تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815581880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اپراتور اول برنامه اي براي ارائه سرويس پيامك صوتي ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اپراتور اول برنامه اي براي ارائه سرويس پيامك صوتي ندارد


در حالي كه پيش بيني مي شود پديده جديد پيام كوتاه صوتي كه روز به روز در حال گسترش است بزودي جهاني شده و جاي SMS متني را بگيرد، اپراتور اول تلفن همراه كشور برنامه اي براي ارائه اين سرويس در دستور كار ندارد.
به گزارش خبرنگار موبنا پيام كوتاه صوتي اين امكان را براي كاربران به وجود مي آورد تا صداهاي ضبط شده خود را به آساني به ديگران برسانند.
راحتي و كم دردسر بودن اين سرويس موجب مي شود تا اين سامانه بتواند بزودي جاي پيام كوتاه نوشتاري را بگيرد و به عنوان يكي از مهمترين پلهاي ارتباطي در جهان رواج پيدا كند.
از ديگر مزيتهاي پيام كوتاه صوتي نسبت به Sms اين است كه حتي افراد بيسواد هم مي توانند از اين سرويس استفاده كنند.
علاوه بر اين، با استفاده از اين نوع پيام، مي توان احساسات و عواطف را به شخص مقابل انتقال داد در حالي كه پيام كوتاه نوشتاري از اين امكانات بي بهره است.
معاون نظارت و مديريت شبكه ارتباطات سيار در خصوص تصميم اپراتور اول براي ارائه اين سرويس به خبرنگار موبنا گفت:سرويس پيام كوتاه صوتي هنوز در دنيا عموميت پيدا نكرده و ارائه آن فعلا جزء طرح هاي همراه اول نيست.
به گفته محمدحسين فلاح اصغري "تبديل sms نوشتاري به گفتاري تنها در يك كشور غربي تست شده اما هنوز به يك سرويس عمومي همچون sms متني تبديل نشده است."
وي با اشاره به ارائه سرويس ارزش افزوده vms (voice mail ) يا صندوق صوتي توسط همراه اول ، افزود: نمي توان اين سرويس را جايگزيني براي sms نوشتاري دانست.
اين در حالي است كه در زمان حاضر در اغلب كشورهاي دنيا، سرمايه گذاران اين طرح با تبليغات وسيع، سعي در جذب اپراتورهاي تلفن همراه براي پشتيباني از اين سرويس دارند.
كارشناسان پيش بيني مي كنند تا سال 2010، اپراتورهايي كه از اين سرويس جديد استفاده مي كنند، سودي بالغ بر 585 ميليارد دلار به دست آورند.
همچنين پيش بيني مي شود تا آن زمان تعداد پيامك هاي ارسالي به 4/2هزار ميليارد عدد با سودي بيش از 65 ميليارد دلار براي اپراتورها برسد، كه معادل 10 تا 20 درصد از كل درآمد شركتهاي مذكور است.
در همين حال احتمال مي رود اين سرويس تا سال 2010 سودي بين 9 تا 15 ميليارد دلار براي اپراتورها به همراه داشته باشد كه اين ميزان در حال حاضر تنها يك تا پنج درصد رقم پيش بيني شده براي سال 2010 است.
به اعتقاد كارشناسان در عصر ارتباطات نوين، ديگر فروش سيم كارت به تنهايي جوابگو نيست و در دنيا اپراتورها به دنبال خدمات جديد و ارزش افزوده هستند، اين درحالي است كه شركت ارتباطات سيار ايران كه نخستين و بزرگترين اپراتور تلفن همراه كشور است، پس از گذشت 15 سال از عمر خود تنها به عرضه خدمات ارزش افزوده از طريق پيامك پرداخته و موفق به ارائه خدمات ارزش افزوده جديد ديگري در كشور نشده است.
 سه شنبه 26 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن