تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 18 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810054824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كودكان موفق در خانه هاي آرام پرورش مي يابند


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: كودكان موفق در خانه هاي آرام پرورش مي يابند
با توجه به تعريفي كه سازمان بهداشت جهاني (O.H.w) از سلا مت نموده و آن را وضع مطلوب و خوب جسمي و روحي و اجتماعي مي داند مي توان به اين نتيجه رسيد كه يك فرد نمي تواند سالم و تندرست باشد مگر اين كه وضع مطلوب رواني و اجتماعي را نيز علا وه بر سلا مت جسمي داشته باشد.
فرد سالم علا وه بر اين كه بدني سالم دارد بايد خوشحال و راضي هم باشد. او توانايي برخورد با مشكلا ت محروميت ها و شكست ها را دارد و مي تواند به راحتي همگام با ديگران زندگي كند. او نه تنها از زندگي لذت مي برد بلكه مي تواند ديگران را هم به لذت بردن از زندگي علا قمند كند. فردي كه دوره هاي رشد رواني اش را به شكل طبيعي و به روال معمول پشت سر گذاشته باشد از ظرفيت روحي بالا ئي برخوردار خواهد بود و قادر به تحمل استرس هاي شديد است اما فردي كه در دوران كودكي نتوانسته باشد تعارض هاي رواني خود را حل كند و به اصلا ح رشد رواني وي دچار وقفه شده باشد ظرفيت كمي براي رويارويي با استرس وفشار روحي وجسمي خواهد داشت. بنا براين يك رخداد نسبتا كوچك نيز در او تاثير فراواني مي گذارد.
چنانچه در طفوليت و سالهاي ابتدايي زندگي روابط فردي ناخوشايند باشد اختلا لا ت رفتاري وي در بزرگسالي بروز خواهد كرد. هيچ گونه برنامه بهداشتي بدون توجه به بهداشت رواني هرگز موفق نيست. ايجاد تسهيلا ت، بهبود تكنيك ها براي معالجه بيماران رواني نبايد هدف نهايي باشد بلكه توجه بيشتر بايد معطوف به امكانات كشف زودرس بيماران باشد.

نقش خانواده در بهداشت رواني

در اجتماع ما مهمترين قسمت دنياي رواني و اجتماعي كودك تا قبل از مدرسه خانواده اوست. كودك از بدو تولد رابطه نزديك با اعضاي خانواده به خصوص پدر و مادر دارد و از طريق آنها ست كه اساسا شخصيت او بنا مي شود. از دوكودك نبايد انتظار يكسان داشت، از اين رو موضوع تفاوت فردي بين كودكان مطرح مي شود كه توجه به آن از طرف والدين امري ضروري است. متاسفانه اكثر والدين نسبت به اين اصل مهم بي توجه اند و با مقايسه رفتار كودكان با يكديگر غالبا موجبات رفتارهائي نظير فرار از خانه، اعتياد به مواد مخدر و گاهي انحرافات جنسي آنان را فراهم مي آورند. گروهي از والدين مي خواهند تمايلا ت ارضا نشده خود را بر روي كودكانشان پياده كنند و بدين وسيله تا حدودي موجبات رضايت خاطر خود را فراهم آورند و براي اين كار كودكان خود را تحت فشار قرار مي دهند و اگر كودكان توانايي و استعداد لا زم را براي انجام خواسته هاي والدين نداشته باشند شكست مي خورند و در آنان احساس حقارت و عدم اعتماد به نفس ايجاد مي شود.
با توجه به اهميت نقش خانواده در تكوين شخصيت رواني كودك توجه به نكات زير را براي خانواده هاي عزيز ضروري مي دانيم:
1- كودك خوشبخت و موفق فقط در خانه اي پرورش مي يابد كه آرامش، علا قه و احترام در روابط افراد آن وجود دارد.
2- كودك فرزند والدين است اما ملك آنها نيست و تنها امانتي است كه از سوي پروردگار در اختيار پدر و مادر گذاشته شده تا با نهايت دلسوزي، محبت و اعتدال در رفتار جسم و جان او را پرورش دهند.
3- قبول داشتن كودك يكي از نكات مهم است كه كودك را همان طوري كه هست بپذيريم، زشت يا زيبا، سبزه يا روشن، بخصوص دختر يا پسر.
4- در مسايل تربيتي پدر و مادر بايد تفاهم داشته باشند تا بتوانند از اصول واحدي پيروي كنند و اگر اختلا ف نظري در كار است بايد دور از چشم كودك حل و فصل شود و به نتيجه برسد.
5- در همه حال محبت خود را به كودك ارزاني داريد و هرگز آن را به صورت شرط انجام كاري قرار ندهيد.
6- هر كودكي داراي نيازهائيست كه جدا از نيازهاي عادي مانند غذا و پوشاك است او دوست دارد كه خصوصيات و استعداد هايش را به رسميت بشناسند و از او در پرورش استعداد هاي فردي حمايت كنند.
7- پدر و مادر بايد در مقابل خواسته هاي فرزندشان از كلمه «آري» و در برابر خواسته هاي نابه جاي وي از كلمه «نه» استفاده و به هيچ عنوان با عكس العمل هاي فرزندانشان تغيير عقيده ندهند و با داد و فرياد وي زير بارخواسته هاي نا به جاي او نروند.
هميشه به ياد داشته باشيد كه:
محبت و تشويق به جا از عوامل مهم تربيتي است كه به تكامل شخصيت رواني كودك كمك مي كند.
اهميت سلا مت روح وروان نه تنها از سلا مت جسم كمتر نيست بلكه به مراتب مهم تر است.
 شنبه 16 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن