‌‏هاي دنيوي و اخروي از خداوند نيست. در مرحله اول نگاه ائمه اطهار(ع) به دعا، نگاه يك مكتب جامع تربيتي است. اهل‌‏بيت مي‌‏خواستند به وسيله دعا مردم را در عرصه‌‏هاي مختلف ديني، اعتقادي و اجتماعي تربيت كنند.
وي با اشاره به غناي دعا در مكتب تشيع گفت: هيچ‌‏كدام از دعاهاي نابي كه در مكتب اهل بيت(ع) است، در هيچ مكتب ديگري وجود ندارد. ديگران اگر بخواهند فرهمند شوند، بايد سر سفره تشيع بنشينند.
خاتمي با بيان اينكه دعا در حوزه اعتقادي توحيد مجسم است، خاطر نشان كرد: دعا "انقطاع الي الله "و اوج قله عارفان است. تا وقتي كه اميد انسان جاي ديگري است، دعا نكرده است. بنده بايد بداند جز خداوند كس ديگري ندارد. كسي كه بي‌‏توجه و نه از صميم جان دعا مي كند، خدا دعاي او را مستجاب نمي‌‏كند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم دومين مرحله فلسفه دعا از ديدگاه ائمه اطهار را ايجاد هم‌‏گرايي اجتماعي در بين مسلمانان دانست و گفت: ‌‏اهل بيت(ع ) با دعا، هم‌‏گرايي اجتماعي را به مسلمانان آموخته‌‏اند. اينكه در دعاها فقط به فكر خودشان نباشند. كسي كه در مسير گره‌‏گشايي از كار مردم تلاش كند و دل غم زده‌‏اي را شاد نمايد، دعايش مستجاب مي‌‏شود.
وي سومين نكته آموزه‌‏هاي اهل بيت(ع ) در خصوص دعا را آموزش فرهنگ ظلم‌‏ستيزي و حمايت از مظلوم دانست و تبيين كرد: براساس روايات، ظلم و ستم تاثير مستقيم در مستجاب نشدن دعا دارد. خداوند دعاي ظالم را مستجاب نمي‌‏كند و در برابر آن، دعاي مظلوم مستجاب مي‌‏شود ولو اينكه مظلوم كافر و فاجر باشد.
خاتمي به برشمردن مصاديق ظلم پرداخت و گفت: ظلم تنها آزار فيزيكي به يك شخص نيست بلكه آبروي يك انسان و اهانت به يك مسلمان بالاترين ظلم‌‏ها است. تهمت زدن و غيبت كردن از مصاديق بارز ظلم است كه متاسفانه جامعه ما نسبت به آن تاحدودي بي‌‏تفاوت است.
وي با بيان اينكه دعاهاي تشيع و رهنمودهاي ائمه اطهار(ع) نشانه اين است كه تا وقتي در عرصه زندگي ظلم هست، دعا مستجاب نمي‌‏شود،اظهار داشت: اين حديث حضرت علي(ع) كه مي‌‏فرمايد دشمن ظالم و ياور مظلوم باشيد تا جامعه لطمه نبيند، مبناي اعلام روز قدس از طرف امام (ره) است. امام خميني ( ره ) با اين كار بسيار بزرگ خواستند فرياد حمايت دائمي از مظلوم در اين كشور بماند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به ظلم تاريخي صهيونيزم به مردم فلسطين گفت:يك سال است باريكه غزه در محاصره ارتش يهود است. چه بسيار بي‌‏گناهاني كه بخاطر نرسيدن دارو و كمبود امكانات از بين مي روند . چه بسيار جناياتي كه اتفاق مي‌‏افتاد.آنان حتي پدران را در مقابل چشمان بچه‌‏ها مي‌‏كشند.
وي در ادامه به وجود موزه غيرت ديني و امر به معروف و نهي از منكر در دعاها اشاره كرد و گفت: فريضه مهم امر به معروف و نهي از منكر در دو بعد تفسيري و اجرايي غريب است. متاسفانه در جامعه ما تا امر به معروف و نهي از منكر مطرح مي‌‏شود، همه به فكر مشت و لگد مي‌‏افتند، غافل از اينكه مرتكب منكر، بيمار است و بيمار بايد درمان شود.
سيد احمد خاتمي با بيان اينكه اسلام در مواجهه با همه منكرات اجتماعي ، سياسي و اخلاقي تز مشخصي دارد، ادامه داد : روش اسلام براي مبارزه با منكرات، كار توامان فرهنگي و اجرايي است. خداوند نخواسته زيان‌‏بار باشد و دست بسته. امر به معروف با مهر و محبت آغاز مي‌‏شود و در صورت نياز به پيشگيري و برخورد هم مي‌‏انجامد.
وي با اشاره به مصاديق معروف و منكر تاكيد كرد: متاسفانه در جامعه ما يكسري از معروف‌‏ها و منكرات مورد غفلت واقع شده است كه يكي از مهم‌‏ترين آنها، مساله وحدت، صفا و همدلي است. تاكيدات امام راحل عظيم الشان (ره) از آغاز حركت تاريخي خود تا پايان عمر شريفشان بر مساله وحدت، نشانگر اهميت اين موضوع است.
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: وحدت با شعار به وجود نمي‌‏آيد. وحدت با كار ثواب، برخوردهاي منطقي و تعامل برادرانه به وجود مي‌‏آيد. در يك جامعه آزاد نمي‌‏توان انتظار داشت كه كسي رفتارهاي غيرمنطقي داشته باشد و بزرگترين منكر، تفرقه، برخوردهاي پرخاشگرانه و تخريبي است كه همواره با عصبانيت‌‏، جامعه را از دعوا پر مي‌‏كند و در ميان اين دعواها آن چيزي كه گم مي‌‏شود، حرف عفاف، احترام و منطق است.
سيد احمد خاتمي گناه زدايي و زندگي پاك را چهارمين آموزه تربيتي دعا از منظر اهل بيت (ع) عنوان كرد و گفت: امامان ما با ترغيب به دعا در حقيقت بنيان يك زندگي پاك و الهي را مي‌‏ريزند. دعا سبب مي‌‏شود زندگي پاكيزه شود. براساس روايات اسلامي كسي كه پاك نيست، دعايش مستجاب نمي‌‏شود و اگر كسي بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد لقمه پاك بخورد و از مظلم مردم بيرون آيد.
وي در ادامه اهتمام به نماز را از ارزش‌‏هاي والاي مكتب تشيع خواند و تاكيد كرد:‌‏ نماز بايد سروقت و خاضعانه باشد. كسي كه نماز خود را سبك بشمارد، خداوند دعايش را مستجاب نمي‌‏كند.
سيد احمد خاتمي، سخن‌‏چيني را از ديگر گناهاني عنوان كرد كه باعث عدم استجابت دعا شود و با اشاره به جايگاه شب‌‏هاي قدر در بازگشت انسان به خدا گفت: نبايد از رحمت خداوند مايوس شد. پرونده انسان هر چقدر سياه باشد، صاحبخانه خداست. او انسان‌‏ها را دعوت كرده كه خالصانه در بزم عنايت و لطف پيكرانش باشند. خالصانه به درگاه خداوند رفتن، زمينه‌‏ساز عفو و لطف ذات اقدس ربوبي است.
گفتني است در اين مراسم علاوه بر يادگار گرانقدر امام راحل(س) سيد حسن خميني، موسوي بجنوردي، موسوي خوييني ها، اسدالله كيان ارثي ، مجيد انصاري حضور داشتند.
پايان پيام

كد خبر: 447643
 چهارشنبه 3 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن