تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805422193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در گفت‌وگوي فارس با مدير كل داروي وزارت بهداشت جزئيات توليد 7 داروي نوتركيب جديد در كشور اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفت‌وگوي فارس با مدير كل داروي وزارت بهداشت جزئيات توليد 7 داروي نوتركيب جديد در كشور اعلام شد
خبرگزاري فارس: توليدكنندگان دارو در كشور، 7 داروي بيوتكنولوژي جديد شامل ربيف، بتافرون، فاكتور 7، اريتروپوئتين، اينترفرون گاما و 2 داروي ديگر را در كشور توليد كرده‌اند كه مراحل كارآزمايي باليني را براي تائيد نهايي و دريافت مجوز عرضه به بازار طي مي‌كنند.


اكبر عبداللهي، مدير كل نظارت بر دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، با اعلام اين مطلب، افزود: داروهاي نوتركيب ربيف و بتافرون براي بيماران ام اس به احتمال زياد تا آخر امسال وارد بازار مي‌شوند، داروي اريتروپوئتين و اينترفرون گاما نيز مجوز ورود به بازار را از وزارت بهداشت گرفته‌اند اما فاكتور 7 و دو داروي نوتركيب ديگر كه فعلاً نام آن را اعلام نمي‌كنيم به احتمال زياد سال آينده وارد بازار مي‌شوند.
وي گفت: علت اين حساسيت اين است كه به محض اعلام توليد يك داروي نوتركيب جديد، توليد كنندگان خارجي آن دارو شروع به تبليغ عليه داروي ايراني مي‌كنند تا سود فروش آنها در ايران كم نشود.
وي ادامه داد: هورمون رشد نيز توسط شركت سازنده اصلي و با همكاري يك شركت داروسازي داخلي به زودي در كشور توليد مي‌شود بنابراين اين دارو ديگر توليد داخلي محسوب نمي‌شود و همان توليد كننده اصلي در كشور اين دارو را توليد مي‌كند فقط از كارگر ايراني استفاده مي‌شود و قرار است صادرات منطقه‌اي اين دارو نيز از ايران باشد.البته يك توليد كننده داخلي نيز درصدد توليد هورمون رشد در كشور است اما بسيار كند پيش مي‌رود.
عبداللهي افزود: در زمان حاضر به جز داروهاي بيوتكنولوژيك و نوتركيب براي تائيد يك دارو و صدور مجوز عرضه يك دارو به بازار ديگر نيازي به طي مراحل كارآزمايي باليني نيست و فقط در صورتي كه آزمايش فيزيكي، شيميايي و ميكروبي را طي كند وارد بازار مي‌شود. اما داروهاي نوتركيب حتماً بايد قبل از ورود به بازار مراحل كارآمايي باليني را طي كنند.
وي گفت: توليد كنندگان اين نوع داروها براي اينكه مدت بيشتري داروهاي خود را به صورت انحصاري بفروشند معتقدند اين داروها ژنريك ندارند و توليد كنندگان ديگر حتماً بايد 5 سال دوره كارآزمايي باليني را براي اين داروها طي كنند و بعد وارد بازار شوند، اين مسئله يك بحث كارشناسي است كه موافق و مخالف دارد.
وي افزود: براي اينكه در كشور ما توليدكنندگان داخلي بتوانند در مدت كوتاه‌تري داروهاي نوتركيب توليد شده را وارد بازار كنند از آنها خواسته شده است كه حداقل 6 ماه دوره كارآزمايي باليني اين داروها را طي كنند و بعد از آن هم زمان با ورود دارو به بازار اين مراحل ادامه پيدا كند، البت در مورد داروهاي با مولكول بزرگتر و حساس‌تر ممكن است اين دوره به يكسال و حتي بيشتر هم برسد.
وي گفت: با توجه به نياز كشور به داروهاي نوتركيب به خصوص بيماران ام اس نمي‌توان منتظر طي دوره 5 ساله كارآزمايي باليني براي آنان شد زيرا هم اكنون سالانه حداقل 100 ميليون دلار خرج خريد اين داروها براي بيماران ايراني مي‌شود.
وي گفت: داروهاي بيوتكنولوژيك در واقع پروتئين‌هايي هستند كه بعد از توليد 99درصد قيمت آنها سود شركت توليد كننده است و بيشتر هزينه آن به مرحله قبل از توليد و دانش فني مربوط مي‌شود، به همين علت توليد كنندگان اصلي خارجي كه در ايران هم نمايندگي دارند نسبت به توليد اين داروها در كشورهاي ديگر مقاومت مي‌كنند.
وي ادامه داد: از طرفي پزشكان كشور نيز اگر نگوئيم منافع مالي دارند، از روي عادت و به تقليد از استادانشان نسبت به تجويز داروهاي جديد نوتركيب ايراني مقاومت نشان مي‌دهند به همين علت بود كه در تجويز داروي سينوكس ايراني براي بيماران ام اس كه مشابه آونكس خارجي بود در ابتدا دچار مشكل شديم، حتي تا مدتي داروي ضد پيوند نئورال نيز بعد از 5/2 سال ورود به بازار هنوز از سوي نفرولوژيست‌ها تجويز نمي‌شد تا اينكه برگه‌اي به دستمان رسيد كهنشان مي‌داد، شركت سازنده، مشابه بودن اين دارو با داروي اصلي را تائيد كرده است. در حالي كه در تمام اين مدت حتي يك مورد گزارش منفي درباره اين دارو نداشتيم. در مورد اينترفرون آلفا هم همين طور است.
وي گفت: با اين حال اگر ما اين ريسك را نمي‌كرديم و اين داروها را وارد نمي‌كرديم هنوز وارد كننده محض داروهاي نوتركيب بوديم كه بخش زيادي از يارانه دارويي كشور را به خود اختصاص مي‌دهند.
انتهاي پيام/ز
 دوشنبه 11 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن