تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815691949




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارشناسان امنيتي هشدار دادند: خطر حملات سايبر آمريكا را تهديد مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كارشناسان امنيتي هشدار دادند: خطر حملات سايبر آمريكا را تهديد مي‌كند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

به گفته‌ي كارشناسان امنيتي ممكن است حمله‌ي نظامي يا تروريستي بزرگ بعدي كه عليه آمريكا صورت مي‌گيرد، در فضاي سايبر و توسط هكرهايي انجام شود كه در آن سوي دنيا قرار دارند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به اعتقاد كارشناسان امنيت اينترنت چنين حمله‌اي مي‌تواند همچون يك بمباران شديد اثرات ويرانگري بر اقتصاد و زيرساخت آمريكا داشته باشد.

كارشناسان اظهار مي‌كنند كه حمله‌ي اينترنتي هفته‌ي گذشته به جمهوري شوروي سابق گرجستان كه پيش از تهاجم نظامي نيروهاي روسي آغاز و وب سايت‌هاي دولت گرجستان را هدف گرفت، از نوع جديدي از جنگ سايبر حكايت دارد كه آمريكا هنوز براي آن كاملا آماده نشده است.

هكرها حملات هماهنگي عليه سايت‌هاي دولت، رسانه‌ها، بانك‌ها و حمل و نقل گرجستان انجام دادند؛ در اين حملات كه به انكار سرويس توزيعي يا داس معروف است، از رايانه‌هاي متعددي براي لبريز كردن شبكه‌ها از ميليون‌ها تقاضاي همزمان، از كار انداختن سرورها و فلج كردن وب سايت‌ها استفاده شد.

هكرها وب‌سايت ميخاييل شوكايلي، رييس جمهور گرجستان را بسته و صفحه‌ي اول سايت پارلمان اين كشور را با قرار دادن تصاويري از آدولف هيتلر و ساكاشويلي كه روسيه را براي حمله به اين كشور سرزنش مي‌كرد، تغيير دادند.

وب سايت‌ها و شبكه‌هاي رايانه‌يي دهه‌هاست كه هدف حمله‌ي هكرها قرار مي‌گيرند، با اين حال حملات سايبر در ابعاد بزرگ و هماهنگ هنوز پديده‌ي نسبتا جديدي محسوب مي‌شوند.

برخي از كارشناسان امنيت رايانه معتقدند منازعه‌ي گرجستان نخستين موردي است كه يك حمله‌ي سايبر با يك حمله‌ي زميني هم‌زمان مي‌شود اما به گفته‌ي سايرين، حملات رايانه‌يي مشابهي با عمليات‌هاي نظامي در خاورميانه و ساير نقاط همراه بوده‌اند.

به گفته‌ي تام برلينگ، مدير اجرايي شركت ميزبان وب Tulip Systems در آتلانتا كه داوطلبانه از سرورهاي خود براي حمايت از وب سايت‌هاي كشور گرجستان در برابر ترافيك‌هاي مخرب استفاده كرده، چالش پيش روي كارشناسان امنيتي آمريكا اين است كه چنين حملاتي مي توانند به صورت ناشناس و نسبتا ارزان از هر جاي دنيا انجام بگيرند.

به گفته‌ي كارشناسان امنيت اينترنت، شبكه‌هاي رايانه‌ي دولت روزانه ميليون‌ها حملات نفوذي را در آمريكا دفع مي‌كنند؛ وزارت امنيت داخلي آمريكا به‌منظور هماهنگ‌سازي دفاع سايبر فدرال و سرعت بخشيدن به پاسخگويي امسال يك مركز امنيت سايبر ملي را ايجاد كرد.

با اين حال گزارش اخير اين وزارتخانه خاطرنشان كرده كه هيچ راه موثري براي جلوگيري از يك حمله‌ي هماهنگ شده به وب سايت‌هاي آمريكا وجود ندارد.

به گفته‌ي كارشناسان، از كار انداختن وب سايت‌هاي سازمان‌هاي امنيتي دولتي كليدي مانند پنتاگون و سازمان جاسوسي سيا و همچنين شبكه هاي رايانه‌يي بانك‌هاي بزرگ آمريكايي دشوار است اما يك حمله‌ي بزرگ و موفقيت‌آميز به سيستم‌هاي رايانه‌يي آمريكا مي‌تواند زيرساخت‌هاي حياتي مانند شبكه‌هاي برق‌رساني و ‌حمل و نقل را از كار بيندازد.

پژوهشگران فدرال كه سال گذشته يك حمله‌ي سايبر آزمايشي در آيداهو انجام دادند، خود تخريبي يك ژنراتور را موجب شده و هراس در مورد اثر يك حمله‌ي واقعي به شبكه‌ي برق‌رساني كشور را برانگيختند.

بر اساس يافته‌هاي گزارش دفتر نظارت بر حسن عملكرد دولت آمريكا در ماه مي، مقامات تنس والي كه به حدود 9 ميليون نفر در جنوب شرقي آمريكا برق فراهم مي‌كنند اقدامات امنيت سايبر كافي به‌كار نبسته‌اند.

آنچه كه كارشناسان امنيت رايانه را خشمگين مي‌كند اين حقيقت است كه ويژگي‌هايي مانند باز بودن و مرتبط بودن كه اينترنت را به منبع ارزشمندي تبديل كرده آسيب رساندن را براي هكرها ساده‌تر كرده است.

به گفته‌ي كارشناسان، حملات سايبر به عنوان جز اصلي جنگ‌هاي قرن بيست و يكم به طور فزاينده‌اي پيشرفته‌تر شده و دولت‌ها و صنايع شخصي را وادار خواهند ساخت فايروال‌هاي قوي‌تر و دفاع‌هاي ديگري ايجاد كنند.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 30 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن