تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815695827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديركل حفاظت محيط زيست هرمزگان خبرداد: كاهش بيش از30 درصد حيات وحش زيستگاه هاي هرمزگان


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: مديركل حفاظت محيط زيست هرمزگان خبرداد: كاهش بيش از30 درصد حيات وحش زيستگاه هاي هرمزگان
مديركل حفاظت محيط زيست هرمزگان از كاهش بيش از30 درصد حيات وحش زيستگاه هاي هرمزگان خبر داد.
مهرداد كتال محسني در گفت وگو با ايسنا بيان كرد: خشكسالي بر حيات وحش نيز بي تاثير نبوده است و موجب كاهش بيش از30 درصد از حيات وحش زيستگاه ها و شكارگاه هاي استان شده است.
وي از توفان هاي حاره اي به عنوان ديگر عامل موثر بر تالاب هاي استان اشاره و خاطرنشان كرد: توفان گونو در سال 86 يكي از عمده ترين عوامل زيست محيطي بوده است كه در دو دهه اخير بي سابقه بوده است.
وي بيان كرد: اين توفان تاثير شديدي بر اكوسيستم تالاب هاي هرمزگان به ويژه در مناطق شرق استان از جمله تالاب هاي جاسك، گابريك، سيريك، ميناب و گز و حرا داشته است.
كتال محسني تصريح كرد: در اثر اين توفان كدورت گل و لاي افزايش يافت و نيز بسترهاي جلبكي و پوشش گياهي جنگل هاي حرا و چندل و بخشي از زيستگاه لاك پشت هاي دريايي تخريب شد و موجب تغييراتي در بافت ساحلي و مناطق تالابي هرمزگان شد.
وي با اشاره به خسارات ناشي از اين توفان افزود: در سال گذشته توفان گونو 220 ميليارد ريال خسارت به تالاب هاي استان وارد كرده است.
كتال محسني تصريح كرد: در اثر توفان سطح آب دريا افزايش يافت و اراضي پست ساحلي تا محدوده 2 كيلومتر از خط مدي را در بر گرفت و در بعضي مناطق پيشروي آب در خشكي وجود داشت كه با گذشت 2 هفته از توفان شرايط به حالت عادي باز گشت.
كتال محسني بيان كرد: فعاليت هاي اقتصادي در چند دهه اخير به ويژه فعاليت هاي صنعتي و معدني و رشد بيش از حد جمعيت تغييرات شديد اقليمي و آب و هوايي را به دنبال داشته است.
كتال محسني با اشاره به تغييرات اقليمي كه محيط زيست را تحت تاثير خود قرار داده است، اظهار كرد: گرم شدن كره زمين، آب شدن يخ هاي قطبي، ايجاد سيلابها، خشكسالي، طوفان هاي متعدد حاره اي و طوفان هاي خشكي از جمله اين تغييرات زيست محيطي است.
وي تصريح كرد: همه اين تغييرات ناشي از فعاليت هاي انساني است كه در نهايت منجر به توليد گازهاي مخرب گلخانه اي و آلاينده هاي محيط زيست است كه از جمله آنها مي توان به گازهايco2 وco اشاره كرد كه موجب گرم شدن محيط زيست و از جمله آب درياها مي شود.
كتال محسني خاطر نشان كرد: خشكسالي هايي كه طي يك دهه اخير در هرمزگان با آنها روبرو بوديم نيز در اثر همين تغييرات اقليمي است.
وي با اشاره به اين كه 4 تالاب از 22 تالاب موجود در كشور در هرمزگان است، افزود: هرمزگان از تالاب هاي ايران بيشترين سهم را دارد و خشكسالي نيز در محدوده تالاب ها در استان بيشترين تاثير را داشته است و موجب قطع يا كاهش روان آبها شده است.
وي ياد آور شد: در واقع همين روان آبها هستند كه به همراه خود گل ولاي و مواد مغذي و ساير عوامل حيات را به سمت تالابها مي آورند و شرايط حيات را در آنها فراهم مي كنند; در اين بين انسانها نيز براي ادامه حيات با ايجاد سد بر روي رودخانه هاي فصلي، احتمال روان شدن آب هاي سطحي را نيز از بين مي برند.
كتال محسني بيان كرد: خشكسالي همچنين موجب افزايش تبخير سطحي آب به ويژه در تالاب هايي كه از عمق كمتري برخوردارند و افزايش شوري آب در محدوده هاي تالابي و كاهش اكسيژن محلول در آب و كاهش روان آبها و مواد مغذي مي شود و اكوسيستم حساس تالاب را از بين مي برند.
وي گفت: تالابها رحم دريا محسوب مي شوند و آبزيان براي تكثير و پرورش چه در دوره تخم ريزي و چه در مرحله لاروي مراحلي را در تالابها مي گذرانند و تغييرات اين پارامترها تعادل اكوسيستم را از بين مي برد.
كتال محسني تصريح كرد: تغييرات پارامتري از جمله گرم شدن آب و شوري آن و كاهش روان آبها در تالاب ها موجب مهاجرت و مرگ و مير آبزيان تالابي و كاهش تخم ريزي و از بين رفتن تخم ها و مهاجرت گله هاي بالغ تر و افزايش بيماري در بين آبزيان مي شود.
وي افزود: اين تغييرات بر روي پوشش گياهي نيز تاثير گذاشته و باعث ايجاد آفات شده است از جمله مناطق آسيب ديده از آفات مي توان به پوشش گياهي جنگل هاي حرا اشاره كرد.
 دوشنبه 18 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن