تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815682603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفت‌وگوی جالب با پدربزرگ گوگل+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: وی همچنین مولف استاندارد جهانی حریم شخصی برای وب (P3P) و یکی از ایده پردازان «زبان هستی شناسی وب» (OWL)، پژوهشگر موسسه تکنولوژی ماساچوست (ام. آی. تی) و یکی از اعضای کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) به ریاست «سر تیم برنرز لی»، پدر وب است.
«ماسیمو مارکیوری» برنامه نویسی است که در سال 1995 الگوریتمی را نوشت و آن را به «لری پیج» و «سرگی برین» داد تا آنها برپایه این الگوریتم قلب مرکزی گوگل را توسعه دهند از این رو، روزنامه لارپوبلیکا مصاحبه‌ای را با این دانشمند انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «ماسیمو مارکیوری»، الگوریتمی را اختراع کرد که پایه و اساس گوگل است و آن را به «لری پیج» و «سرگی برین» داد که این الگوریتم را به یک شرکت جهانی تبدیل کنند.

وی همچنین مولف استاندارد جهانی حریم شخصی برای وب (P3P) و یکی از ایده پردازان «زبان هستی شناسی وب» (OWL)، پژوهشگر موسسه تکنولوژی ماساچوست (ام. آی. تی) و یکی از اعضای کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) به ریاست «سر تیم برنرز لی»، پدر وب است.

این برنامه نویس که متولد 1970 است در سال 1995 در زمانی که در دانشگاه پادوا در ایتالیا دانشجوی دکتری بود الگوریتم موتور جستجوی Hyper Search را ارائه کرد. برپایه این الگوریتم، بنیانگذاران گوگل الگوریتم Page Rank را توسعه دادند که به قلب بزرگترین موتور جستجوی دنیا تبدیل شد.:البرز

«ماسیمو مارکیوری» در سال 2004 برنده جایز TR100 تکنولوژی ریوو، نشریه وابسته به «ام. آی. تی» شد. این جایزه همه ساله به 100 پژوهشگر نوآور جوان در سراسر دنیا اعطا می‌شود.
روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» مصاحبه‌ای را با این مخترع و دانشمند انجام داده است که مشروح آن را در زیر می‌خوانید:

[تصویر: 32688_819.jpg]

پروفوسور، درباره Hyper Search بگویید.

- سال 1995 بود. در عصر ژئولوژیکی که در آن از اینترنت به عنوان ابزاری جدید حرف زده می‌شد من این الگوریتم را در زیرزمینهای دانشگاه پادوا و با استفاده از تنها رایانه‌ای که در اختیار دانشجویان دکتری بود توسعه دادم. در آن عصر کسی ما را درک نمی‌کرد و آنهایی هم که از موتور جستجو استفاده می‌کردند معدود بودند. این موتور جستجو چیزی جدید بود که تنها بر روی یک صفحه منفرد متوقف نمی‌شد و می‌توانست همزمان سایر صفحات وب را که با آن یک صفحه مرتبط بودند ارائه کند. از خود پرسیدم چه چیزی به درد وب می‌خورد. این کار حتی برای استادان نیز عجیب و بیشتر شبیه به یک بازی بود. در آن زمان حتی دوره‌های آموزش وب نیز تنها به تعداد انگشتان یک دست بودند.

بعد چه کردید؟

- پس از اینکه Hyper Search را توسعه دادم آن را در کنفرانس جهانی شبکه جهانی وب در کالیفرنیا معرفی کردم. در آنجا شخصیتهای مهمی حضور داشتند. لری پیج هم بود که در آن زمان مثل من دانشجو بود اما در استنفورد. لری پیج خیلی زود فهمید که Hyper Search می‌تواند تمام موتورهای جستجوی آن دوره را شکست دهد. بنابراین پس از کنفرانس آمد و با من حرف زد و مدت زمانی طولانی را باهم گذارندیم. در پایان به من گفت: «به استنفورد بر می‌گردم تا ببینم چطور می‌شود یک موتور جستجوی در مقیاس وسیع ساخت.»

و اینگونه گوگل متولد شد... .

- دقیقاً

متاسف نیستید از اینکه با آنها کار نکردید؟ داریم از جستجوگری حرف می‌زنیم که 143 میلیارد دلار می‌ارزد!

- برین و پیج همیشه منشای این ایده را به رسمیت شناخته‌اند و همیشه نام من را ذکر کرده‌اند. از این مسئله بسیار خوشحالم. در آن دوره، تنها یک موتور جستجو وجود داشت و من علاقه‌ای نداشتم این پروژه را تمام کنم. چیزهای زیاد دیگری برای انجام دادن بود. آن کار دیگر برای من تمام شده بود و می‌خواستم کار دیگری را شروع کنم.


[تصویر: 32687_308.jpg]

ماسیمو مارکیوری در کنار تیم برنرز لی، پدر وب


امروز رابطه شما با پسرخوانده تان، «گوگل» چطور است؟

- گوگل موتوری است که منهم از آن استفاده می‌کنم و می‌بینم که به طور مداوم در حال نوآوری است. گوگل امروز دیگر تنها یک موتور جستجو نیست بلکه چیزهای زیادی دیگری دارد. چیزی که من دوست ندارم جنبه تجاری آن است. تبلیغات بر روی اینترنت، رفتاری است که برای مردم پرونده سازی می‌کند و این چیزی است که من نمی‌توانم با آن کنار بیایم. اما این جنبه تنها ویژه گوگل نیست و سایر جستجوگرها نیز برای ارائه تبلیغات از اطلاعات کاربران خود استفاده می‌کنند.

به نظر شما شبکه به کجا می‌رسد؟

- درحال حاضر من بخشی از تحقیقاتم را به موتورهای جستجو اختصاص داده ام. در این بخش مدتهاست که بر روی یک روش ثابت درجا می‌زنیم. به طوریکه شما سئوال خود را با چند کلمه از جستجوگر می‌پرسید و این موتور به شما پاسخی ارائه می‌دهد که به عنوان پاسخ درست مد نظر قرار می‌گیرد. کافی است! در زندگی واقعی اینطوری نمی‌شود کار کرد. در زندگی واقعی، تعامل وجود دارد. در ابتدا انسان خود را با فناوری سازگار کرد و امروز، برعکس، فناوری باید با انسان سازگار شود.

اصطلاح «وب هوشمند» به چه معنی است؟

موتور جستجو باید در خدمت انسان باشد. باید کانالی به سوی دو راه باشد. درحالی که امروز یک کانال تک هجایی است. این نوعی گفتگوی به سبک سقراط است که در پایان آن سرانجام باید به یک راه حل صحیح برسیم. اما برای رسیدن به این نتیجه به زمان و یک توان محاسباتی بالا نیاز است. وب هوشمند زمانی عمل خواهد کرد که بتواند در کسری از ثانیه به نتایجی برسد که برپایه عادات ما است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن